Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάι 13, 2008 8:30 pm
Τίτλος: Iga no Kabamaru upload?
Ξερω πως υπαρχει ηδη αναλογο topic, αλλα ανοιξα ακομα ενα για να ειμαι σιγουρος πως καποιος απο τους admins θα το διαβασει.Ειμαι νεος στο site και δεν ξερω πως γινονται ακριβως τα πραγματα οσο αφορα τα uploads. Βρηκα και κατεβασα 24 επεισοδια μεταγλωτισμενα στα ελληνικα-δεν ξερω εαν αυτα ειναι ολα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν μπορω να τα κανω upload στο site και εαν ναι πως; Τα αρχεία είναι vcd με τα κάτωθι χαρακτηριστικά
Format : CD Mode 2 / / CDXA/MPEG-1PS
File size : 635 MiB
PlayTime : 1h 2mn
Bit rate : 1412 Kbps
Video #0
Codec : MPEG-1 Video
Codec settings/Matri : Standard
Bit rate : 1161 Kbps
Nominal bit rate : 1150 Kbps
Bit rate mode : CBR
Width : 352 pixels
Height : 288 pixels
Display Aspect ratio : 4/3
Frame rate : 25.000 fps
Interlacement : Progressive
Γεια σου pateras. Στον τρακερ μας ανεβαίνουν μόνο releases της AnimeClipse δυστυχώς. Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως για την προσφορά σου! _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
Εγώ πάλι θα πρότεινα να ανεβούνε σε κάποιον tracker, βλέπε gamato.info καθώς είναι χωρίς περιορισμούς οι εγγραφές (ακόμα). _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 20 Απρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάι 14, 2008 4:00 pm
Τίτλος:
Να προσθέσω ότι υπάρχουν ήδη τα επεισόδια Kabamaru (σε μορφή avi) με ελληνικό audio στο isohunt και στα υπόλοιπα μεγάλα τορρεντάδικα. Αυτό για όσους ενδιαφέρονται . _________________
Δεν είναι γλυκούλια;
Thanks για την πληροφορία! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Άμα δεν υπάρχει πρόβλημα μπορώ να στείλω rapidshare links σε pm σε όποιον θέλει τα επισόδεια αφού τα έχω κάνει ιδι upload, σε καμιά περίπτοση δεν θα κάνω post links από rapidshare εδώ μέσα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3Επόμενη
Σελίδα 1 από 3
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας