Seriously, το νέο Moonspell αν και καλό δεν κρατάει και πολύ το επίπεδο από το Memorial και το Antidote.
Το Scorpion Flower και το Ηers is The Twillight θα διάλεγα αλλά με μισή καρδιά.
Γενική εντύπωση:
προσπαθούν να εκσυγχρονίσουν ήχο και χάνουν σε "πολυπλοκότητα" [πχ δες Southern Deathstyle, Sanguine] ενώ τα φωνητικά του μεγάλου σε σημεία με απωθούν σφόδρα...
Ραζ το περίμενα ότι η Ανέκε θα έκανε τη διαφορά για σένα...
Για τραγούδι ημέρας θα διαλέξω το Brass Dogs των Code [Cd Nouveau Gloaming].
Το μπάσο σε αυτό το τραγούδι με στοιχειώνει εδώ και καιρό.
Εεε...Madarb-sama, πως ένιωσες όταν έφτασες τις 666 δημοσιεύσεις;;
Edit για το από κάτω post
Για να μην κάνω άπειρα Post κι εγώ σε edit spoiler...Έλα μωρε τώρα...!!! Για κάποιο περίεργο λόγο αυτό μου ήρθε στο μυαλό. Καλά με έπεισες πάω να ακούσω τίποτε άλλο
_________________ After all we are stardust...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Howl στις Παρ Μάι 16, 2008 11:36 am, 1 φορά
Εεε...Madarb-sama, πως ένιωσες όταν έφτασες τις 666 δημοσιεύσεις;;
Βάζω spoiler γιατί είναι άσχετο με το θρεντ.
Δεν ήταν κριτική, ήταν το συναίσθημα που μου άφησε το σιντί ακόμα και μετά τις πρώτες 10 ακροάσεις. Θενξ πάντως.
Καλά ρε, τόσα τραγούδια Katatonia εκεί έξω, αυτό βρήκες να ακούσεις?
Υγ. I feel
Βασικά άκου αυτό μέχρι το 0:25 και θα ακούσεις πως αισθάνομαι....
Νννναί...πάνω δεξιά είναι το κουμπάκι Edit, δοκίμασε το μπορεί να σου κάνει...Καλύτερο από το διπλό post _________________ After all we are stardust...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας