Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάι 17, 2008 5:49 pm
Τίτλος: KABAMARU manga
ρε παιδιά ψαχνω ψαχνω και πουθενά να το βρω. έχετε μήπως καμια ιδέα απο το που να το αποκτήσω? εστω και raw volumes......... δεν έχω προβλημα! _________________ Memory is a Burden that Wears at the Soul
as Weather Wears at Stone
Μπα! Είχα κοιτάξει πιο παλιά κι εγώ να το βρω αλλά όλοι φαίνονται να το ξέρουν αλλά κανείς δεν το έχει...Μάλιστα κάποιος έλεγε ότι δεν πήγε ποτέ από Αμερική το manga ή το anime και ότι μόνο αααν κάποιος από Ιαπωνία το έχει σκανάρει παίζει να κυκλοφορεί... _________________ After all we are stardust...
Να με σχωράει η αφεντιά σου αλλά κυκλοφόρησε το 1979... Γουατέβερ (που θα έλεγε και ο serestrum), κρίμα αν και νομίζω ότι μια μικρή ικανοποίηση την πήρα από το εξώφυλλο... _________________ After all we are stardust...
Παιδιά έχετε δίκιο.
Σε ένα site λέει ότι κυκλοφόρησε το 1979 ενώ στη Wikipedia λέει 1982-83 και το anime 1983-1984.
Δεν ξέρω τι ισχύει στην πραγματικότητα. _________________
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2Επόμενη
Σελίδα 1 από 2
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας