Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 03 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 18, 2008 7:11 pm
Τίτλος:
|
|
|
Radagast82 έγραψε:
|
η μετάφραση είναι κατά 95% έτοιμη (δε ξέρω αν έχει γίνει έλεγχος και διορθώσεις ακόμη)
|
σε μένα βρίσκεται btw (εδώ και καιρό  ), και είναι σχεδόν ok με τον έλεγχο _________________ srs bzns --> 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 19, 2008 1:00 am
Τίτλος:
|
|
|
Λοιπόν λοιπόν...
Κατάφερα επιτέλους να συνδεθώ στο forum και λέω να κάνω μια πρόταση...
Πριν 2-3 μέρες βρήκα ένα anime που λέγεται Aquarion ή επί το πιο όμορφο Sousei no Aquarion με αγγλικούς υποτίτλους και αμέσως έψαξα στον tracker μήπως και είχε ανέβει παλιότερα...
Απ'ότι βλέπω είναι ενθουσιασμένοι όσοι το είδαν... Όταν τελειώσει το downloading θα το δω και θα το επιβεβαιώσω αλλά αν το έχετε ήδη δει και ξέρετε κάτι σχετικό μήπως να κάναμε μια προσπάθεια??  _________________ After all we are stardust...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάρ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 26, 2008 6:57 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καθ'ότι ο Harlock κατ' εμέ είναι το καλύτερο anime που έχω δει ξέρω μόνο ότι αν θες να δεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά στους [Live-eviL] που έχουν αρκετά...Αν και τότε δε θα μιλάμε πλέον για ελληνικό funsub! Τώρα για το αν θα γίνει από [AC] όπως λέει και ο sunday, είναι πολλές οι προτάσεις... Μακάρι να έβρισκα λίγο χρόνο τώρα... Έχω αρκετά επεισόδια με τον Harlock και ίσως κατά καλοκαίρι μεριά, ή τουλάχιστον όταν δε θα έχω άλλα τρεξίματα με σπουδές να προτείνω μήπως να ξεκινήσουμε μια ομάδα... Περισσότερα οι ACteam  _________________ After all we are stardust...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 19 Οκτ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 28, 2008 11:42 pm
Τίτλος:
|
|
|
rezeero έγραψε:
|
Radagast82 έγραψε:
|
η μετάφραση είναι κατά 95% έτοιμη (δε ξέρω αν έχει γίνει έλεγχος και διορθώσεις ακόμη)
|
σε μένα βρίσκεται btw (εδώ και καιρό ), και είναι σχεδόν ok με τον έλεγχο
|
Που σημαίνει οτι είμαστε περίπου στην μέση των διαδικασιών για release(έτσι δεν είναι?)Ωωωω ανυπομονώ και ευχαριστώ πολύ  .
Θα είμαι συντονισμένος...
Υ.Γ.Δεν ξέρω αν αναφέρεται πουθενά(το ψιλοέψαξα),αλλά υπάρχει μήπως η δυνατότητα ειδοποίησης μέσω mail στα μέλη για καινούργιο release στον tracker?Ρωτάω γιατί μερικές φορές ξεχνάω να μπαίνω να ελέγχω αν έχει βγει κάτι καινούργιο 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 03, 2008 9:43 am
Τίτλος:
|
|
|
Aς κάνω και εγώ δύο κλασσικές προτάσεις ταινιών που αξίζει να της δούμε απο Animeclipse...
1. Μοnonoke-hime ή Princess Mononoke ή Πρηγκίπισσα Μονονόκε 1997
Στη συγκεκριμένη ταινία έχω βρεί το R2 DVD.
Η ταινία έχω την εντύπωση ότι δεν έχει βγει απο Audiovisual οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με τα δικαιώματα.
2. ΑΚΙRA 1988
Στη συγκεκριμένη ταινία-σταθμό δουλεύω ήδη τη μετάφραση βασισμένος στους υπότιτλους απο niizk.H ταινία έχει βγει απο τη δεσποινίδα SilverStar, οπότε δεν νομίζω να προκύπτει πρόβλημα με το ποιός κατέχει τι...
Αν μπορούσαμε να βρούμε τις παραπάνω ταινίες σε Blu-Ray ή HighDefinition ακόμα καλύτερα!
Έκκληση:Μην τις απορρίψετε κατευθείαν που θα δείτε το πόστ.Δώστε τους μια ευκαιρία γιατί πραγματικά το αξίζουν.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 10 Ιούλ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Φεβ 2008
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 03, 2008 12:26 pm
Τίτλος:
|
|
|
Το akira το ψάχνω καιρό ελπίζω να το ανεβάσεις με ελληνικούς υπότιτλους  ....
το Μοnonoke-hime κυκλοφορεί ήδη στο net με ελληνικούς υπότιτλους  εννοείτε πως περιμένουμε να δούμε και τι δικη σου δουλειά!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spig1990 στις Τετ Σεπ 03, 2008 1:12 pm, 1 φορά
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 23 Ιούν 2008

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|