Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga

Naruto Shippuuden Manga 358-437 (Προσοχή SPOILERS) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 12:56 am
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα σε αυτό το chapter μου φάνηκε περίεργη συμπεριφορά του Sasuke. Επίσης, η φαινομενική αιμορραγία από τα μάτια του Sasuke είναι αξιοπερίεργη.
Ήταν πολύ ήρεμο αυτό το chapter, αλλά στο επόμενο θα δούμε και άλλη δράση στο μέτωπο Leaf Ninja vs Tobi! Twisted Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 27 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 2:13 am
Τίτλος:

_Sophia!!!_ έγραψε:
Επίσης, η φαινομενική αιμορραγία από τα μάτια του Sasuke είναι αξιοπερίεργη.

Εμένα αρχικά δεν μου φάνηκε σαν αιμοραγία,αλλά σαν να μπήκε το αίμα του Itachi στο μάτι του Sasuke και απλώς να συνέχισε την πορεία του...
Αλλά δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση στα λόγια μιας Forum Godess για αυτό και κοίταξα καλύτερα και πλέον μπορώ να συμφωνήσω και ας μν έχω πιστεί πλήρως...
Μάλλον αυτό γίνεται για να δώσει έναν λόγο που ο Sasuke θα πάρει τα μάτια του Big Brother Itachi
Γιατί είμαι σίγουρος ότι θα τα πάρει δεν μπορεί να κάνει αλλιως και όλα αυτά επειδή το λέω εγώ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 2:41 am
Τίτλος:

Σιγά μωρέ που δεν μπορείς να με αμφισβητήσεις κιόλας! Razz
Ενδιαφέρουσα άποψη από ξένο forum, όπως την μετέφερε ο Hatake Kakashi στο anime.gr
Παράθεση:
Itachi "might" have taken over Sasuke

This might be some sort of incantation for all we know:

Itachi smiles...Then he suddenly passes out the MOMENT he touched Sasuke's forhead.

Zetsu, the great analyst - can't figure out what just happened:

And then:
THIS IS NOT SASUKE's smile...too evil...I can't believe this is Sasuke. and why is blood coming out of Sasuke's eyes like Itachi were? a new Sharingan? something doesn't seem right.

is awkward, that:
- he poked Sauske's head, then passed out.

- he said something then smirked, then poked Sauske's head.

- the same smirk he had right before he poked Sauske, Sauske had before he passed out.

- blood was coming out of his left eye (out of the corner) and Kishi focused on this for a reason.

- smirking hasn't been a Sauske characteristic, and don't site character growth. I find it weird that Kishi would highlight the fact that they both smirked.

- When their bodies were laying down motionless they were in the exact opposite position as the cover from a week ago (I think). It seems to symbolize they've switched positions or bodies in this stance.

- Zetsu even said that the fight wasn't right, and wondered why Itachi wasn't going all out, siting that he may have been hurt prior to the fight.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 27 Ιαν 2008

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 3:34 am
Τίτλος:

Πλάκα έκανα για το ότι δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση έτσι και αλλιώς για αυτό υπάρχουν τα forum,απλώς δεν είχα προσέξει καλά την εικόνα και την πέρασα στο ντούκου και αφού την ξανακοίταξα προσεκτικά κατάλαβα ότι έιχες δίκιο...
Δεν λέω σωστός σε όλα του o Hatake Kakashi αλλά αυτός δεν με έπεισε τόσο...
Μπορεί ο Itachi ως τόσο δυνατός shinobi να έχει καταφέρει να βρει τεχνική για αλλάγη σώματος...Κάτι που κάνει η οικογένεια της Ino αν ενθυμούμαι καλώς...
Αλλά δεν μπορεί να το στηρίζει σε ένα χαμόγελο που μπορεί απλώς να είναι χαμόγελο ευχαρίστησης του Sasuke που νίκησε τον Ιtachi.
Μέχρι και οι αιμοραγίες των ματιών τους είναι αντίθετες Itachi δεξιά(N.Δ.,ΛΑΟΣ Laughing Razz ) και ο Sasuke αριστερά(ΚΚΕ,ΠΑΣΟΚ... Laughing Razz) για αυτό έχω πει ήδη σε προηγούμενο post ότι πιστεύω ότι γίνεται για ένα και μόνο λόγο για τα (όμορφα) μάτια του Itachi.
Το μόνο που με προβληματίζει είναιοι ακαταλαβίστικες λέξεις που λέει ο Big Bro στο chapter 393 και για αυτό μένω λίγο επιφυλακτικός για το μέλλον και δεν λέω ότι δεν διαφωνώ πλήρως

Off Topic Υ.Γ. Πάντως αυτό το chapter δεν έφερε θύελλα post

Ένταξη: 15 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 11:37 am
Τίτλος:

Εγω εχω μια αλλη θεωρια ...
1)Το περιβοητο φιδακι ... Γιατι να τι εδειξε , και στο τελος να πεθαινει ????
2)Του sasuke το ματι δακριζει αιμα

Τι και αν το φιδακι ηταν ενα jutsu ? Με το που πεθανε ο sasuke λυποθιμισε !!!!
Γινεται απο υπερχρηση του sharingan να δακρισει το ματι ?????

3)ο Κακασι και ο αλλος ... π δν θυμαμαι το ονομα τ Mad κατι καταλαβαν ....
Σιγουρα θα τον ξερουν , και ξερουν ποιος ειναι κατω απο την μασκα !!!!

ΥΓ : ειλικρινα συγγνωμη για τα ορθογραφικα Whistling Whistling
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 3:54 pm
Τίτλος:

Λογικό είναι να μην υπάρχουν πολλά σχόλια για το συγκεκριμένο chapter, καθώς δεν είχαμε και τρομερές εξελίξεις. Ήταν λίγο μεταβατικό...
Aniroth> O Sasuke αιμορραγεί από το μέτωπο και έτσι όπως κυλάει το αίμα από το πρόσωπο του φαίνεται ότι αιμορραγεί και από το μάτι. Κατά τη γνώμη μου, όμως, αυτό δεν είναι τυχαίο... Κάτι θέλει να πει ο mangaka! Wink
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 18 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 4:10 pm
Τίτλος:

Για το θέμα του χαμόγελου του Sasuke νομίζω ότι απλά o Sasuke χαμογελάει
από ικανοποίηση που τελικά τα κατάφερε και δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο
πάνω σε αυτό.

Εφόσον ο Kishimoto αποφάσισε να σκοτώσει(για μένα κακώς) τον Itachi, ελπίζω να τελειωσει εδώ το συγκεκριμένο θέμα και να μην έχουμε πάλι σεναριακές ανατροπές
του στυλ:τελικά ήταν το σώμα ενός κλώνου ή ένα κομμάτι του Itachi βρίσκεται μέσα στον ...Κisame κτλ,κτλ.
Όπως έχω ξαναγράψει όταν προσπαθείς να πετύχεις την ανατροπή της ανατοπής
για να δημιουργήσεις σασπενς και αγωνία, καμιά φορά πετυχαίνεις τα αντίθετα αποτελέσματα και καταλήγεις σε παπαρούφα.Τα λόγια του "φυτού" με κάνουν να ανυσυχώ ότι δεν ξεμπερδέψαμε μ'αυτή την ιστορία. Rolling Eyes
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 01 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 4:12 pm
Τίτλος:

Κατι ασχετο με την ολη συζητηση. Ποιο ειναι το chapter που συνεχιζει την ιστορια απο το σημειο που τελειωσε το anime (eps 51-52) ?

Ένταξη: 01 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 4:47 pm
Τίτλος:

Όσον αφορά το θέμα με το αν θα πάρει ο Sasuke τα μάτια του Itachi... Έχω την εντύπωση πως δεν θα έκανε κάτι τέτοιο μόνο και μόνο για να αποκτήσει MS. Θα τυφλωνόταν σε χρόνο ρεκόρ(ήδη ο Itachi δεν έβλεπε στο μισό μέτρο)... Και μην σας μπαίνουν ιδέες ότι μπορεί παίρνοντας τα μάτια του Itachi να πάει κατευθείαν σε MS lvl2 όπως ο Madara. Νομίζω ότι ήταν προφανές από τα λεγόμενα του Itachi πως πρέπει να έχεις ήδη MS για να "δουλέψει" η "αναβάθμιση"(lol).
Και να προσθέσω και κάτι άλλο όσον αφορά το θέμα hokage. Και ο Minato(4ος) έγινε hokage σε σχετικά νεαρή ηλικία(υπολογίζω περίπου στην ηλικία του Kakashi) και χωρίς να έχει πεθάνει ο Sarutobi(3ος) και μόλις σκοτώθηκε επειδή δεν υπήρχε κάποιος αντάξιος, έγινε πάλι ο Sarutobi. Η ηλικία αυτή είναι και ένα σημείο που με κάνει να πιστεύω πως θα υπάρχει και 2ο time jump(πρέπει κιόλας κατά την ταπεινή μου άποψη για να δούμε κάποια στιγμή τους πρωταγωνιστές ενήλικες). Τότε πιστεύω θα είναι η ώρα που θα "αντιμετωπίσει" ο Naruto το Kyuubi(δεν ξέρω σε τι επίπεδο, εσωτερικά ή σε μάχη που θα έχουν προηγηθεί διάφορα).
Και μια σκέψη στο θέμα του πιθανού θανάτου του Naruto στο τέλος του manga. Δεν πιστεύω ότι ο Naruto θα πεθάνει. Ο Kishi νοιώθω πως μας έχει δώσει hints για αυτό το θέμα στο όλο στόρυ με την Tsunade(πως πέθανε ο αδελφός της και ο αρραβωνιαστικός της ενώ ο Naruto δεν παίρνει χαμπάρια κλπ...).

Just my 2 cents Wink

@darkphoenix: Το 245 είναι το πρώτο chapter μετά το time jump σύμφωνα με το wikipedia(δεν θυμάμαι προσωπικά). Το 239 είναι το πρώτο chapter του Kakashi Gaiden.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 16 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 5:15 pm
Τίτλος:

και ποιος λέει πως ο sasuke δεν απόκτησε MS με την νίκη αυτή...

"Για να αποκτήσεις τα μάτια πρέπει να σκοτώσεις τον φίλο σου"
πιστεύω πως είναι πολύ γενικό και αόριστο... μπορεί να εννοούσε και κάποιον συγγενή... άσε δε που φαίνεται να δακρύζει το μάτι του δλδ να το απόκτησε...
οπότε πέρνωντας τα μάτια πάει σε ms lvl2
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 01 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 5:31 pm
Τίτλος:

ZERO_SEQUENCE έγραψε:
και ποιος λέει πως ο sasuke δεν απόκτησε MS με την νίκη αυτή...

"Για να αποκτήσεις τα μάτια πρέπει να σκοτώσεις τον φίλο σου"
πιστεύω πως είναι πολύ γενικό και αόριστο... μπορεί να εννοούσε και κάποιον συγγενή... άσε δε που φαίνεται να δακρύζει το μάτι του δλδ να το απόκτησε...
οπότε πέρνωντας τα μάτια πάει σε ms lvl2

Αυτό αποκλείεται(προσωπική γνώμη πάντα, απλά δεν πείθομαι στο συγκεκριμένο :P ). Ο Itachi ήταν ο χειρότερος εχθρός του, όχι ο καλύτερός του φίλος(γιατί έτσι λέει, ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ φίλος). Όσον αφορά το αίμα στο μάτι, δεν νομίζω ότι είναι του Sasuke. Το ότι έτρεξε από 2 σημεία στο μάτι του δεν μου λέει κάτι. Όπως το βλέπω εγώ, το αίμα κύλησε στο μάτι του από το μέτωπο και όπως "πλημμύρισε" το μάτι και έφτασε από τη μια μεριά του ματιού στην άλλη, έτσι άρχισε να τρέχει από 2 σημεία.
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 07 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 5:51 pm
Τίτλος:

Mηπως ομως ο Sasuke σαν φιδι που ειναι, ειχε καποιο δηλητηριο, το οποιο μολις αγγιξε ο Itachi τελειωσε; Oλα παιζουν...

Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 06 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2008 9:43 pm
Τίτλος:

Εγω πιστευω οτι ο Ιτατσι χρησιμοποιησε το απιστευτο junju του Pein οπως ειχε κανει στην μαχη με τον Ναρουτο απλα αυτη τη φορα υποθετω οτι δεν εστειλε μονο 30% του chakra του αλλα γυρω στο 80-90%.....Αυτη τη θεωρια την βασιζω στα λογια του ακατσουκι που λεει στο τελος οτι ο Ιτατσι επρεπε να ειναι πιο καλος και οτι το σωμα του ειναι ηδη χτυπημενο....(ισως το host σωμα του junju αυτου δεν αντεχε τοση πιεση...)

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 23, 2008 2:41 pm
Τίτλος:

Πραγματικά ένα περίεργο τσάπτερ!

Ξανατονίζω το περίεργο γιατί:

• Ο Σάσουκες έχει αυτή την αποσβωλωμένη φάτσα, αλλά στο τέλος γελάει σατανικά
  • Ο Ζέτσου αναφέρει ότι ο Ιτάτσι δε συμπεριφερόταν όπως συνήθως
  • Ο Κισιμότο επιμένει να μας δείχνει το φιδάκι
  • Ο Σάσουκες ξαπλώνει φαρδύς πλατύς κάτω

Από εκεί και πέρα, μπορούν να βγουν άπειρες θεωρίες για το τι έγινε. Μια άκρως ενδιαφέρουσα είναι αυτή που ανέφερε η αγαπητή συμφορουμίτισα Σοφία.

Όσον αφορά τους φυλλο-νίντζα, δύσκολα τα πράματα! Να δούμε τι μπορεί να κάνει ο Σίνο, καιρό είχαμε να δούμε κάτι διαφορετικό από σάμμον και ουτσιχο-τεχνικές.

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 23, 2008 3:28 pm
Τίτλος:

Ρε παιδιά γιατί όλο ακούω οτι ο Sasuke νίκησε τον Itachi???Αφου δεν έγινε έτσι,ο Itachi έπεσε κάτω απο την κούραση και ο Sasuke έπεσε κάτω απο την κούραση,δηλαδή έχουμε ισοπαλία Evil or Very Mad Αν και ακόμα αμφιβάλλω αν τελείωσε η μάχη,αφου και οι δύο είναι ζωντανοί.
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Σελίδα 80 από 142

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας