Το Inaka Isha αποτελεί μεταφορά της σύντομης ιστορίας του Franz Kafka, Ein Landarzt/A Country Doctor, σε ένα άνιμε των 21 λεπτών από τον Koji Yamamura. Το βραβευμένο - μεταξύ άλλων και στο Anifest της Τσεχίας (χώρα καταγωγής του Kafka) - άνιμε βλέπει σήμερα 30 Μαΐου την κυκλοφορία του σε DVD.
Στην αρχή της ιστορίας, ένας επαρχιακός γιατρός, μια νύχτα με χιονόπτωση, δέχεται κλήση βοήθειας από τους συγγενείς ενός νεαρού. Για κακή του τύχη όμως το άλογο του πέθανε την προηγούμενη νύχτα και τα "απόκοσμα" άλογα που βρίσκονται στις υπηρεσίες του μπορούν να χρησιμοποιηθούν υπό έναν όρο, ο οποίος γίνεται δεκτός...
Στο A Country Doctor του Kafka υπάρχει μια εσωτερική πάλη του ήρωα από την έναρξη μέχρι το τέλος της ιστορίας και ανυπομονώ να δω την απόδοσή του στη συγκεκριμένη μεταφορά. Ας ελπίζουμε σε fansubbing κάποια στιγμή.
Πολύ καλό φαίνεται πολύ dementia φάση θυμίζει και γουστάρω τρελά.
Το animation μου θυμίζει έντονα Mind game σκηνικά και γενικά φέρνει σε Studio4C φάσεις. Τέτοιo unique σχέδιο πως με φτιάχνει ρε γμτ.
Πολύ ενδιαφέρον άντε να μεταφραστεί κι όλας.
Thnx για το info Sunday. _________________ My swords are said to instill in their
wielders the urge to kill, once they grip the hilt.
In the end, they are demonic swords.
A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.
Καφκα, με τετοιου τυπου animation δενουν απολυτα (δεν μπορω να φανταστω ιστορια του Καφκα, εκτος ισως απο τον Πυργο, που να μπορει να αποτυπωθει με "κλασσικο" animation).
Στοιχηματιζω οτι θα ειναι το απολυτο mindfucking.
Ευχαριστω για την πληροφορια sunday. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 24, 2008 12:28 pm
Τίτλος:
Δεν υπάρχει καν raw, πόσο μάλλον μεταφρασμένο. Αν βρεθεί raw, κάτι μπορεί να γίνει... _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Επιτελους το υποτιτλισαν! Και το καλο ειναι οτι το εκανε ενα φανσαμπ γκρουπ που θεωρω απο τα πολυ καλα, οι niizk.Το εχω βαλει ηδη να κατεβαινει.
Επειδη ειμαι στη δουλεια, link θα βαλω αργοτερα οταν επιστρεψω στο σπιτι μου. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 13, 2008 2:20 pm
Τίτλος:
Εναλλακτικά μπορείτε να περιμένετε για κάποια έκδοση με καλύτερη μετάφραση... σύντομα! _________________ Brighter Death Now エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας