Δεν πιστεύω ότι ο mangaka έχει τα @@ να σκοτώσει τον Ikkaku. Ωστόσο ζω για να ελπίζω Αν και τον πάω τον τύπο αν αποφασίσει να τον σκοτώσει θα ανέβει στην εκτίμησή μου. _________________
Δεν πιστεύω ότι ο mangaka έχει τα @@ να σκοτώσει τον Ikkaku. Ωστόσο ζω για να ελπίζω Αν και τον πάω τον τύπο αν αποφασίσει να τον σκοτώσει θα ανέβει στην εκτίμησή μου.
Ακόμα και να τον σκοτώσει θα τον αναστήσει μετά η Inove.
Οι χαρακτήρες του Bleach "επίσημα" είναι τώρα πια "αθάνατοι".
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 27, 2008 6:49 pm
Τίτλος:
Καιρός ήταν να δείξει κάτι καινούργιο!!!!
Αλλά πλάκα πλάκα, άντε να μπαίνουμε στο ψητό...
Πάντως μου φαίνονται σύντομα κάπως τα τεύχη πλέον...
Το ίδιο και με το Naruto... Τέσπα, άντε να ανεβαίνουμε!
Κι αυτό ήταν λίγο αργό αλλά τουλάχιστον είχε την αποκάλυψη του Bankai
Μην ξεχνας οτι ο Ζαρακι τελειωσε με ενα Κενντο τον εσπαντα Νο5 και αυτος ο bog guy ειναι απλα ειναι Fraccion...Αμα σηκωθει η αλεπου ειναι εντελως week... _________________ Why is it drug addicts and computer afficionados are both called users?
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 03, 2008 7:01 pm
Τίτλος:
Επιτέλους αρχίζει και φαίνεται πως θα μπει καλά το επόμενο τεύχος...
Όσο για το σημερινό, αν εξαιρέσουμε την έλειψη ξύλου, καλό ήταν σαν prelude του τι θα ακολουθήσει...
Τουλάχιστον μάθαμε ότι ο Ikkaku δεν έχασε επειδή ήταν φλώρος και φάνηκε επιτέλους λίγο ο Iba για τον οποίο πάντα ήμουν περίεργος τι σόι είναι
Επομένως...Now. The real battle. Is finally beginning.
Καλό ήταν!! Μου άρεσαν οι αντιδράσεις όλων μέσα στο chapter αυτό...
Ο Komamura δείχνει επιτέλους γιατί είναι αρχηγός, γιατί μέχρι τώρα μου έιχε μείνει ότι ο Zaraki τον είχε πλακώσει...
Επίσης χαίρομαι που ο Ikkaku αναγκάζεται να αποδεχτεί πως πρέπει να βελτιώνει το Bankai του και όχι να το κρύβει...
Θα δούμε ελπίζω και πόλεμο ταχύτητας με τη Soifon αλλά πάνω απ'όλα θέλω να δω τι θα κάνει ο παππούς Espada... Μου κάνει για πολύ μυστήριο τύπο... Όπως και η ξανθιά espada... Γνώμη μου είναι πως μαζί με τον Ulquiora ειναι οι πιο δυνατοί... _________________ After all we are stardust...
Ένταξη: 04 Αύγ 2007
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 04, 2008 7:38 am
Τίτλος:
Howl να μην ρωταω???
Φανταζεστε τον Ikkaku με bankai που 8α το εχει προπονησει......
Γενικα εχουμε να δουμε πολυ καλες μαχες και ευχομαι τουλαχιστον καποιος καλος να χασει,δεν αξιζει μονο να νικανε.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας