Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Αναπαραγωγή Αρχείων Βίντεο - Πληροφορίες - Οδηγίες - Links Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 19, 2009 12:10 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέα έκδοση του CoreAVC, και συγκεκριμένα η 1.9.0, η οποία έχει επιτελοους υποστήριξη CUDA, δηλαδή GPU acceleration!

Επίσης σήμερα βγήκαν καινούριοι drivers από την Nvidia που προσωπικά μου λύσανε κάποια προβληματάκια που είχα ακόμα και με την προηγούμενη έκδοση που δεν είχε πάνω από μήνα.

Οπότε σπεύσατε να κατεβάσετε τα παραπάνω καλούδια για να απολαμβάνετε πιο άνετα τα HD video που κατεβάζετε!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να γίνει σωστή εγκατάσταση των drivers της Nvidia, πρέπει πρώτα να κάνετε απεγκατάσταση των παλιών και restart του υπολογιστή και μετά να τρέξετε την εγκατάσταση των καινούριων!

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 15 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 19, 2009 12:35 am
Τίτλος:

Έχω στο λαπτόπι nvidia, αλλά δεν αφήνει να κάνω driver update.
Ξέρω περί laptopvideo2go και κάτι τέτοια, αλλά το χει δοκιμάσει κανείς με εγγυημένα αποτελέσματα?
Ήθελα να το δοκιμάσω αυτό το cuda.

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 19, 2009 8:15 am
Τίτλος:

Προς το παρόν δεν αξίζει γιατί έχει blocking bug σε πολλά βίντεο. Το καλό βέβαια είναι ότι δεν έχει περιορισμούς σε renderers. Για του λόγου το αληθές:

Παρεπιπτόντως, κάτι που είχα ξεχάσει να αναφέρω: βάζοντας μόνος μου τις τελευταίες εκδόσεις από ό,τι χρειάζεται για αναπαραγωγή βίντεο και DxVA, το cpu έπεσε σε μηδενικές τιμές ακόμα και σε ορισμένα 1080p.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 19, 2009 9:55 am
Τίτλος:

To blocking το παρατήρησες κατά την αναπαραγωγή του βίντεο, ή κατά το seeking; Εγώ παρατήρησα τέτοια φαινόμενα κατά το seeking και όχι κατά την αναπαραγωγή. Βασικά αυτό που μου άρεσε είναι ότι δεν έχει τους περιορισμούς με τα φίλτρα που έχει το DXVA και γιαυτό το προτίμησα. Από CPU usage δεν είδα πάνω από 20% σε οποιοδήποτε βίντεο και αν το δοκίμασα (720p, 1080p και anime και real life σειρές).

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 19, 2009 11:57 am
Τίτλος:

Κατά την αναπαραγωγή. Το έψαξα και μετά στα forums να δω αν ήταν γενικό πρόβλημα και είνια ένα bug που θέλουν να διορθώσουν. Όντως το Cuda λύνει τα χέρια σε filters και ανεβαίνει μόνο στιγμιαία πάνω από 20%-25%.

Edit- κάτι ακόμα που θυμήθηκα. Τουλάχιστον σε μένα, το subtitle renderer του MPC δε δουλεύει σωστά με το VMR9 και Cuda, οπότε EVR custom is the choice.
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 19, 2009 1:12 pm
Τίτλος:

Ναι, EVR custom είναι η επιλογή που χρησιμοποιώ κι εγώ πλέον, αν και ο μόνος λόγος είναι ότι στο overlay δεν μπορώ να δω fullscreen video, κάτι που οφείλεται στους καινούριους drivers της Nvidia απότι είδα.

Απλά να ενημερώσω ότι το EVR είναι ο διάδοχος του VMR9 και αρχικά υπήρχε μόνο στα Vista, αλλά πλέον με την εγκατάσταση του .NET 3.5, υπάρχει αυτή η επιλογή και στα Windows XP. Οπότε αν δεν παίζει σωστά ο Overlay Mixer, η αμέσως επόμενη επιλογή είναι ο EVR.

Υπόψιν, το VSFilter δουλεύει κανονικά στο EVR μαζί με το CoreAVC CUDA enabled.

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 19, 2009 1:26 pm
Τίτλος:

Ναι το vsfilter δουλεύει με όλους τους renderers και cuda. Απλά είναι σε καθέναν τι κάθεται τελικά και τι επιλογές θέλει να κάνει. πχ εγώ που θέλω να χρησιμοποιώ mpc sub renderer και DxVA αναγκάζομαι στο VMR9.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 24 Ιούν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 3:13 am
Τίτλος:

να σας ρωτησω... ισως ειμαι λιγακι εκτος θεματος... δηλαδη πλεον καλυτερα να χρησιμοποιουμε Core AVC? γιατι εγω ακομα δουλευω CCCP .... και αν ναι δωστε και κανα λινκ ... Respekt

Μολις παρατηρησα οτι εγινα Forum Adict (xaxax)
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 15 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 1:36 pm
Τίτλος:

Ανέκαθεν ήταν καλύτερο από το ffdshow για Η264.
Κατά τα κοινά λεγόμενα τουλάχιστον...
Παρ' όλ' αυτά, είναι πρόγραμμα που αγοράζεις,
δεν είναι δωρεάν όπως το cccp.
Για trial πάντως...

Ένταξη: 12 Δεκ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 4:46 pm
Τίτλος:

Να παραθεσω και κατι το οποιο βρηκα-παρατηρησα.Προσφατα δουλευα ενα απλο netbook acer ενος φιλου.Μιλαμε για 1.6atom cpu , 1γιγα ραμ και καρτα γραφικων μια ενσωματωμενη intel...Αυτο που παρατηρησα παιζοντας διαφορα βιντεο (CCCP package παντα) ειναι πως.α) ο mp classic ηταν ολα σε slow down , β) o media player 11 εχανε πολλες φορες ηχο και καποιες φορες frames (συνηθως λυνοταν με ενα restart του βιντεο , οχι του προγραμματος).Και γ) ολα τα βιντεο επαιζαν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ χωρις καμια απολια στον zoom player...

Το ακομα πιο περιεργο που παρατηρησα ηταν πως οταν τεσταρα το HD 720p αρχειο Naruto των TAKA , ο media player classic το επαιξε μια χαρα...Καμια απολια.Βεβαια δεν ιδα και πολυ αλλα 5 λεπτα ταδα...

Το αρχειο που δοκιμασα γενικα ηταν ενα επεισοδιο του One Piece απο Kaizoku SD αναλυση παντα...

Περιεργο ε?
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 22, 2009 2:00 am
Τίτλος:

Από το build 2679 του ffdshow, προστέθηκε καινούριος decoder για το H264, βασισμένος στο ffmpeg και μάλιστα το multithreading (mt). Όσοι έχετε CCCP και δεν έχετε το CoreAVC, μπορείτε να το δοκιμάσετε καθώς είναι πιο γρήγορο από το libavcodec. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:

http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=173941&package_id=199416&release_id=439938

Όσο για τις εμπειρίες με netbook, στο στρατό έπεσε στα χέρια μου ένα τέτοιο, και με τα codec σύμφωνα με το FAQ, έπαιζαν όλα τα βιντεάκια κανονικά. Για το CCCP δεν ξέρω, καθώς δεν το χρησιμοποιώ.

@sunday
Αν έχεις Windows XP, με το .NET 3.5 μπορείς να έχεις EVR custom μαζί με DXVA, οπότε δε χρειάζεται να περιορίζεσαι σε VMR9.

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 22, 2009 12:43 pm
Τίτλος:

Το είχα το .net αλλά δεν έβγαζεε subs.

Παρεπιπτόντως, αν κάποιος καλός άνθρωπος χρησιμοποιεί linux και έχει ασχοληθεί με πέρασμα coreavc και xvcm επιτυχώς και μπορεί να γράψει έναν οδηγό, θα ήταν καλή προσθήκη στο νήμα.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 15 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 22, 2009 4:07 pm
Τίτλος:

Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ κι εδώ.

μόλις βρω χρόνο, σε λίγες μέρες ίσως γράψω κάτι.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 21 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 23, 2009 9:01 pm
Τίτλος:

Πρέπει να ομολογήσω οτι έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά σε αυτό το thread παιδιά. Μέχρι τώρα έβλεπα anime απο players όπως vlc κλπ. Πλέον όμως επειδή επιθυμώ τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας και ήχου και έπειτα απο λεπτομερή ανασκόπηση του thread, ακολούθησα πολλές απο τις συμβουλές που έχουν παραθέσει κατα καιρούς πολλά παιδιά πέρι codecs κλπ. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στο team και στους υπόλοιπους που δίνουν τα φώτα τους στους μή γνώστες του αντικειμένου.

Υ.Γ Με τον καινούργιο ffdshow mpeg4 video decoder παρατήρησα σημαντική βελτίωση. Respekt
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 02, 2009 6:05 pm
Τίτλος:

Ακολουθησα 1-1 τα βηματα απλα εχω ενα προβληματακι με την εγκατασταση του LAME DirectShow Filter και του DivX Audio.Το πρωτο μου λεει οτι φορτωθηκε αλλα απετυχε η κληση στον DllRegisterServer και το δευτερο οτι ειναι αδυνατο να αντιγραφτουν τα αρχεια.

Επισης εχω να πω οτι δοκιμασα να κλεισω το Antivirus και οτι εχω Windows Vista.Καποια λυσει υπαρχει; Ξερετε; μηπως; Sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Επόμενη
Σελίδα 12 από 19

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας