Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 17, 2009 9:00 am
Τίτλος: Το τελος των Ureshii
Οπως πιθανον αρκετοι να γνωριζουν ηδη, οι Ureshii διαλυονται, τουλαχιστον κατω απο αυτο το ονομα, οπως μπορειται να δειται στην ιστοσελιδα τους,
http://ureshii-fansub.org/ .
Καποιοι θα συνεχισουν απ' οτι καταλαβα στην ομαδα με το ονομα Frostii, που νομιζω οτι καποια σχεση εχουν με τους F-B. Τωρα καποιος μπορει να αναρωτηθει γιατι το θεωρησα τοσο σημαντικο ωστε να κανω τοπικ γυρω απο αυτο. Ο λογος ειναι, οτι ηταν απο τα φανσαμπινγκ γρουπς που εμπιστευοσουν με την μια. Αν καποια σειρα την αναλαμβαναν οι Ureshii, ηξερες οτι μπορουσες να εισαι σιγουρος για την ποιοτητα των releases χωρις να ψαξεις οτιδηποτε αλλο. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Πραγματικά οι Ureshi ήταν εγγύηση. Κρίμα που έκλεισαν _________________ - Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum. - Μη χρησιμοποιείτε greeklish στις απαντήσεις σας. - Για πληροφορίες των projects, πηγαίνετε στοProject Info. - Για τα releases, επισκεφθείτε τονTracker - Downloads.
Πάντα είναι λυπηρή η διάλυση ενός group, ειδικά όταν έχουν στο ενεργητικό τους τόσα καλά και ποιοτικά release. Ας ελπίσουμε οι διάδοχοί τους Frostii να αποδειχθούν εξίσου καλοί. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Τα projects που θα συνεχίσουν οι Ureshii σαν Frostii:
- Gosenzou
- The Sky Crawlers (new for February)
- and perhaps H2O DVDs too.
Projects που είναι πλέον επισήμως dropped:
- Ghost Hound
- Project Blue Chikyuu SOS
- Tales of Symphonia
(several of these may have been announced as dropped before, but the projects page showed them as current)
Το τελευταίο τους blog post:
Παράθεση:
SURPRISE! \o/
Since I have decided to take leave for an unknown period of time, our staff have been discussing a replacement. Be it one person or two or even more! Then, almost everyone voted to have Collectr and Sylf as the leaders of Ureshii: our most dynamic, reliable and committed staff ^_^; Seeing as these two were both in F-B already, the idea of merging the two groups came up.
Weve done a few projects with F-B in the past and they were all very good ones. However, Sylf told us he could barely manage one group let alone two, and Swan wanted to trap him in this position no matter what ^^. Thats when the idea of merging was put on the table! Both groups have some very good, active staff and some idlers! So, unlike other groups who would usually split up at this point, weve decided to join forces and create this new group from two very well-known fansubbing teams. This will assure that you get the same quality, possibly even better! Why? Because two heads are always better than one ^_^
As of this winter, there will be no new Ureshii projects. Whatever the team picks up will be released under Frostiis name (check the H2O batch newspost for more information on what series have been dropped and which ones were taking with us). So I hope you all will support and trust them as you did Ureshii They are the same people, after all ^_^
Im very proud of all the work Ureshii has done Amatsuki, Asatte no Houkou, Dennou Coil, Good Witch of the West, Gosenzosama, H2O, Kaiba, Kurozaka, Majokko Tsukune-chan, Mnemosyne, Naisho no Tsubomi, Nana, Real Drive, Rescue Wings, Skip Beat, Sola, Straight Jacket, Yume Tsukai and much, much more (check anidb if you want to see everything). I hope youve enjoyed these shows as well.
Our new IRC chan is in rizon #Frostii. See you there! ^_^
Ναι και γω ξενερωσα. Ηταν σημειο αναφοράς για την καλη ποιότητα. Ελπιζω οι Frostii να ειναι το ιδιο δραστηριοι και παραγωγικοι.
Για την ποιοτητα δεν νομιζω οτι τιθεται ζητημα, αφου και τα δυο γκρουπ μας εχουν παρουσιασει εκπληκτικες δουλειες, οσο για την παραγωγικοτητα, για την χειμερινη σεζον εχουν ανακοινωσει το Hajime no Ippo 2, και το RideBack, ενω συνεχιζουν το Black Jack και το Candy boy. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Ένταξη: 03 Ιαν 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 18, 2009 10:29 pm
Τίτλος:
Γιατί ρε παιδιά να μας πάρει από κάτω, αφού τα ίδια άτομα που δούλευαν πριν θα συνεχίσουν και τώρα. Δεν είναι ότι στερούμαστε τίποτα, απλώς θα αλλάξει το logo στα video και η ιστοσελίδα του group.
Να στενοχωρηθώ που εξαιτίας του ^$%$%^$#crunchyroll μάλλον κάνουν drop το Skip Beat!, μάλιστα.... _________________ srs bzns -->
Γιατί ρε παιδιά να μας πάρει από κάτω, αφού τα ίδια άτομα που δούλευαν πριν θα συνεχίσουν και τώρα. Δεν είναι ότι στερούμαστε τίποτα, απλώς θα αλλάξει το logo στα video και η ιστοσελίδα του group.
Τελικα αυτη ειναι η ουσια. Μαλλον το πηρα συναισθηματικα και οχι λογικα στην αρχη. Απλως (αν και δεν το θεωρω σοβαρη πιθανοτητα) δεν ξερω αν θα συνεχισουν με την ιδια ορεξη ολα τα ατομα. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Το έμαθα. Τώρα από πού θα βλέπουμε Ghost Hound με ποιότητα, οεο?
Αστα να πανε. Αναγκαστηκα να δω τα τελευταια επεισοδια απο Shinsen Μεχρι το 17 απο Genjo.
Οφφ τοπικ μοουντ ον: Παντως το Γκοστ Χαουντ ειναι καλυτερο απο αυτα που διαβαζα μεχρι τωρα στις κριτικες.
Ενταξει, βιαστηκε ο σκηνοθετης να τα συμμαζεψει ολα στο τελος, αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν το ευχαριστηθηκα.
_________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας