Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Πρόβλημα με τον internet explorer
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 11 Ιούλ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 12, 2009 8:50 pm
Τίτλος: Πρόβλημα με τον internet explorer
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και λιγες μερες μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα:ο internet explorer δεν μου ανοιγει ολες τις σελιδες και τις καρτελες στα σαιτ που μπαινω...Ειναι σαν να μην παταω κλικ...και επισης στις καρτελες οταν παω πανω τους δεν μου βγαζει το περιεχομενο...Τον απεγκαταστησα και ξαναεκατεστησα και παλαιοτερη αλλα κι αυτη τη νεα εκδοση(7) και τιποτα!Οποιος εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα θα του ημουν ευγνωμων αν εμπαινε στον κοπο να με βοηθησει... Crying or Very sad

Ένταξη: 05 Αύγ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 12, 2009 9:42 pm
Τίτλος:

Φίλε δεν ξέρω αν είμαι ο κατάλληλος για να σου απαντήσω αλλά είχα κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. Όμως εγώ όταν είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα, εγκατέστησα το Google Chrome και τώρα μπαίνω μια χαρά στο Internet.

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 12, 2009 10:19 pm
Τίτλος:

Υπάρχουν πλέον τόσοι πολλοί καλοί εναλλακτικοί browsers, που προσωπικά δε θα έμπαινα καν στον κόπο να βρω τι φταίει, καθώς ο IE 7 είναι ένα χάλι μαύρο. Το μόνο ίσως που μπορεί να είναι ενοχλητικό, είναι να έχεις κολλήσει κάποιο spyware και να σου δημιουργεί αυτά τα προβλήματα. Κάνε ένα scan με το Spybot και με το A squared και αν δεν έχεις εν τέλει τέτοιο πρόβλημα, τότε βάλε απλά κάποιον άλλο, όπως Firefox, Chrome ή Opera.

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 15 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 12, 2009 10:19 pm
Τίτλος:

Ευκαιρία να απαλλαγείς από τον Internet Explorer! Thumb 2 Up

Εκτός από τον google chrome που προτείνει ο φίλος the Truth, δες επίσης τους
firefox και opera.

edit: τζιπάουα ιζ φάστερ
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 06 Ιούλ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 12, 2009 10:57 pm
Τίτλος:

Και εμένα μου το δημιούργησε αυτό, προχτές συγκεκριμένα! Ύποπτο! Τελικά έκανα έναν καθαρισμό από διάφορες βλακείες, έβαλα και την τελευταία έκδοση και τώρα δεν έχω πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι το Firefox δεν μου εμφάνισε αυτό το πρόβλημα, παρόλο που τα χρησιμοποιώ εξίσου και μάλιστα το Firefox το έχω τρελάνει με νέες καρτέλες και τέτοια!
Οπότε άκου τους σοφούς Administrators!

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 13, 2009 10:06 pm
Τίτλος:

Εχω το spyware terminator και δεν εχει βρει κατι...πριν 3-4 μηνες το ειχα ξαναπαθει αυτο αλλα απ' οσο θυμαμαι λυθηκε μονο του!Θα ηθελα να επιδιορθωσω τον internet explorer γιατι υπαρχουν 1-2 σαιτ που απαιτουν ΜΟΝΟ internet explorer!Οποτε θα παρακαλουσα αν καποιος φιλος εχει καμια ιδεα ας τη ριξει γιατι αυτη η κατασταση να μην μπορω να το φτιαξω αρχιζει και γινεται εκνευριστικη! Crying or Very sad

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 13, 2009 10:45 pm
Τίτλος:

Δοκίμασε να κάνεις scan με το Spybot Search And Destroy, μετά κάνε κι ένα scan με το a-squared. Μετά, ασχέτως αν δεν βρεις κάτι, κάνε κι ένα scan με το CCleaner. Κάνε ένα restart τον υπολογιστή σου, κάνε άλλο ένα scan με το CCleaner και μετά τρέξε τον ΙΕ.

Αν συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις προβλήματα, τότε το πιο πιθανό είναι να σου δημιουργούν πρόβλημα κάποια 3rd party add-ons, όπως toolbars ή άλλα addons. Οπότε πάνε Tools->browser Tools->Internet Options->"Enable 3rd party extensions" και κάντο Disable. Κάνε restart τον IE και δες αν παίζει τώρα. Αν και πάλι δεν παίζει, πιθανόν να είναι χαλασμένο κάποιο αρχείο συστήματος, οπότε πας για επανεγκατάσταση του λειτουργικού.

Πάντως εγώ θα συνεχίσω να επιμένω να δοκιμάσεις κάποιον εναλλακτικό browser και να δεις αν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.

EDIT

Σαν τελευταία ελπίδα έχεις και τη λύση που περιγράφεται εδώ :

http://blogs.msdn.com/ie/archive/2006/06/12/628499.aspx

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 16, 2009 9:24 pm
Τίτλος:

Α φιλε ξεχασα να αναφερω:δεν μου εμφανιζει τα εικονιδια οπως files, edit view κλπ.Δηλαδη μου εμφανιζει τη γραμμη με την επικεφαλιδα, ακριβως απο κατω αριστερα τα δυο κουτακια σχετικα με τα αγαπημενα και απεναντι το κουτακι με την αρχικη σελιδα και αλλα τεσσερα κουτακια...Εκανα scan και ολα αυτα αυτα που μου ειπες μονο που το CCleaner ουσιαστικα διαγραφει αρχεια μονο σχετικα με το ιντερνετ...Μηπως τωρα εχεις να προτεινεις κατι?Α και επειδη εχω τον ελληνικο internet explorer 7 θα μποροουσες να μου πεις πως παω στο tools-->toolbar tools--->internet ooptions---> ''enable 3rd party extensions'' --->disable?Νομιζω σ' εμενα τα εχει διαφορετικα...
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας