Λοιπόν λίγο feedback για 1st episode, αλλά μη το πάρετε στραβά αν σας φανώ λίγο υπερβολικός, απλά λέω ότι βλέπω για μελλοντική βελτίωση :
1. Video και audio δεν έχω γενικά παράπονα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Tο καλύτερο release ως τώρα στο νετ σε αυτούς τους τομείς για το GTO.
2. Όσο αφορά την μετάφραση, πάρα πολύ καλή δουλειά και οι υπότιτλοι μέσα στην ταινία είχαν άψογο font και typesetting διαβαζόντουσαν άνετα αλλά :
Μικρά λαθάκια όπως "Κάποιαν" και όχι "Κάποια" δλδ το "ν" υπήρχε πολλές φορές στο τέλος λέξεων χωρίς λόγο. Επίσης σε κάποια φάση έλεγε "Φέρεσται" αντί για "Φέρεστε" κάτι τέτοια μικρολαθάκια γραμματικά/ορθογραφίας δλδ αλλά τίποτα το ανησυχητικό που δε διορθώνεται με quality check.
3. Τα Notes που βγαίναν μερικές φορές ψηλά, καλύτερο θα ήταν να είχαν αρκετά μεγαλύτερο font και να έμεναν περισσότερη ώρα στην οθόνη για να τα προλαβαίνουμε χωρίς pause.
4. Karaoke : Πάρα πολύ καλή δουλειά στο timing. H αλήθεια είναι όμως πως αν κάποιος ήθελε (λέμε τώρα) να το τραγουδάει, θα έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερο το font των αγγλικών γραμμάτων του karaoke και επίσης λίγο πιο ευκολοδιάβαστο font ειδικά για τα γράμματα που δεν έχουν ακόμη ακουστεί. Τα γράμματα αφού ακουστούν είναι πεντακάθαρα (ειδικά στο Opening) αλλά πιο πριν δεν είναι και τόσο ευκολοδιάβαστα. Το ίδιο ισχύει και στο opening αλλά και στο ending karaoke σε γενικές γραμμές. (στο ending βασικά είναι υπερβολικά μικρό το font του αγγλικού karaoke)
5. Το Logo άψογο πάντως. Σε γενικές γραμμές άψογη δουλειά πόσο μάλλον για πρώτο release της συγκεκριμένης ομάδας.
Καλό κουράγιο και συνεχίστε έτσι, συνεχώς βελτιώνοντας κιόλας.
PS: Μη με παρεξηγήσετε, ότι είπα για καλό το λέω, (είμαι και λίγο ψείρας οπότε μη με παίρνετε και πολύ στα σοβαρά) χωρίς να κατηγορώ ή να κριτικάρω αρνητικά κάποιον/α, άλλωστε είμαι πολύ ευχαριστημένος απ'το release σαν σύνολο.
A sword that cuts one free from ones karma and does not cut people
That is what I consider the ultimate sword.