Γεια σας φίλοι μου καλώς σας βρήκα.
Με λένε Χρήστο και έχω μια κόρη 5 ετών εγώ είμαι 35 και θεωρώ ότι η σειρά ΚΑΝΤΥ ΚΑΝΤΥ είναι μια διαχρονική παιδική σειρά για μικρούς και μεγάλους.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καλώ μου φίλο Κώστα που μου πρωτινέ να αναζητήσω το προτσεκτ αυτό.
Για και χαρά και από μένα.Είμαι σχετικά νέο μέλος στην παρέα και έχω πάθει γερό κόλλημα με την κορυφαία δουλεία που γίνεται από εσάς όσο αφορά τα anime και είμαι πρόθυμος και εγώ να βοηθήσω στο μεγάλη προσπάθεια που συντελείται εδώ παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευελπιστώ και εγώ να προαχθώ σε active member!!!!!!!!!!
Υ.Γ.: Τα emoτιcons πως τα τοποθεταί στα post γιατί δε κατέω πράμα?(Μάλλον πρεπει να αλλαξω το user name σε ultra asxeto γιατί υποθέτω πως είναι κάτι πολύ απλό)
Ευχαριστώ για τη φιλοφρόνηση (βλεπε "δε κατέω πράμα")
απλώς είναι ένας ιδιοματισμός που μου έχει μείνει από τις επαφές μου με φίλους από Κρήτη πάντος για να πούμε και την αλήθεια για εμένα, παρόλο που είμαι γένημα θρέμα Σερραίος, λόγω επιθέτου πρέεπει να ρέει στις φλεβες μου και λίγο κουζουλό αίμα!!!!!!!!!! Και πάλι την καλημέρα σε όλους
Ένταξη: 20 Απρ 2008
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 20, 2008 7:19 am
Τίτλος:
Γεια σε όλους! Είμαι καινούρια στο forum (αλλιώς δε θα πόσταρα εδώ) αν και έρχομαι εδώ και καιρό ως guest.
Θέλω να πω και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της Αnimelpse για τη δουλειά που κάνουν _________________
Δεν είναι γλυκούλια;
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας