Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 01, 2008 11:02 pm
Τίτλος: Batman OVA???
Ναι και όμως ισχύει....
βγήκαν τα είδα και έμεινα έκλπηκτος..........
λέγανε για 6 εγώ είδα όμως μόνο 4.....
κάθ ονα από διαφορετικό σχεδιαστή/σκηνοθέτη με διαφορετικό στορυ....
προσωπικά μία σκηνή μου άρεσε τρομερά και παρόλο που έχω δει όλες τις ταινίες και animated series ,έχω διαβάσει τόσα κομικ δεν έχω δει παρόμοια....
είναι η σκηνή που είναι ο αλφρεντ προσπαθεί να τον βοηθήσει και ζητάει το χέρι του μπρους για να τον πιάσει, και αυτός απαντάει δεν μπορώ (ενώ κρατούσε καμία 30 όπλα που βρήκε στον υπόνομο.....) απίστευτη σκηνή
βασικά νομίζω είναι αμερικανικη παραγωγή με ιάπωνες σχεδιαστές... για αυτό ίσος δεν έχει καταχωρηθεί στο anidb..
ναι μονο αγγλικό dub _________________
πάντα ήθελα να δω τον batman από ιάπωνες σχεδιαστές.... τα 2 τελευταία μπορώ να πω πως ήταν καλά.... αλλά δεν συγκρίνονται με τη παλιά αμερικάνικη animated seiries....
Τα ειδα ολα μολις τωρα και μπορω να πω οτι ειναι ολα υπεροχα....Αξιζει!!!εχουν και καλο στορυ ρα περισσοτερα.... _________________ Why is it drug addicts and computer afficionados are both called users?
Το Gotham Knight λαμβάνει χώρα μεταξύ των δύο ταινιών Batman Begins και Dark Knight. Αποτελεί συνεργασία Αμερικανών ανιματέρ με 3 μεγάλα studios (studio 4°C, Production IG, Madhouse). Η δουλειά που έχουν κάνει είναι πάρα πολύ καλή.
Το audio εννοείται πως είναι αγγλικό (δεν τολμώ να φανταστώ τον Batman να μιλάει γιαπωνέζικα ) _________________
ΤΟ ADN είναι ένα σύστημα προώθησης των anime στην Ελλάδα.Ορισμένες αλυσίδες:
AnimeClipse Releases//Saint Seiya Collection//High Definition Movies
Είμαι κάτι παραπάνω από σίγουρος ότι το έχω δει στο Raiuno πριν κάτι χρόνια!! Ξερετε στην Ιταλία οι ταινίες δεν έχουν sub, παρα μόνο dub. Όλες!
Τα anime μια από τα ίδια!
Τέσπα! Αφού το έχω δει Ita dub έπρεπε να το δω και αξιοπρεπώς! _________________ After all we are stardust...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας