Καλησπέρα παιδιά! ακόμα μια φορά χρειάζομαι την βοήθεια σας και τις γνώσεις σας... Έχω κολήσει με ακόμα ένα παλιό καρτούν που ήταν την ίδια εποχή... αυτή την φορά έχς ακόμα λιγότερα στοιχεία... σε λίγο θα σας δίνω quests χεχε...
ήταν που λέτε ένας τυπάκος πάλι σε φουτουριστικό χρόνο... που είχε ή πράσινα μαλλιά ή μώβ... το παλικάρι αυτό είχε πολύ γρηγορη regeneration που λέμε... χαρακτηριστηκά θυμάμαι μια φορά που ένα όχημα τον τρύπησε στην κοιλιά 2-3 φορές με κάτι καρφιά που είχε μπροστά... και φυσικά έζησε... 1 στοιχείο αυτό...
2) σκηνή από μια κοπέλα να κάνει μπάνιο, ο φίλος της ανοιγει την πόρτα του σπιτιού, μπαίνει ένας "κακός" με ένα πυροβόλο και όταν του έριξε στην κοιλιά πετάχτηκε ένας πήδακας αίματος, πάει να καλύψει την πληγή αλλά άνοιξε παρόμοια τρύπα στην πλάτη του ... παρόμοια τύχη είχε και η κοπέλα που έκανε μπάνιο...
3) Ήταν μια ξανθιά γκόμενα στην σειρά... την οποία αγάπησε ο πρασινομάλλης μας ήρωας... και σε κάποια στιγμή που αυτή πληγώθηκε στο στήθος αυτός της γιάτρεψε την πληγή... και στην τελευταία φάση νομίζω της σειράς... μετά από καιρό βλέπει ο ήρωας μας την ξανθιά σε ένα τραίνο, φωνάζει το ονομά της νομίζω (ασπρομάλλα πλέον, ενώ αυτός δεν γερνουσε) αλλά όταν γύρισε και είδε το πρόσωπό της κατάλαβε οτι δεν ήταν αυτή....
Αυτά σε γενικές γραμμές δυστυχώς δεν θυμάμαι κάτι πιο χαρακτηριστηκό ή χτυπητό να σας βοηθήσω... ευχαριστώ εκ των προταίρων