Σύνδεση Όνομα μέλους Κωδικός
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη    
Εγγραφή
Εγγραφή
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

666 satan και θρησκεία (γενικότερα) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα


Ένταξη: 04 Μάι 2007
Δημοσιεύσεις: 925
Τοποθεσία: Inside a frozen thunderfield




Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 12:39 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κόσμος δέχτηκε το Χριστιανισμό όπως οι εκπρόσωποί του του τον έδειξαν και έκανε σταυροφορίες κι έκαψε βιβλία και ανθρώπους στην πυρά αφού ήταν οι "φωτισμένοι" που οδηγούνταν από το θέλημα του Θεού...Κουραφέξαλα για να μπορούν να κυβερνούν. Καλά μασκαρεμένος φονταμενταλισμός. Εμείς που είμαστε απ'έξω βλέπουμε στο Ισλαμ τέτοιες πρακτικές. Δεν το διακρίνουμε όμως σε μας!

gpanos έγραψε:
Κανείς δεν απαγορεύει απλά καταδικάζουμε τη χυδαία αυτή "καρικατούρα".
Βέβαια αναρωτιέμαι γιατί όλοι αυτοί οι δήθεν προοδευτικοί και προχωρημένοι χτυπούν τον Χριστό κι όχι ας πούμε τον Βούδα, τον Μωάμεθ κτλ κτλ;;;
Μήπως επειδή ο Χριστός είναι αυτός που πραγματικά δίδαξε την αγάπη και δεν συμφέρει στα κυκλώματα που κυβερνούν σήμερα τον κόσμο;;;; Λέω εγώ.....


Zείς σε Χριστιανική κοινωνία πλαισιωμένη από Χριστιανικές κοινωνίες που όλες τους λογίζονται ελεύθερες. Όσοι λοιπόν θέλουν να προκαλέσουν θα προκαλάσουν εντός των συνόρων τους και όχι εκτός. Έτσι θα το κάνουν στο Χριστό. Στο Ισλάμ αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν νεκρός ο δημιουργός. Μην ξεχνάς τον Τουρκο συγγραφέα που αν και έχει πολιτικό άσυλο στη Γαλλία, τον κρύβουν γιατί είχε τολμήσει να αμφισβητήσει το Ισλάμ και την διακυβέρνηση που επέβαλλε. Στον Ινδουισμό οι άνθρωποι ασχολούνται με το πνεύμα περισσότερο παρά με τις εικόνες οπότε και δε δίνουν καμια σημασία.
Με λίγα λόγια χτυπάς αυτόν που ξέρεις ότι θα έχει απήχηση στον κόσμο.Όσο περισσότερη, τόσο καλύτερα. Δεν ξέρεις πάντως πως αντιδρούν γύρω από το θέμα αυτό οι αλλόθρησκοι. Μόνο με Χριστιανούς και με άθεους συνομιλείς γύρω σου.
_________________
After all we are stardust...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 31 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 32
Τοποθεσία: Κάπου...

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 2:43 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shiroikage έγραψε:
Jack Black έγραψε:
Και δε μιλάω για όταν είσαι δέκατριων χρονών ή δεκαπέντε, ηλικία που πολλοί αρχίζουν να την ψάχνουν μόνοι τους και που όπως και να το κάνεις, είναι μια ηλικία που έχεις αναπτύξει μια κριτική ικανόιτητα, αλλά αυτά συμβαίνουν από όταν γενιέσαι και μάλιστα στα επιβάλουν χωρίς τη θελησή σου ή χωρίς να σε ρωτήσουν. Αν αυτό δεν είναι προσυλητισμός τότε τι είναι;


"Ποιμνιοποίηση"
Το ίδιο κάνει...

gpanos έγραψε:
Κανείς δεν απαγορεύει απλά καταδικάζουμε τη χυδαία αυτή "καρικατούρα".
Καταδικάζω για μένα σημαίνει θέλω να το απαγορέψω αλλά δεν έχω τη δύναμη να το κάνω

ultimatesayan έγραψε:
δεν θα συμφονησω πως το βαφτισμα σε μικρη ηληκια η η υποχρεοτικη παρακολουθηση των θρησκευτικων αποτελουν προσυλητισμο γιατι οταν φτανεις σε μια ηληκια 13-15 χρονων τα "αιρεθησματα" που δεχεσαι απο το παιριβαλλον ειναι πολλα και πυστευω πως η ενασχοληση με τη θρησκεια και τα θρησκευτικα σε βοηθαει απλως να σχηματησεις μια καλυτερη και ποιο σταθερη εικονα για αυτα που γηνονται γυρω σου.
Τα θρησκευτικά στα διδάσκουν από την τρίτη δημοτικού, δλδ όταν είσαι οχτώ, και ουσιαστικά ανίκανος να κρίνεις αν αυτά που σου λένε είναι σωστά ή όχι (υποκειμενικά για τον καθένα πάντα)
Όσον αφορά το βάφτισμα, η ουσία είναι ότι σε φέρνουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις για τον εαυτό σου στην προοπτική της κοινωνίας είναι ότι είσαι χριστιανός, δηλαδή κάτι που δεν έχει καμιά σχέση με τον πραγματικό σου εαυτό, πράγμα για μένα απαράδεκτο.
Επίσης μια καλύτερη και πιο σταθερή εικόνα για αυτά που γίνονται γύρω σου όπως λες μπορείς να αποκτήσεις, και σε μεγαλύτερο βαθμό μαλιστα, μέσω της φιλοσοφίας, αλλά στο σχολείο δε σου διδάσκουν ούτε Πλάτωνα ούτε Αριστοτέλη. Επίσης απαράδεκτο.

ultimatesayan έγραψε:
το προβλημα βρησκεται στο οτι τα θρησκευτικα γηνονται με λαθος τροπο και ετσι ο μαθητης δεν μπορει να τα κατανοησει οπως θα επρεπε.
Αυτό ισχύει.

ultimatesayan έγραψε:
εαν θεορεις αυτο προσυλητησμο τοτε τι εχεις να πεις για ολες αυτες τις αιρεσεις που παραποιουν τον χριστιανισμο? σε αυτες τις περυπτοσεις τα πραγματα δεν ειναι χαλαρα οπως σε εμας καθως υποχρεωνουν και βαζουν τα παιδια με το ετσι θελω να μαθουν απ'εξω τις θεωριες τους, τους αλλαζουν τον τροπο ζωης και τα φαιρνουν σε κατασταση φανατησμου, για'υτο με το βαπτησμα και τα θρησκευτικα προσπαθουν να μας ενυσχησουν ωστε να παρουμε τα απαραιτητα εφοδια και να αμηνθουμε σε αυτες τις προκλησεις.
Κι αυτό προσυλητισμός είναι, δεν είπα ότι δεν είναι, αλλά κάνεις πάλι το ίδιο λάθος. Η Εκκλησία κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, και ακόμα θεωρείς το Χριστιανισμό ανώτερη θρησκέια από τις υπόλοιπες.
Επίσης επιμένω στην άποψή μου ότι η φιλοσοφία σου δίνει καλύτερα εφόδια.

ultimatesayan έγραψε:
φυσικα και αυτος ειναι ο λογος, εαν υπηρχε εστω και μια περυπτοση ο κοσμος να δεχοταν τον χριστιανησμο οπως ειναι και να αλλαζε ρυζικα τροπο ζωης(πραγμα πολυ δυσκολο)
Αυτός ο κόσμος πραγματικά με τρομάζει...

Τέλος συμφωνώ απόλυτα με το από πάνω post.

@ Howl: Η αλήθεια είναι κάτι πολύ σχετικό
_________________
Refuse/Resist


Δεν ελπίζω τίποτα
Δε φοβούμαι τίποτα
Είμαι λεύτερος
Ν.Κ.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Μάι 2007
Δημοσιεύσεις: 925
Τοποθεσία: Inside a frozen thunderfield




Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 3:15 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ Jack Black: Όπως είπα σε μια χτεσινή κουβέντα το να χαρακτηρίζεις κάτι σχετικό είναι ο τέλειος τρόπος να δεχτείς ταυτόχρονα δυο απαντήσεις που σε προσεγγίζουν ακόμα και αν διαφωνείς,αλλά ας το αναλύσουμε άλλη φορά και αλλού αυτό.

Δεν είδα αυτό που έγραψες ultimatesayan για τη βάπτιση. Το να σου πουν βαφτίστηκες Χριστιανός και αυτό είναι το καλό και το σωστό έρχεται σε αντίθεση με μια βασική διδασκαλία του ίδιου του Χριστού περί ελευθερίας επιλογής. Παρ'όλα αυτά παιδιά, κακά τα ψέματα το όνομα είναι ο τρόπος να προσδιορίζεις κάτι. Παλιά το όνομα ήταν κάτι που σε προσδιόριζε. Γι'αυτό και όλα τα ονόματα σημαίνουν κάτι. Τώρα πια έχει χαθεί. Μπορεί κανείς να επιλέξει το όνομά του αργότερα. Όπως και το τι θρησκεία θα ακολουθήσει. Απλά μέχρι και τα 17 σου δε νομίζω ότι έχεις την απαιτούμενη (προσοχή όχι δεν έχεις καθόλου), κριτική σκέψη για να λάβεις αποφάσεις τέτοιες. Ακόμα μια μικρούλα παρατήρηση που ξεφεύγει απο το θέμα αλλά τη βλέπω στην ανάπτυξη του λόγου...Κανένας προφήτης καμιάς θρησκείας δεν έθεσε τη δικιά του ως την απόλυτη και το μόνο δρόμο. Οι άνθρωποι το έκαναν. Οι άνθρωποι δημιούργησαν τους θεσμούς και τις αιρέσεις τους και οι ίδιοι τα κρίνουν.

Τα θρησκευτικά δε σε βοηθούν να καταλαβεις καλύτερα τον κόσμο όταν σου λενε μονο για τη μια του όψη. Ένα παράδειγμα για τη μια μόνο όψη είναι εντός


Για να υποστηρίξω και την αντίθεση μου με τα θρησκευτικά...Θεολογία σημαίνει Λόγος Θεού. Εμείς τη θεολογία την κάναμε Λόγο περί Θεού. Και αυτόματα χάσαμε την οποιαδήποτε επαφή μπορεί να υπήρχε...Εξηγήσαμε το Θεό με κέντρο εμάς. Όπως και με τη Φυσική. Το Σύμπαν με γνώμονα εμάς. Ξεχνάμε ότι είμαστε μέρη του σύμπαντος και ίσως και του Θεού και όχι το Σύμπαν ή ο Θεός.
_________________
After all we are stardust...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 1178
Τοποθεσία: ------



Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 5:43 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα όσα γράφετε, ετοιμάζομαι για επιστροφή στην πατρίδα. Ίσως πιο αργά.

@Jack Black Δεν ξέρω τι σημαίνει για εσένα το "καταδικάζω", ο καθένας αντιλαμβάνεται τις έννοιες των λέξεων όπως νομίζει αυτός σωστό. Πάντως όταν βλέπω τον Χριστό σφεντόνα στα χέρια του δαίμονα παίρνω 2 μηνύματα:

1) Χλευασμός προς τον ίδιο τον Χριστό.

2) Ένα μήνυμα ότι τελικά οι άνθρωποι ξεχάσαμε τον λόγο και τις διδαχές του Χριστού και μάλλον ακολουθούμε τον δρόμο του διαβόλου.

Στη δεύτερη περίπτωση ο ζωγράφος απλά θέλει να δείξει την κατάντια της κοινωνίας. Οπότε άκυρο το "καταδικάζω".
Βέβαια θεωρώ ότι το πρώτο μήνυμα είναι πιθανότερο.
_________________


Έχει επεξεργασθεί από τον/την gpanos στις Κυρ Αύγ 03, 2008 8:16 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger


Ένταξη: 06 Ιούλ 2008
Δημοσιεύσεις: 73
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη


Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 6:55 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικά με τις θρησκείες και τη σχετικότητα της αλήθειας οφείλω να τονίσω ότι συμφωνώ.
Κατά την άποψη μου υπάρχει μία και μοναδική αλήθεια και οι διάφορες θρησκείες εκφράζουν τις διαφορετικές αντιλήψεις που υπάρχουν για αυτήν.
Και βεβαίως το πως αντιλαμβάνεται ο κάθε λαός, η κάθε κοινωνία και τελικά ο κάθε άνθρωπος είναι αποτέλεσμα βιωμάτων.
Γι'αυτό και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το πρόβλημα του ultimatesayan και ο ultimatesayan δεν μπορεί να δει το εν λόγω manga πέρα από το πλαίσιο της θρησκείας.
Η ανταλλαγή απόψεων είναι και πολύ must Θα έλεγα! Σημαίνει ότι υπάρχει σκέψη και όχι απλή απορρόφηση αυτών που μας πασάρουν! Thumb 2 Up
_________________
...I'm not breaking down, I'm breaking out...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 09 Μάι 2007
Δημοσιεύσεις: 837




Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 7:02 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα αυτός είναι ο σκοπός!! Όπως είπα είμαστε νοήμονες. Δεν είναι λοιπόν σωστό να τρώμε ότι μας πασάρουν. Καλό είναι να είμαστε λίγο καχύποπτοι και να ψαχνόμαστε στο τι είναι σωστό και τι όχι. Βέβαια πάντα με σύνεση και ποτέ με υπερβολή.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Μάι 2007
Δημοσιεύσεις: 925
Τοποθεσία: Inside a frozen thunderfield




Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 7:27 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mου φαίνεται ότι postαρω συνέχεια απλά ήθελα να τονίσω ότι όσο μόδα έχει γίνει το πλασάρισμα του κακού μιας και πουλάει, άλλο τόσο μόδα έχει γίνει και η αμφισβήτηση και αυτό είναι κακό...
_________________
After all we are stardust...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 06 Ιούλ 2008
Δημοσιεύσεις: 73
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη


Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 17, 2008 7:34 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουδέν καλό αμιγές κακού (λίγο αντίστροφα, ε, χεχε)
_________________
...I'm not breaking down, I'm breaking out...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 08 Μάρ 2007
Δημοσιεύσεις: 1242
Τοποθεσία: Πουθενά



Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 30, 2008 7:31 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nομίζω ότι ο ultimatesayan γίνεται υπερβολικός.
Και σε ποιο manga δεν υπάρχουν αναφορές στο Χριστιανισμό? Η Kaori Yuki έκανε μαλλιά κουβάρια όποια χριστιανική αντίληψη μπορείτε να σκεφτείτε δημιουργώντας το Angel Sanctuary, που εντελώς τυχαία ήταν και το πιο επιτυχημένο της manga. Στο NGE σκοτώνουν "Αγγέλους", στο 666 Satan γνωρίζετε όλοι τι γίνεται. Αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι άλλα manga με παρόμοιες αναφορές.
Επίσης σκεφτείτε το εξής: ο mangaka Seishi Kishimoto είναι ο αδερφός του διασημότατου Masashi Κishimoto, δημιουργού του πασίγνωστου Naruto. Η ομοιότητα του Naruto με τον πρωταγωνιστή του 666 (δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα και δεν θυμάμαι ονόματα) είναι οφθαλμοφανής. Ακόμη, δεν είναι λογικό ο μικρότερος αδερφός να ζηλεύει την τεράστια επιτυχία του μεγαλύτερου (είναι δίδυμοι, σύμφωνα με την Wiki)? Δεν θα ήταν πιο επιτυχημένο ένα manga που προκαλεί? Sorry αλλά αυτή η "συνωμοσία" περί προσηλυτισμού εμένα μου προκαλεί θυμηδία, εφόσον είναι ολοφάνερο ότι στόχος του mangaka είναι η αναγνώριση.
Τώρα στην υπόλοιπη συζήτηση για θρησκείες και προσηλυτισμούς δεν θα μπλεχτώ. Συνιστώ, όμως, να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό και να σκεφτείτε ότι ζούμε στον 21ο αιώνα, ευτυχώς ή δυστυχώς.
Ευχαριστώ για την προσοχή σας και συγγνώμη για τη μακρηγορία.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Μάι 2007
Δημοσιεύσεις: 925
Τοποθεσία: Inside a frozen thunderfield




Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 30, 2008 9:45 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αργησες αλλάααα....Τα ειπες μαζεμένα!!

Κοίτα μια παρατήρηση ως προς το ότι ζούμε στον 21ο αιώνα...Ε, και;;;
Σε τι προόδευσε ο άνθρωπος απο τον 12ο, το 13ο, το 17ο κτλπ αιώνα ως τώρα;;; Μην προτρέξει κανεις να μου πει περι τεχνολογικής ανάπτυξης..Δε μιλάω γι'αυτο!!
Σε τι άλλαξε ο άνθρωπος απο τότε μέχρι τωρα ως προς την αντιμετώπιση που έχει απέναντι στους άλλους...Ακόμα δεν προσπαθεί να παίρνει με το μέρος του αλλους ισχυρούς συμμάχους και περισσότερους αδύναμους για να εδραιωθεί;; Στα πάντα!! Κυβερνήσεις, εταιρίες, σύλλογοι, οργανισμοί, συνεταιρισμοί, εργατοπατέρες, φοιτητοπατέρες, παρέες...Παντού το ίδιο γίνεται. Δεν εξελιχθήκαμε πουθενα...Ισως ίσως στον τρόπο που τα κάνουμε όλα αυτά...Μπορεί να γίναμε πιο εξυπνοι και μπορεί να βρήκαμε το κόλπο να τα περνάμε με τον πλέον χαζό τρόπο...Όσο κριτικά όντα είμαστε άλλο τόσο εύκολα πέφτουμε σε παγίδες...Βρίσκουμε τις έξυπνες και πέφτουμε στις αρχαίες...

Μη γελιόμαστε. Η εξέλιξη στον ανθρώπινο εγκεφαλο είναι μονόπλευρη. Αν υπαρχει και αυτη...
_________________
After all we are stardust...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 08 Μάρ 2007
Δημοσιεύσεις: 1242
Τοποθεσία: Πουθενά



Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 30, 2008 9:53 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό, αγαπητέ Howl. Wink
Όπως είπα πριν, δεν θέλω να αναλύσω περισσότερο. Όποιος κατάλαβε....
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Μάι 2007
Δημοσιεύσεις: 925
Τοποθεσία: Inside a frozen thunderfield




Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 30, 2008 10:23 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά για να σε κάνω να αναλύσεις το ειπα...Δεν πέτυχε! Razz
_________________
After all we are stardust...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 24 Φεβ 2008
Δημοσιεύσεις: 228




Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 30, 2008 10:51 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχει νόιμα αυτό το topic καθώς υπάρχουν άτομα με διαφορετικές ιδεολογίες ή απλά άθεοι.Ο καθένας έχει πει οτι του έρχεται, το topic αυτό δεν έχει νόιμα καθώς δεν κατέχει και τα σώστα άτομα.Το θέμα αυτό είναι μεγάλο...
Lock το topic κατά την γνώμη μου.
Μην με περάσετε για μαλ*κα ούτε οτι υποστιρίζω σατανισμούς και βλακείες.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 03 Απρ 2006
Δημοσιεύσεις: 109
Τοποθεσία: Αθηνα

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 31, 2008 1:39 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αν υπαρχει θεος ή οχι δεν μπορει να βρεθει...
Το ζητημα ειναι αν εμεις μπορουμε(θελουμε) να πιστεψουμε σε κατι ή οχι.

Eνα ωραιο αποσπασμα απο τον προλογο του Καπεταν Μιχαλη του Καζαντζακη



Γενικα δεν ειμαι απο τους ανθρωπους της θρησκειας
αλλα νομιζω οτι η δυναμη της πιστης σε κατι πιο υψηλο πολλες φορες εχει βοηθησει τους ανθρωπους.
_________________


http://www.cool-stuff.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος


Ένταξη: 04 Μάι 2007
Δημοσιεύσεις: 925
Τοποθεσία: Inside a frozen thunderfield




Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 31, 2008 3:24 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RaiDeNJuNioR έγραψε:
Δεν έχει νόιμα αυτό το topic καθώς υπάρχουν άτομα με διαφορετικές ιδεολογίες ή απλά άθεοι.Ο καθένας έχει πει οτι του έρχεται, το topic αυτό δεν έχει νόιμα καθώς δεν κατέχει και τα σώστα άτομα.Το θέμα αυτό είναι μεγάλο...
Lock το topic κατά την γνώμη μου.
Μην με περάσετε για μαλ*κα ούτε οτι υποστιρίζω σατανισμούς και βλακείες.


Aντιπαράθεση απόψεων είναι φίλε μου!! Δεν εχει ιδιαίτερη σημασία το νόημα ή όχι κάποιων συζητήσεων...Μην ξεχνας πως το νόημα βρίσκεται σχεδον πάντα εκεί που δε θελουμε να δουμε! Αν κάτι υπάρχει στον 21ο αιώνα που θα έλεγε και η _Sophia!!!_, είναι η (εικονική) ελευθερία σύγκρουσης διαμετρικά αντίθετων απόψεων. Μπορεί να μην τα βρουν ποτέ!! Σημασία δεν εχει να καταλήξει κάπου! Σημασία έχει να μιλήσεις και να πεις όσα σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι. Πολλές φορές οι συζητήσεις που φαινομενικά δεν οδηγούν πουθενά λόγω αντίθετων απόψεων, ουσιαστικά οδηγούν στην κατανόηση του ιδιου του εαυτού μας. Κάτι ακόμα... Ουδείς μπορεί να πει το ποιος ειναι κατάλληλος! Nemo poenam meretur cogitationis...Κανείς δεν αξίζει τιμωρία για μια σκέψη.

Respekt στον sgouver!
_________________
After all we are stardust...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

 
Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group






MKPortal M1.1 Rc1 ©2003-2005 All rights reserved
Page generated in 0.01769 seconds with 5 queries