Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις

Πρόταση για νέα Projects - Ταινίες - Ανοιχτό προς συζήτηση Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Tue Mar 18, 2008 7:11 pm
Post subject:
Reply with quote

Radagast82 wrote:

η μετάφραση είναι κατά 95% έτοιμη (δε ξέρω αν έχει γίνει έλεγχος και διορθώσεις ακόμη)

σε μένα βρίσκεται btw (εδώ και καιρό Embarassed ), και είναι σχεδόν ok με τον έλεγχο

Post Posted: Wed Mar 19, 2008 1:00 am
Post subject:
Reply with quote

Λοιπόν λοιπόν...

Κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ στο forum και λέω να κάνω μια πρόταση...

Πριν 2-3 μέρες βρήκα ένα anime που λέγεται Aquarion ή επί το πιο όμορφο Sousei no Aquarion με αγγλικούς υποτίτλους και αμέσως έψαξα στον tracker μήπως και είχε ανέβει παλιότερα...

Απ'ότι βλέπω είναι ενθουσιασμένοι όσοι το είδαν... Όταν τελειώσει το downloading θα το δω και θα το επιβεβαιώσω αλλά αν το έχετε ήδη δει και ξέρετε κάτι σχετικό μήπως να κάναμε μια προσπάθεια?? Rolling Eyes

Post Posted: Wed Mar 19, 2008 1:12 am
Post subject:
Reply with quote

Προς κάθε ενδιαφερόμενο. Πως έχουμε πολλά projects σε εξέλιξη και λίγα άτομα το έχουμε πει. Δε λέω, καλό να κάνετε πρόταση για κάποια που θεωρείτε πως αξίζουν αλλά σκεφτείτε το πόσα έχουν προταθεί κατά καιρούς. Όποιοι ενδιαφέρεστε λοιπόν, μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον να συμμετέχετε σε κάποιο από αυτά που υπάρχουν ήδη ή από αυτά που είναι στο στάδιο της σύστασης ομάδας, να μαθαίνετε και σιγά σιγά από fansubbing και στη συνέχεια να προχωρήσετε και σε άλλα projects.
Ο μοναδικός λόγος που το λέω αυτό είναι γιατί μαζεύονται πολλές προτάσεις που στο τέλος δεν υλοποιούνται, γιατί πολύ απλά ξεχνιούνται και χάνονται μέσα στο χαμό, καθώς επίσης βγαίνουν και πολλά άνιμε κάθε σεζόν.
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Sun Mar 23, 2008 9:37 pm
Post subject:
Reply with quote

Καλησπερα. Καθότι τα τριαντα τα πατησα πριν λιγο καιρο, συγχωρήστε με για την καπως "σκουριασμενη" προταση μου. Μου εχει λειψει πολυ ο παλιοφιλος διαστημικος πειρατης Captain Harlock. Crying or Very sad HaHa
Back to top

Post Posted: Wed Mar 26, 2008 6:57 pm
Post subject:
Reply with quote

Καθ'ότι ο Harlock κατ' εμέ είναι το καλύτερο anime που έχω δει ξέρω μόνο ότι αν θες να δεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά στους [Live-eviL] που έχουν αρκετά...Αν και τότε δε θα μιλάμε πλέον για ελληνικό funsub! Τώρα για το αν θα γίνει από [AC] όπως λέει και ο sunday, είναι πολλές οι προτάσεις... Μακάρι να έβρισκα λίγο χρόνο τώρα... Έχω αρκετά επεισόδια με τον Harlock και ίσως κατά καλοκαίρι μεριά, ή τουλάχιστον όταν δε θα έχω άλλα τρεξίματα με σπουδές να προτείνω μήπως να ξεκινήσουμε μια ομάδα... Περισσότερα οι ACteam Rolling Eyes

Post Posted: Fri Mar 28, 2008 11:42 pm
Post subject:
Reply with quote

rezeero wrote:
Radagast82 wrote:

η μετάφραση είναι κατά 95% έτοιμη (δε ξέρω αν έχει γίνει έλεγχος και διορθώσεις ακόμη)

σε μένα βρίσκεται btw (εδώ και καιρό Embarassed ), και είναι σχεδόν ok με τον έλεγχο

Που σημαίνει οτι είμαστε περίπου στην μέση των διαδικασιών για release(έτσι δεν είναι?)Ωωωω ανυπομονώ και ευχαριστώ πολύRespekt .
Θα είμαι συντονισμένος...Thumbs UP
Υ.Γ.Δεν ξέρω αν αναφέρεται πουθενά(το ψιλοέψαξα),αλλά υπάρχει μήπως η δυνατότητα ειδοποίησης μέσω mail στα μέλη για καινούργιο release στον tracker?Ρωτάω γιατί μερικές φορές ξεχνάω να μπαίνω να ελέγχω αν έχει βγει κάτι καινούργιο Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

Post Posted: Fri Mar 28, 2008 11:52 pm
Post subject:
Reply with quote

cinemakis wrote:
Υ.Γ.Δεν ξέρω αν αναφέρεται πουθενά(το ψιλοέψαξα),αλλά υπάρχει μήπως η δυνατότητα ειδοποίησης μέσω mail στα μέλη για καινούργιο release στον tracker?Ρωτάω γιατί μερικές φορές ξεχνάω να μπαίνω να ελέγχω αν έχει βγει κάτι καινούργιο Embarassed

Μπορείς να χρησιμοποιείς το rss feed του tracker και να ενημερώνεσαι από τον browser σου.
Back to top

Post Posted: Wed Sep 03, 2008 9:43 am
Post subject:
Reply with quote

Aς κάνω και εγώ δύο κλασσικές προτάσεις ταινιών που αξίζει να της δούμε απο Animeclipse...

1. Μοnonoke-hime ή Princess Mononoke ή Πρηγκίπισσα Μονονόκε 1997

Στη συγκεκριμένη ταινία έχω βρεί το R2 DVD.
Η ταινία έχω την εντύπωση ότι δεν έχει βγει απο Audiovisual οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με τα δικαιώματα.

2. ΑΚΙRA 1988

Στη συγκεκριμένη ταινία-σταθμό δουλεύω ήδη τη μετάφραση βασισμένος στους υπότιτλους απο niizk.H ταινία έχει βγει απο τη δεσποινίδα SilverStar, οπότε δεν νομίζω να προκύπτει πρόβλημα με το ποιός κατέχει τι... Rolling Eyes

Αν μπορούσαμε να βρούμε τις παραπάνω ταινίες σε Blu-Ray ή HighDefinition ακόμα καλύτερα!
Έκκληση:Μην τις απορρίψετε κατευθείαν που θα δείτε το πόστ.Δώστε τους μια ευκαιρία γιατί πραγματικά το αξίζουν.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Wed Sep 03, 2008 11:59 am
Post subject:
Reply with quote

To Princess Mononoke ειναι απο τα αγαπημενα μου.Την ταινια την ειχε δειξει πριν απο καποια χρονια νομιζω το star.Εψαχνα σαν τρελος να βρω ελληνικο DVD μεχρι πριν λιγα χρονια και νομιζω δεν ειχε κυκλοφορισει.Δεν νομιζω να εχει κυκλοφορισει μεχρι σημερα.
Back to top

Post Posted: Wed Sep 03, 2008 12:03 pm
Post subject:
Reply with quote

nodas wrote:
To Princess Mononoke ειναι απο τα αγαπημενα μου.Την ταινια την ειχε δειξει πριν απο καποια χρονια νομιζω το star.Εψαχνα σαν τρελος να βρω ελληνικο DVD μεχρι πριν λιγα χρονια και νομιζω δεν ειχε κυκλοφορισει.Δεν νομιζω να εχει κυκλοφορισει μεχρι σημερα.

Στο star??Αν και τώρα που το λές θυμάμαι πολύ αμυδρά κάτι απο το έργο αλλά μεταγλωττισμένο και χωρίς να 'μαι βέβαιος unsure
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Wed Sep 03, 2008 12:25 pm
Post subject:
Reply with quote

Τωρα για το καναλι δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα ειμαι σιγουρος οτι η ταινια εχει παιξει στην τηλεοραση μαλιστα την εχω πετυχει 2 φορες.Αν δεν κανω λαθος τα παιδια αποφευγουν να "πιανουν" σειρες εστω και αν εχουν πεχτει στην τηλεοραση και ας μην κυκλοφορουν σε dvd.
Back to top

Post Posted: Wed Sep 03, 2008 12:26 pm
Post subject:
Reply with quote

Το akira το ψάχνω καιρό ελπίζω να το ανεβάσεις με ελληνικούς υπότιτλουςThumb 2 Up ....
το Μοnonoke-hime κυκλοφορεί ήδη στο net με ελληνικούς υπότιτλους Winkεννοείτε πως περιμένουμε να δούμε και τι δικη σου δουλειά!!

Last edited by spig1990 on Wed Sep 03, 2008 1:12 pm; edited 1 time in total
Back to top

Post Posted: Wed Sep 03, 2008 12:57 pm
Post subject: robin hood no daiboken
Reply with quote

Θα πάρω σε λίγες μέρες το robin hood no daibouken σε japan dvd.

Είναι ένα αρκετά σπάνιο και αγαπητό anime που απότι φαίνεται θα χαθεί καθώς δεν έχει βγει από κανένα ξένο γκρουπ.

Προτίνω λοιπόν να καταπιαστούμε...

Υπάρχουν δύο πιθανότητες μετάφρασης:
1. Έχω κάνει πρόταση στον admin του mjn fansubs να κάνει μόνο τη μετάφραση.

2.Αν δεν δεχτεί, υπάρχει με italian subs.Μπορούμε να μεταφράσουμε από τα ιταλικά subs.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.[/spoiler][/list]
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Wed Sep 03, 2008 1:09 pm
Post subject:
Reply with quote

Το οποιο και αυτο εχει πεχτει πριν καποια χρονια στην τηλεοραση μεταγλωτισμενο.
Δεν ξερω αν ειχε κυκλοφορισει σε VHS
Back to top

Post Posted: Wed Sep 03, 2008 1:13 pm
Post subject:
Reply with quote

Παιδιά όσο αφορά τον Captain Harlock είμαι πρόθυμος να βοηθήσω στη μετάφραση, όμως δεν ξέρω να κάνω χρονισμό άλλα δεν έχω πρόβλημα να μάθω αν μου δείξει κάποιος, όπως και για τα υπόλοιπα καθώς και να πει ποια προγράμματα να προμηθευτώ ώστε να γίνει η διαδικασία.Τώρα για μια πρόταση όσο αφορά το Saber Rider και τις σειρές Code Geus, GUNDAM SEED και GUNDAM 00 μπορούμε να κάνουμε κάτι;(Ελπίζω να πάρω θετική απάντηση ώστε να πάρω μέρος στην όποια ομάδα δημιουργηθεί για να περάσω ευχάριστα τον χειμώνα και την άνοιξη, γιατί εδώ που είμαι το χειμώνα και την άνοιξη δεν κάνω τίποτα!!!!!)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Post new topic     This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     AnimeClipse Forum Index » Απόψεις-Προτάσεις All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  Next
Page 4 of 22

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum