Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

Εξωτερικός σκληρός Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 26 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 18, 2007 12:40 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ προσωπικά έχω δύο Lacie. Ένα 40άρι Usb powered (2.5” Samsung HD) που δουλεύει αδιάκοπα 3,5 χρόνια και έναν 320άρι (3,5” WD HD) που εδώ και 3 μήνες δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Όσο αναφορά το Πλαίσιο είναι καθαρά θέμα τύχης η αντιμετώπιση που θα τύχεις οπότε εσύ αποφασίζεις. Εγκυκλοπαιδικά πάντως 2 δίσκοι μου έχουν χαλάσει μέχρι τώρα και οι 2 WD από πτώση τάσης. Ο δε 3ος (20άρης) δουλεύει ασταμάτητα (με όλη τη σημασία της λέξης) 5 χρόνια και μόλις πρόσφατα χτύπησε bad sector (α ρε low level αθάνατο…).

When captured birds grow wiser, they try to open the cage with their beaks. They don't give up, because they want to fly again ...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 14 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 03, 2008 4:51 pm
Τίτλος:

Επειδή έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι εδώ είστε κάτι παραπάνω από ειδικοί στους υπολογιστές σκέφτηκα, ως ανίδεη, να σας ρωτήσω με ποιο/α κριτίριο/α να διαλέξω εξωτερικό σκληρό δίσκο. big smile

Έχω laptop και σκοπεύω ότι έχω ήδη κατεβάσει από AC ή ότι σκοπεύω να κατεβάσω να το έχω αποκλειστικά στον εξωτερικό δίσκο και να seedάρω απο εκεί. Το laptop μένει πολλές φορές κάποια 24άωρα ανοιχτο κάνοντας seed χωρίς να το κλείσω - ξεκουράσω καθόλου και δεν θα ήθελα ο εξωτερικός να μου δημιουργήσει πρόβλημα στο ανέβασμα ή στα αρχεία ή στο ίδιο το laptop. Υπάρχει πιθανότητα υπερθέρμανσης του εξωτερικού ; Επειδή θα έχω όσα αρχεία έχω κατεβάσει από εδώ δεν θέλω να "σκάσει" γιατί εάν τα χάσω και χρειαστεί να τα ξανακατεβάσω θα έχουμε δράματα σας το λέω ... suicide

[Και κάτι άλλο πρέπει και με ποιον τρόπο να κάνω back up τα αρχεία που έχω κατεβάσω από εδώ ώστε αν πάθει κάτι ο εξωτερικός να μην τα χάσω; αν και αυτό το ερώτημα είναι λίγο άσχετο από το κύριο Whistling ]

Επίσης σκέφτομαι να πάρω εξωτερικό που να παίρνει ρεύμα μέσα από το laptop και να μην συνδέεται με πρίζα, ώστε σε περίπτωση αυξομείωσης της τάσης η μπαταρία του laptop να λειτουργήσει ως USB-μπαταρία και να μην κλείσει κατι ή χάσω τίποτα. Έτσι δεν είναι; unsure

Είναι σωστές ή παραπάνω σκέψεις ή πρέπει να συνυπολογίσω και άλλα πράγματα; σας παρακαλώ απαντήστε σαν να απαντάτε σε παιδάκι του νηπιαγωγείου Embarassed big smile

Άααααααχχχχχχχ AC θα με βάλεις στα έξοδα . . . Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 16 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 03, 2008 4:55 pm
Τίτλος:

wd-passport 250 gb ή 160
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303888

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ZERO_SEQUENCE στις Πεμ Απρ 03, 2008 10:02 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 03, 2008 5:20 pm
Τίτλος:

Εγώ έχω δύο 500άρηδες LaCie. Ο ένας μου χάλασε μετά από δύο μήνες. Ο άλλος λειτουργεί αδιάκοπα εδώ και περίπου ένα μήνα και δεν έχει πάθει τπτ. (Ευτυχώς γιατί θα έμενα χωρίς σκληρό!!!)
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 04, 2008 4:32 pm
Τίτλος:

Συμφωνώ με το φίλο Zero, έχω πάρειο πρόσφατα WD Passport, τον 250αρη και είμαι υπερ-ευχαριστημένος! Γρήγορος, σταθερός, αθόρυβος. Γενικά η WD βγάζει πολύ καλούς σκληρούς χρόνια τώρα, έχοντας αφήσει αρκετά πίσω τον ανταγωνισμό. Από την άλλη και οι Lacie είναι αρκετά καλοί, αλλά πλέον είναι σχετικά ακριβότεροι από τους WD χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγι κατά την άποψή μου...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας