Ααα ναι ξέχασα να συστηθώ... (μα που πήγαν οι καλοί μου τρόποι)
Με λένε Αθηνά είμαι 23 χρονών και τα τελευταία χρόνια μένω στην Πάτρα. Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών. Η πρώτη μου ουσιαστική επαφή με τα anime έγινε φέτος το καλοκαίρι όταν ανακάλυψα τα επεισόδια της Candy Candy στο YouTube και από τότε κόλλησα στην κυριολεξία... Nα πω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δουλεύουν τόσο σκληρά για να ολοκληρωθούν αυτά τα εκπληκτικά project που μόνο η animeclipse ξέρει να κάνει... όσες δουλειές σας έχω δει είναι απλά μαγευτικές (Elfen Lied, Death Note, Naruto, Bleach) για μένα το επίπεδο σας είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματικό, βάζετε μεράκι και αγάπη σε ότι κάνετε και αυτό φαίνεται...την δουλειά σας θα την ζήλευε και ο καλύτερος επαγγελματίας... τα χίλια ευχαριστώ δεν φτάνουν να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για το έργο που παράγεται και τις μεγάλες συγκινήσεις που απλόχερα μου προσφέρετε παρακολουθώντας τα anime που κάνετε release... _________________
Καλωσήρθες στην παρέα μας!
Σου εύχομαι καλή διαμονή στο site και καλή απόλαυση με τα release μας!
Και ότι χρειαστείς είμαστε εδώ! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Kαλωσήρθες στην παρέα μας φίλε Γιάννη!
Μπορείς να βρεις εδώ και άλλα ωραία release πέρα από το Deathnote!
Enjoy your stay with us! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Γεια σας και απο μένα! Αν και είμαι μέλος του site πολύ καιρό, δεν είχα βρει ευκαιρία να ποστάρω ή να συστηθώ! Με λένε Βάιο και είμαι φοιτητής στη Θεσ/νίκη στο %*&%*&%( πολυτεχνείο...Για το animeclipse ένα έχω να πω: _________________ "Who cares about these little people and their little dreams...I have my own dream!"
Γειά σε όλους! Με λένε Ζήση και είμαι 15 ετών, απο Κοζάνη...
Αχ βρε Ζήση, τόσο καιρό μέλος της animeclipse και μεταφραστής του Dragonball GT και να μην είχες συστηθεί επίσημα... τέλος πάντων, καλώς όρισες υποθέτω... αν και κανονικά εσύ θα έπρεπε να μας καλώς ορίσεις _________________
Καλή παραμονή στο site και καλή απόλαυση με τα release! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 05 Ιαν 2009
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 11, 2009 3:22 pm
Τίτλος:
Γεια σας παιδιά με λένε Αλέξανδρο και είμαι 16 χρονών. Αγαπημένες μου ασχολίες είναι το μπασκετ, το kick-boxing και φυσικά τα anime και τα manga!Εδώ και καιρό βλέπω τα project σας αλλά είπα να κάνω ένα register για να σας πω συνχαρητίρια για την υπέροχη δουλειά σας η οποία τις περισότερες φορρές ξεπερνάει κατά πολύ την αντίστηχη των ξένων group. _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας