Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Ελλάς- Ευρώπη- Παναθηναϊκός!!! Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 27 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 10:48 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

o πανάθας πάντα καλά τα πηγαινε στα ευρωπαικά σαλόνια
αλλά στην Ελλάδα πάντα στην σκιά του γαύρου.
αφού δεν έκανε τίποτα στις καλές τους εποχές
τι να κάνει τώρα ο κακομοίρης.
μάλλον ο Kimi δεν πρόλαβε να δει τις καλές ημέρε του βάζελου
για να δει πότε ήταν υπερμαδάρα ο βάζελος και πόσο suckάρει σήμερα.

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 10:55 am
Τίτλος:

This topic is freaking spam. Delete it already. Evil or Very Mad

Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 12:28 pm
Τίτλος:

Μια γνώμη από έναν εξωτερικό παρατηρητή, όντας ΠΑΟΚτσης.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανέκαθεν ομάδα που έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο, πιο εντυπωσιακό. Στην Ελλάδα λοιπόν, όπου το επίπεδο των υπόλοιπων ομάδων κατά γενική ομολογία είναι χαμηλότερο, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, αυτό οδηγούσε σε μεγάλες και πολλές φορές εύκολες νίκες. Στην Ευρώπη όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς το επίπεδο είναι πολύ ανώτερο καλώς ή κακώς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αποδώσει το ίδιο, αφού η αμυντική λειτουργία του δεν ήταν ποτέ κάτι το ιδιαίτερο.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, έπαιζε ανέκαθεν πιο συντηρητικά, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όταν οι αντίπαλοί του ήταν χαμηλότερης δυναμικότητας. Έτσι στην Ελλάδα ζοριζόταν να πάρει αποτελέσματα, ενώ στην Ευρώπη μπορούσε και έπαιρνε πολύτιμους βαθμούς, λόγω της καλής και σωστής άμυνάς του.

Επομένως έχουμε δύο ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο, η οποία διαιωνίζεται με τρόπο παράξενο εδώ και πολλά χρόνια, τουλάχιστον όσο θυμάμαι εγώ. Κρίμα που σφάζονται μεταξύ τους οι οπαδοί για τις ευρωπαϊκές πορείες, αφού δεν καταλαβαίνουν ότι όποιος και από τους δύο και αν κερδίζει, κάνει καλό και σε αυτούς αλλά και σε όλο το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς με τα λεφτά που θα εισέλθουν στα ταμεία των ομάδων, θα υπάρξει η δυνατότητα καλύτερων μεταγραφών και άρα αύξηση του επιπέδου και της ποιότητας του ελληνικού πρωταθλήματος. Απ' ότι φαίνεται όμως, κάποιους τους βολεύει να τα τσεπώνουν ΜΟΝΟ αυτοί και να μην τα τσεπώνουν κι άλλοι...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 12:52 pm
Τίτλος:

gpower2 έγραψε:
Κρίμα που σφάζονται μεταξύ τους οι οπαδοί για τις ευρωπαϊκές πορείες, αφού δεν καταλαβαίνουν ότι όποιος και από τους δύο και αν κερδίζει, κάνει καλό και σε αυτούς αλλά και σε όλο το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς με τα λεφτά που θα εισέλθουν στα ταμεία των ομάδων, θα υπάρξει η δυνατότητα καλύτερων μεταγραφών και άρα αύξηση του επιπέδου και της ποιότητας του ελληνικού πρωταθλήματος. Απ' ότι φαίνεται όμως, κάποιους τους βολεύει να τα τσεπώνουν ΜΟΝΟ αυτοί και να μην τα τσεπώνουν κι άλλοι...

Ο.ο Χριστούλη μου!!! Τί βλέπουν τα ματάκια μου!!!;;; Ένας λογικός, μη-χούλιγκαν οπαδός!!! Που έχει και εγκέφαλο και τον βάζει να δουλέψει!! Ας με τσιμπήσει κάποιος ρε παιδιά!!! Πρέπει να ονειρεύομαι!! Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ: Ντροπή σε όλους (Ολυμπιακούς και Παναθηναικούς) που κάθονται και τσακώνονται για την Ευρώπη αντί να υποστηρίζουν όλες τις ομάδες της χώρας μας εναντίον των Ευρωπαικών... Αυτό και μόνο δείχνει πολλά για τη νοοτροπία του Έλληνα...

Ένταξη: 02 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 1:15 pm
Τίτλος:

Ναι ναι...ντροπή μας...
Λες και είμαστε οι μόνοι, όχι στην Ευρώπη, αλλά στον κόσμο, που το κάνουν αυτό... Και όχι μόνο δεν υποστηρίζουμε τις ομάδες της χώρας μας, αλλά φτάνουμε να πλακωνόμαστε και με τους αντίπαλους φανατικούς υποστηριχτές. Σαν τους Έλληνες κανείς.
Σιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιίγουρα... Whistling
Υ.Γ.: δεν έχεις άδικο, μπορεί να σε εκνευρίζει, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι.

Ένταξη: 15 Ιούλ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 1:21 pm
Τίτλος:

Ωραια κανατε και τον κοπο να πειτε αυτο που ηθελα.Λοιπον στην Ευρωπη υποστηριζω ολες τις ελληνικες ομαδες αλλα ας μην μιλαμε για αυτα και ας μιλησουμε λιγο για την super league οπως επεισης να μην μιλησουμε για τις δοξες που ειχε ο βαζελος γιατι αμα το παμε ετσι και ο ΟΣΦΠ ακομα πιο παλια ειχε δοξες.Ας ερθουμε στα προσφατα γεγονοτα και φυσικα μιλαω για τα σερι πρωταθληματακια που σας περνουμε καθε χρονο σε εξερεση με το πρωταθλημα που μας πηρατε χαρης τον Κυριο Δουρο.Τα θυμαστε αυτα?Δεν τα θυμαστε. Rolling Eyes

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 1:46 pm
Τίτλος:

Πες μου τώρα ρε συ deykaliona, μετά το post από πάνω μου, και ανεξάρτητα από το αν κόβει το μυαλό, τι επιλογές έχεις;
1) Να δώσεις στον κύριο να καταλάβει ότι ΟΛΟΙ παίρνουν πρωταθλήματα λόγω διαιτησίας, σε κάθε χώρα υπάρχουν εύνοιες.
2) Να ξεκινήσεις μια κόντρα άνευ ουσίας σχετικά με το ποιος πήρε τα λιγότερα λόγω διαιτησίας.
3) Να ξεκινήσει ένα μπαράζ υρβιστικών σχολίων, και να καταλήξουμε flame.
4) Να αδιαφορήσεις πλήρως, διαιωνίζοντας την κατάσταση.
Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα: ποια από τις 4 επιλογές πιστεύεις ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη, δηλαδή μια ομαλή συζήτηση, όπου αμφότεροι θα βγάλουμε τις παρωπίδες και τις πιπίλες μας, και θα μιλήσουμε για κάτι ανώτερο από τον αν αδικήθηκε ο ένας ή ο άλλος την τάδε ή τη δείνα χρονιά.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 2:22 pm
Τίτλος:

sugata έγραψε:
Πες μου τώρα ρε συ deykaliona, μετά το post από πάνω μου, και ανεξάρτητα από το αν κόβει το μυαλό, τι επιλογές έχεις;
1) Να δώσεις στον κύριο να καταλάβει ότι ΟΛΟΙ παίρνουν πρωταθλήματα λόγω διαιτησίας, σε κάθε χώρα υπάρχουν εύνοιες.
2) Να ξεκινήσεις μια κόντρα άνευ ουσίας σχετικά με το ποιος πήρε τα λιγότερα λόγω διαιτησίας.
3) Να ξεκινήσει ένα μπαράζ υρβιστικών σχολίων, και να καταλήξουμε flame.
4) Να αδιαφορήσεις πλήρως, διαιωνίζοντας την κατάσταση.
Και τώρα το κρίσιμο ερώτημα: ποια από τις 4 επιλογές πιστεύεις ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη, δηλαδή μια ομαλή συζήτηση, όπου αμφότεροι θα βγάλουμε τις παρωπίδες και τις πιπίλες μας, και θα μιλήσουμε για κάτι ανώτερο από τον αν αδικήθηκε ο ένας ή ο άλλος την τάδε ή τη δείνα χρονιά.

O.o μα καλέ sugata τίποτα από αυτά δε θέλω να κάνω... Που είδες κάτι τέτοιο; Εγώ ένα θετικό σχόλιο προς τον gpower2 έκανα... Ούτε ανέφερα πουθενά διαιτησίες ούτε τίποτα... Μήπως με μπέρδεψες με κάποιον άλλο;; Sad

Υ.Γ:Έτσι κι αλλιώς ένα τέτοιο θέμα σε ελληνικό forum, πάντα θα καταλήξει flame... Είναι standard αυτό...

Υ.Γ2: !Α! Τώρα τι να πω... Ρε kimi σε παρακαλώ coolare λίγο και δες το θέμα λίγο σφαιρικά... Θα πω 2 ανθρώπους χάρις τους οποίους διέλυσα το Πανιώνιο ενώ εσύ όχι...

Diogo, Belluschi... Τέλος. Τέτοιους παίχτες δεν έχεις μπροστά... Και για αυτό δε μπορείς να δημιουργήσεις φάσεις και δε μπορείς να κατεβάσεις 4άρες και κερδίζεις με το στανιό... Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που είπε ο gpower2...

Y.Γ3: Στους παίχτες που δε έχεις προσθέτω και το Galleti και τον Tζόλε... Oι οποίοι όμως δε χρειάστηκε να παίξουν και πολύ... Μια χαρά παίξανε και τα 2α μας... Και πραγματικά θέλω να μου αιτιολογήσεις την άποψή σου για το στημένο ματς με τον Πανιώνιο... Τί σε κάνει να το λες αυτό;;; Το είδες πρώτα απ'όλα το ματς ή λογω αποτελέσματος έβγαλες τη θεωρία σου;;; Αν το είδες πραγματικά θέλω να μου δώσεις μια ανθρώπινη και με επιχειρήματα απάντηση... Να δω επιτέλους κάποια επιχειρήματα... Έχω συχαθεί αυτό το πράμα... Όποτε ο Ολυμπιακός κάνει καλή εμφάνιση φταίνε τα τσιράκια του Κόκκαλη... Εντάξει όλα έχουν και ένα όριο...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deykalionas17 στις Δευ Δεκ 01, 2008 2:42 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 2:40 pm
Τίτλος:

Όχι βρε, επειδή αναφέρθηκες στο θέμα της κόντρας, κυρίως των δυο μεγάλων ομάδων, και τους λόγους που κάποιοι δεν υποστηρίζουν τις ελληνικές ομάδες εκτός συνόρων. Μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχει σχέση, αλλά όλα ξεκινούν από κάτι απλό για να φτάσουν σε κάτι σύνθετο: μια κόντρα για το ποιος είναι ο καλύτερος, μια κόντρα για το ποιος ευνοήθηκε ή όχι, δε θέλει και πολύ να γυρίσει η σκέψη ενός ανθρώπου και αντί για απλός υποστηρικτής να γίνει φανατικός οπαδός, που δε βλέπει τίποτ' άλλο πέραν του μεγαλείου της ομάδος του, όποιο κι αν είναι αυτό.
Ας το σκεφτούμε λίγο: ξεκινήσαμε να λέμε για το πόσο μεγάλη ομάδα (υποθετικά) έγινε ο παναθηναϊκός επειδή νίκησε την Ίντερ. ακολούθως αναφέρθηκε και η μεγαλειώδης νίκη του ολυμπιακού, γιατί όντως είναι. Και φτάνουμε στο να κάνουμε πέρα μια επιτυχημένη βδομάδα ευρωπαϊκά, για να αναφερθούμε στο μεγαλείο της ελληνικής πραγματικότητας και της κόντρας. Όσον αφορά το προηγούμενο μήνυμα σου, σίγουρα είναι ντροπή να μην υποστηρίζεις την ομάδα της χώρας σου όταν αυτή παίζει με ξένη, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτό το παράδειγμα μας έχει δώσει η προηγμένη ποδοσφαιρικά ευρώπη. Τα δικά της χνάρια ακολουθούμε, ακόμη και σ' αυτόν τον τομέα.
Πιο ωραίο θα ήταν να καταριόμαστε την ώρα και τη στιγμή που όσοι διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν προσπαθούν να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τις ομάδες να αναπτυχθούν, να βρουν και να προωθήσουν τα ταλέντα αλλά και τα "εργαλεία", νσ βάλουν σε καίριες θέσεις ανθρώπους που πονούν αυτό το άθλημα (αλλά και τα υπόλοιπα), μπας και καμιά μέρα μπορέσουν τα εγγόνια (μακάρι), να χαρούν την κατάκτηση ενός ευρωπαικού τροπαίου στο ποδόσφαιρο, είτε από σύλλογο, είτε από εθνική.
Το 2004 να θεωρηθεί χρωστούμενο της προηγούμενης χιλιετίας, δε λαμβάνεται υπόψιν.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 2:50 pm
Τίτλος:

Μα ξέρεις ποια είναι η πλάκα;; Οτι οι Άγγλοι πχ υποστηρίζουν τη δική τους ομάδα στα Ευρωπαικά παιχνίδια γιατί υπάρχει πολλή μεγάλη πιθανότητα αυτή να συναντήσει μια άλλη αγγλική ομάδα είτε στους 16 είτε στους 8 είτε στα τελικά... Εκεί ναι. Το δέχομαι. Αν δούμε ποτέ τελικό Ch.L Ολυμπιακό Παναθηναικό ο καθένας υποστηρίζει την ομάδα του... Αλλά από τη στιγμή που όσο το σύμπαν υπάρχει κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει πρέπει να αλληλουποστηριζόμαστε και να ευχόμαστε η μία ομάδα κάθε 5 χρόνια που θα πάει καλά στη Ευρώπη να πάει όσο πιο μακριά γίνεται για να πάρουμε και κάνα βαθμό σα χώρα στη UEFA.
Και όσο για αυτό που λες για το ελληνικό ποδόσφαιρο δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο... Έχεις απόλυτο δίκιο... Δε έχω να προσθέσω κάτι... Ίσως κάποτε να έιχε γίνει αυτό στο μπάσκετ και γι'αυτό βρίσκεται εδώ που βρίσκεται σήμερα... Το 2ο καλύτερο πρωτάθλημα στη Ευρώπη μετά το Ισπανικό (κάποιοι λένε και μετά το ρωσικό εγώ δε το πιστεύω) και 3ο στο κόσμο αν βάλεις και το NBA...

Ένταξη: 15 Ιούλ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 7:22 pm
Τίτλος:

Guys δεν καταλαβατε καποια πραγματα.Εγω δεν μιλαω για διαιτησια αλλα καποιοι που λενε ορισμενα πραγματα ειναι λαθος και εγω τσαντιζομαι.Οταν θελεις να κανεις μια σηζητηση για ποδοσφαιρο δεν λες ειναι η ομαδα μου υπερομαδα και τετοια.Καθαισε κατω και σηζητας οριμα για το πως πανε τα πραγματα στην ελλαδα και εξω απο ελλαδα και αλλα τετοια.Και φιλε sugata εχω την εντηποση πως με ηρωνευτικες.

Ένταξη: 16 Ιούλ 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 8:30 pm
Τίτλος:

ΆΡΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 01, 2008 10:58 pm
Τίτλος:

Εγω εχω ενα να πω για ολα αυτα που ακουω...

ΑΜΠΑΛΑΕΟ ΡΕ ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ Κ ΦΕΤΟΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 31 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 02, 2008 12:56 am
Τίτλος:

Χοχοχοχο... Η καλύτερή μου!
Μιας και η ομάδα που υποστηρίζω είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα (βλέπε Γ' Εθνική) όποτε ακούω γαύρους με βάζελους να τσακώνονται ρίχνω πολύ γέλιο! Ειδικά φέτος έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας, γιατί όλοι νομίζουν ότι έχουν καλή ομάδα (αυτοί οι βάζελοι έχουν ξεφύγει τελείως!!!), ενώ στην ουσία παίζουν την πιο άθλια μπάλα από όλους. Οι μόνες ομάδες που έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια είναι ο Πανιώνιος και ο Άρης. Και κάτι πάει να κάνει ο ΜΠΑΟΚ φέτος. Αλλά τι να το κάνεις, όλοι ξέρουν ότι δε πρόκειται να πάρουν ποτέ πρωτάθλημα.
Τεσπα, άντε να ανάψουν λίγο τα αίματα να γουστάρουμε Laughing Laughing

BTW, όντως τον Πανσερραϊκό φέτος από την αρχή της χρονιάς τον έχουν τσακίσει. Αν και έχει αρκετά καλή ομάδα για να σωθεί άνετα, είναι σχεδον βέβαιο ότι θα πέσει έτσι όπως πάει. Και από ότι ακούω υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να γινει αυτό... ο gpanos θα ξέρει καλύτερα.

Δεν ελπίζω τίποτα
Δε φοβούμαι τίποτα
Είμαι λεύτερος
Ν.Κ.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 02, 2008 1:23 am
Τίτλος:

Με τον Πανσερραϊκό δεν ξέρω τι γίνεται. Μας έχει τσακίσει η διαιτησία. Πολλά σενάρια ακούγονται για το τι φταίει, αλλά στο τέλος θα φανεί.

Εμείς στις Σέρρες διδάσκουμε ήθος. Η καλύτερη έδρα για φιλοξενία των αντίπαλων οπαδών. Θα πάμε, θα τραγουδήσουμε για την ομάδα και τέλος.

Χτες απογοητεύτηκα πάντως γιατί είμαι φιλοαρειανός λόγω μπάσκετ, και οι "φίλοι" μου οι Αρειανοί μας επιτέθηκαν μέσα στο Χαριλάου με μπουκάλια επειδή διαμαρτυρηθήκαμε δίκαια για την φάση στο 90 που έδειξε κι ο Μπαρούφας στην Αθηναϊκή Κυριακή (φάουλ σε προφανή θέση για γκολ έξω από περιοχή - κόκκινη και δεν έδειξε τίποτα). Καλά για το γκολ offside και την αλλοίωση του αποτελέσματος δεν το συζητώ. Έλεος!!!
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας