Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga

Naruto Shippuuden Manga 358-437 (Προσοχή SPOILERS) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 08, 2008 5:23 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@devilmanson
Παρακαλώ να λείπουν τα σχόλια για τις παρατηρήσεις άλλων μελών και μάλιστα σε αυτό το ύφος. Αυτό το thread ανοίχτηκε για να μπορεί ο καθένας να πει την άποψή του ελεύθερα, όποια κι αν είναι αυτή.

crankdim έγραψε:
Συμφωνω γιατι ειχε εναν υπεροχο επιλογο θανατου αυτος ο ΠΟΛΥ σημαντικος χαρακτηρας...Πραγματικα συγκινητικο και αμα τυχει να ζει ειναι χαζο γιατι παει χαμενος...

Δε θα μπορούσες να το έθετες καλύτερα. Ο θάνατός του παρουσιάστηκε με τέτοιο τρόπο που περισσότερο σε έκανε να χαρείς παρά να στεναχωρεθείς...

Όσον αφορά τον Tobi, ξέρουμε μέχρι στιγμής στα σίγουρα ότι:

• Ο Tobi είναι ο Madara
  • O Madara είναι Uchiha
  • O Obito ήταν ένας Uchiha και παιδικός φίλος του Kakashi, ο οποίος πέθανε σε μια αποστολή, δίνοντας το ένα μάτι του με το sharingan στον Kakashi.
  • Ο Madara ζούσε σε μια εποχή πολύ παλιότερη από αυτή του Obito

Λόγω της μάσκας του Tobi που κρύβει το ένα του μάτι, το οποίο είναι στη θέση του ματιού που έδωσε ο Obito στον Kakashi, καθώς και του ονόματός του που είναι ένας αναγραμματισμός του Obito, έχει βγει η θεωρία από παλιά ότι ο Tobi είναι ο Obito. Όμως αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε αν ισχύει κάτι τέτοιο, απλά ότι ο Tobi είναι ο Madara. Αν ο Madara έχει καταλάβει με κάποιο jutu το σώμα του Obito, αυτό είναι μια υπόθεση που λογικά θα ξεκαθαριστεί στο επόμενο τσάπτερ.

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 08, 2008 6:42 pm
Τίτλος:

devilmanson έγραψε:
Τωρα μιλατε με ενα ατομο που σε αυτο το chapter σιγουρευτικε οτι ο ιτατσι βλεπει τα ραδικια αναποδα τι μου λετε τωρα!!!!!!!!! Laughing

Παράθεση:
Ακόμα έχουμε πολλές απορίες για την πλοκή.Ξεκινώ.

Ο Jiraiya ζει??Δεν ξέρουμε τι έχει συμβει ακομα αφου μετά το τέλος της μάχης με τον Pain μας δειχνη την τσουνάντε να κοιτάει επίμονα την λίμνη.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ KAKASHI??

Τι θα γίνει στην αναζητηση του Tobi???

Θα συναντησουν τον Pain στο δρόμο???

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΜΑΧΗ NARUTO VS PAIN????

ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ SASUKE ΚΑΙ TOBI?

MADARA Η OBITO???ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤOBI???

1)προσεχεις καθολου το μανγκα που διαβαζεις η απλως βλεπεις εικονες

2)στανταρ βλεπεις μονο τις εικονες γιατι η αναζητηση γινεται για τον σασουκε Laughing

3)Αυτο το ερωτημα επρεπε να τηθει απο το 378 που απο τοτε εχουμε να τον δουμε

4)Η θρυλικη μαχη ειναι ναρουτο vs pain? Προς το παρον αυτη η μαχη ειναι η π*** με την Βουρτσα

5)θα τα φτιαξουνε

6)δες ξανα το τωρινο chapter!!!
Τώρα θα σου έλεγα καμια κουβέντα Devilmanson αλλα έχε χαρη Evil or Very Mad Δεν μπορείς να εισαι ποτε σιγουρος για κάτι που δεν έχει εξηγηθει μεχρι το τελος αφου ακομα δεν μας έχει δειξη που πάει(το νεκρό σώμα του Jiraiya).Οσο το αν βλέπω τα chapter μονο για τις εικονες τοτε κανεις λάθος,τα διαβάζω όπως και ο υπόλοιπος κόσμος απλα και εχω σαν ανθρωπος έχω αποριες.......και αυτα τα ερωτηματα που έθεσα δεν αφορουν μ'ονο έσενα,αφορουν και τα υπόλοιπά μέλη ,γιατι αν ειναι να μιλάς με αυτον τον τόνο τοτε μουγκα και μην δινεις σημασία στα Post μου.Επισης αυτα τα ερωτηματα που εθεσα ακόμα δεν εχουνε απαντηθει απο το ΙΔΙΟ το Manga Whistling Τωρα για να δουμε την πεμπτη ποιος ειναι ο Tobi.

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 08, 2008 7:40 pm
Τίτλος:

Itachi έγραψε:
Τώρα θα σου έλεγα καμια κουβέντα Devilmanson αλλα έχε χαρη Evil or Very Mad Δεν μπορείς να εισαι ποτε σιγουρος για κάτι που δεν έχει εξηγηθει μεχρι το τελος αφου ακομα δεν μας έχει δειξη που πάει(το νεκρό σώμα του Jiraiya).Οσο το αν βλέπω τα chapter μονο για τις εικονες τοτε κανεις λάθος,τα διαβάζω όπως και ο υπόλοιπος κόσμος απλα και εχω σαν ανθρωπος έχω αποριες.......και αυτα τα ερωτηματα που έθεσα δεν αφορουν μ'ονο έσενα,αφορουν και τα υπόλοιπά μέλη ,γιατι αν ειναι να μιλάς με αυτον τον τόνο τοτε μουγκα και μην δινεις σημασία στα Post μου.Επισης αυτα τα ερωτηματα που εθεσα ακόμα δεν εχουνε απαντηθει απο το ΙΔΙΟ το Manga Whistling Τωρα για να δουμε την πεμπτη ποιος ειναι ο Tobi.

Βλέπεις ότι έχω κάνει ποστ ακριβώς πιο πάνω για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, κι εσύ συνεχίζεις να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Απλά απαράδεκτος. Δε μου αφήνεις άλλη επιλογή από το να σου δώσω μια κίτρινη και μέχρι να συμμορφωθείς θα παραμένει. Δε θα το κάνουμε εδώ flame thread, μια χαρά τα πηγαίναμε μέχρι τώρα.

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 22 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 08, 2008 8:22 pm
Τίτλος:

κατα τα αλλα θα πρεπει να εχουμε υποψη μας οτι μια καλη ιστορια στηριζεται και σε ανατροπες και επειδη ο κισιμοτο αφηνει χωρο για πολλες ερμηνειες,αποδειξη το ποσες σελιδες εχουν γραφτει εδω και αλλου,οποτε ας μην εχουμε εκτος των ισως πολυ φανερων ως 100% δεδομενο οτι η ιστορια θα εξελιχθει με τον πιο πιθανο τροπο,οπως πολυ σωστα ειπωθηκε θα πρεπει να περιμενουμε τα επομενα chapter
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 08, 2008 11:23 pm
Τίτλος:

gpower2 έγραψε:
@devilmanson
Παρακαλώ να λείπουν τα σχόλια για τις παρατηρήσεις άλλων μελών και μάλιστα σε αυτό το ύφος. Αυτό το thread ανοίχτηκε για να μπορεί ο καθένας να πει την άποψή του ελεύθερα, όποια κι αν είναι αυτή.

Συγγωμη ρε συ γιωργο αλλα ξερεις πολυ καλα οτι σκοπος μου δεν ηταν το flame!!!

Κ για μενα το να συζηταμε για ερωτηματα οπως η αναζητηση του τοbi συγνωμη αλλα ενας ανθρωπος ο οποιος ερχεται εδω με αποριες σοβαρες και θελει να συζητηθει για το καθε chapter δεν θα κατσει να ασχοληθει αν βλεπει τετοια ποστ για αυτο και το υφος μου ηταν ειρωνικο!!!! ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του ελευθερα συμφωνω και επαυξανω αλλα για να διατηρηθει η συζητηση να εχει και μια βαση λογικη οχι να λεμε αρες μαρες κουκουναρες!!!!

τεσπα εγω δεν εχω κ ουτε ειχα σκοπο να συνεχισω τπτ απλως ειδα αυτο το ποστ αγανακτησα και απαντησα δια μεσω αυτου του τροπου!!!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 25 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 11:53 am
Τίτλος:

Itachi έγραψε:
Δεν μπορείς να εισαι ποτε σιγουρος για κάτι που δεν έχει εξηγηθει μεχρι το τελος αφου ακομα δεν μας έχει δειξη που πάει(το νεκρό σώμα του Jiraiya).

Που να πάει ρε Itachi? Νεκρό είναι. Δε κουναει.
Το ΝΕΚΡΟ σώμα του Jiraya έπεσε μέσα στο νερό και ίσως ακόμα να βυθίζετε.

Αν ζωντανέψει ο Jiraya θα σταματήσω να ασχολούμαι με Naruto γιατί θα μου έχει χαλάσει ίσως τον πιο ωραίο θάνατο που έχω δει.

Ερώτηση προς τους Madara(Obito) fans.
Πείτε μου ένα λόγο γιατί ο Madara θέλησε να πάρει το κατεστραμμένο σώμα, με ένα Sharinngan, του Obito. Από όσο θυμάμαι ο Obito ήταν γενικά ένα προβληματικό, άτσαλο και φοβητσιάρικο παιδί τι ακριβώς ζήλεψε από το σώμα του ο υπέρτατος Madara. Και που τον βρήκε εκεί θαμμένο κάτω από τους τόνους βράχους.

Πάντως επειδή είμαι θερμός υποστηρικτής ότι ο Madara ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Obito αλλά πάνω από όλα παραδέχομαι τα λάθη μου αν τελικά στο επόμενο Chapter αποδειχτεί ότι είναι θα πω μια δημόσια συγγνώμη και ότι έκανα λάθος.
Αλλά ακόμα και αν το είχε σκεφτεί έτσι ο Κισι μετά από τόσα Topic τόσες συζητήσεις τόσες λογομαχίες μεταξύ ατόμων που υποστήριζαν η όχι την ιδέα Madara = Obito και ειδικά μετά από τόσα σημάδια που έχει δώσει στους απανταχού αναγνώστες όπως το όνομα, η ότι κατέχει μονό το δεξί Sharinggan η ότι είναι ένας ακόμα της Uchiha Clan ακόμα και το τελευταίο που έγινε πολύ συζήτηση αν ήταν τελικά το φρύδι η το κορδόνι από το eye-patch που καλύπτει το εγχειρισμένο μάτι του η την ομοιότητα που έχει με τον Ebisu και τόσα αλλά κατά καιρούς θα έπρεπε να κάνει μια ανατροπή και να γίνει κάτι το συνταρακτικό. Γιατί αν τελικά είναι τότε με λίγα λόγια μας το είχε πει εδώ και παρά πολύ καιρό αλλά προφανώς η δική μας φαντασία είναι πολύ μεγαλύτερη του Kishi και απλά δε δεχόμασταν κάτι το τόσο προφανές.

Ουφ Μεγάλο Post…

Xun naut ori'gato dosst dro inbau tarthe. Morfeth dosst mumbaro
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 18 Οκτ 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 1:04 pm
Τίτλος:

συγγνωμη αλλα ο ebisu ποιος ειναι μου διαφευγει!! Whistling Ας μου θυμισει καποιος!!!
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 2:28 pm
Τίτλος:

Ο τυπος που αναθεσε ο Kakashi να εκπαιδευσει τον Naruto οταν εκεινος πηρε τον Sasuke πριν το Chunin Exam.

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 27 Ιούλ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 2:42 pm
Τίτλος:

καλα τα λες Alagondar.
αλλα αν ο Ebisu ηταν ο Madara δεν θα υπηρχε λόγος
να συνεργαστει με τους υπολοιπους Akatsuki.
Αν στόχος του ηταν το Νarutoworld domination θα μπορουσε να το κανει
απλα καταστρεφοντας την Konoha.Αλλωστε ηταν πολύ κοντα στον
Sandaime.Καλος sensei & ninja αλλα λιγος για την κλάση του Madara.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 2:48 pm
Τίτλος:

Ξεχνας ομως οτι και ο Tobi για την κλαση του Madara λιγος ειναι.Ετσι?

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 2:53 pm
Τίτλος:

Εκανα λαθος και απαντησα σε κατι που διαβασα λαθος.
Ο tobi μπορει να φαινεται λιγος αλλα ειναι ενας χαρακτηρας που χρησιμοποιει ο madara.δεν σημαινει πως επειδη το παιζει βλακας ειναι κιολας.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 3:08 pm
Τίτλος:

Ειναι βλακας οποτε θελει.

Πολλες θεωριες...

Αν ειχα χρονο θα καθομουνα να δω παλι τα επισοδεια που εμφανιζετε ο ebinsu να βρω κανενα σημαδι.

Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 3:50 pm
Τίτλος:

Και τελικά θα αποδειχτεί ότι ο απόλυτος villain είναι ο Konohamaru, ο οποίος κατάστρωνε υποχθόνια σχέδια για να γίνει Hokage! Laughing
Πάντως, η θεωρία σου, Alagondar, είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά... Razz
Να προσθέσω ότι τα spoilers μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα μπερδεμένα και το ένα μοιάζει πιο fake από το άλλο...
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 4:04 pm
Τίτλος:

Sophia αληθεια δεν υποστηριζω καμια θεωρια απλα το μονο που θελω, η καλυτερα το μονο που δε θελω ειναι να ζωντανεψουν το Jiraya και να ειναι ο Madara στο σωμα του Tobi. Δε θελω να μου χαλασουν την εικονα του θανατου του Jiraya (που ηταν καταπλυκτικο το finale του) και μη ζωντανεψουν τον Obito. Το Arc με τον Obito το εκαναν για να πουνε μονο πως απεκτησε το Sharinngan ο Kakashi γιατι πολλοι ειχαν την απορια αυτη και απο τοτε ειναι συνεχεια μπροστα μας, μια φορα σαν Tobi, μια φορα σαν τον καλυτερο φιλο του kakashi τον οποιο σκοτωσε και ετσι ενεργοποιησε το MS..
Ενταξει απλα φτανει..

Rest In Peace OBITO.....

+1 vote For Konohamaru

Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 09, 2008 7:55 pm
Τίτλος:

Alagondar έγραψε:
Sophia αληθεια δεν υποστηριζω καμια θεωρια απλα το μονο που θελω, η καλυτερα το μονο που δε θελω ειναι να ζωντανεψουν το Jiraya και να ειναι ο Madara στο σωμα του Tobi.

Διορθωσε το μαλλον εννοεις Obito μιας και Madara=Tobi.
απλα μαθηματικα:P
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Σελίδα 88 από 142

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας