εμενα προσωπικα με καλυψε...και το επομενο πιστευω θα με καλυψει ακομη πιο πολυ (τουλαχιστον σε σχεση με τη νεκρη περιοδο που προηγηθηκε....)ειδα και εγω τον τιτλο αλλα τι να κανουμε....shit happens....
λολολολ,ο τιτλος ηταν απο μονος του spoiler....τεσπα,παντως στο μανγκα εννοειται πως δεν υπαρχει η τεχνικη που χρησιμοποιει και ο καραφλας με το βουδα......Μπηκε για να γεμισει τη μαχη...Ευχαριστηθα παντως γιατι και το επομενο ειναι διπλο επεισοδιο....Αντε να προχωραμε γιατι εχουμε μεινει πολυ πισω
καλα αυτα ας προστιθονται δεν μας χαλανε!!!!! Οπως και στα σποιλερ του επομενου φαινεται οτι ο θανατος του θα διαρκεσει καπως διαφορετικα απο οτι στο μανγκα!
Ένταξη: 31 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 8:18 am
Τίτλος:
neo^ έγραψε:
Μια ερωτηση.
Το 78-79 βγηκανε?
Ναι, βγήκανε για μια βόλτα και ξαναμπήκανε μέσα!
Μάλλον κάνουν τα γνωστά τους αστεία οι Dattebayo και αφήνουν όλους τους narutards σε αναμμενα κάρβουνα!
Αν πας στη σελίδα τους θα δεις ότι την αντικαταστήσανε με ένα ''αστείο'' κείμενο. _________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
ξέρετε τι παίζει με dattebayo? πατάω να κατεβάσω το καινούριο naruto και δεν μου βρίσκει ούτε seeds ούτε trackers για να κατεβάσει?? Μόνο σε εμένα συμβαίνει ή το έχουν και άλλοι αύτο το πρόβλημα?
Ti na σου πω,εγω το κατεβασα μια χαρα.....αλλα υπαρχουν και αλλα sites Με direct download,ψαξε sto google, αλλα αλλη μια σιγουρη λυση ειναι να πας στο mininova.org.Θα εχουν ανεβασει λογικα και εκει το τορρεντ.
Και τα 2 specials μου αρεσαν alla το δευτερο ηταν....απιστευτο.Θεωρω πως ηταν εκπληκτικο!Η μουσικη εδενε τρομερα,πολυ καλο animation,φοβερο voice acting,γενικα ολα τελεια.
Ti na σου πω,εγω το κατεβασα μια χαρα.....αλλα υπαρχουν και αλλα sites Με direct download,ψαξε sto google, αλλα αλλη μια σιγουρη λυση ειναι να πας στο mininova.org.Θα εχουν ανεβασει λογικα και εκει το τορρεντ.
Και τα 2 specials μου αρεσαν alla το δευτερο ηταν....απιστευτο.Θεωρω πως ηταν εκπληκτικο!Η μουσικη εδενε τρομερα,πολυ καλο animation,φοβερο voice acting,γενικα ολα τελεια.
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 05, 2008 4:46 pm
Τίτλος:
Fingolfin έγραψε:
neo^ έγραψε:
Μια ερωτηση.
Το 78-79 βγηκανε?
Ναι, βγήκανε για μια βόλτα και ξαναμπήκανε μέσα!
Μάλλον κάνουν τα γνωστά τους αστεία οι Dattebayo και αφήνουν όλους τους narutards σε αναμμενα κάρβουνα!
Αν πας στη σελίδα τους θα δεις ότι την αντικαταστήσανε με ένα ''αστείο'' κείμενο.
Ok.Tα βρηκα.Τους επιασε στα πρασα ενω θελανε να ξανα βγουν....
Και γω περίμενα καιρό αυτή τη στιγμή που θα τελείωναν τα fillers και θα βλέπαμε επιτέλους την φοβερή υπόθεση από το manga... Μπορώ να πω ότι συνάντησε τις προσδοκίες μου και με το παραπάνω. Τώρα θα περιμένω πως και πως...
πραγματικα φοβερο! ειναι καπως περιεργο να εχεις δει την πλοκη στο manga και μετα να τα βλεπεις εν κινηση στην οθονη, πραγματικα ενω ξερεις τι θα γηνει το βλεπεις με το ιδιο ενδιαφερον!
αντε να δουμε και τη μαχη sasuke vs itachi και jirayia vs pain!
ναι, πολυ μπιχλας αυτος ο hidan(αλλα και αρκετα εντυποσιακος σαν χαρακτηρας,ειδικα αυτο το τσεκουρι πολυ προτοτυπο)για να μη σχολιασω το...παρανοικο γελιο του.
πραγματικα το ευχαριστυθηκα οταν τον κανονησε ο skamaru...<-πως γραφεται τελος παντων...αλλα ευχαριστυθηκα ακομη περισσοτερο οταν ο naruto χτυπησε με ενα καλοφτιαγμενο rasensurinken τον kakuzu!
Παιδιά παράκληση μην αποκαλείπταιται τι θα γίνει στη συνέχεια γιατι χάνει την ουσία της η σειρά.Πατρίδα gpanos συμφωνώ και επαυξάνω για τον hidan, και είναι πόλυ πορωμένος με την θρησκεία του και πρέπει να είναι και μαζοχιστής (γιατί προφανώς του αρέσει πολύ ο πόνος χώρίς καμία παρεξήγηση, εκτώς του ότι πρέπει να είναι ΚΑΙ τρελός για δέσιμο) !!!!!!!!!!
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας