Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 25, 2008 12:13 am
Τίτλος: Βοήθεια με κινητό τηλέφωνο...
|
|
|
Άσχετο τελείως i know, αλλά ψάχνω ένα κινητό τηλέφωνο με όσο το δυνατό μεγαλύτερη οθόνη, να μην είναι πολύ ακριβό, για μόνη χρήση να μπαίνω στο internet, δεν με νοιάζει να έχει ούτε ράδιο, mp3 κλπ..... θα το χρησιμοποιώ σαν 2ο κινητό και μόνο για το net!
Έχετε καμιά ιδέα ή πρόταση;; _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Αύγ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Νοέ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 25, 2008 7:29 pm
Τίτλος:
|
|
|
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον Zero, καθώς αν το θέλεις μόνο για ιντερνετ ένα απλό PDA θα σσ βολέψει και με το παραπάνω!
Το Ν95 έχει αποδειχθεί τρελή μούφα παρεμπιπτόντως... _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Οκτ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 25, 2008 8:19 pm
Τίτλος:
|
|
|
είχα ένα qtek s100 και προχτές ήρθε στα χέρια μου το htc touch... ολίγον ακριβό αλλά πιστέψτε με τα αξίζει... πάντως η πέιρα μου φίλε Cougar λέει πως αν θες κινητό ή pda για να μπαίνει ιντερνετ πάρε κάτι που να έσει πλήρες qwerty πληκτορλόγιο... πχ... HTC S730 ή HTC S620... μπες www.expansys.com να δεις τιμές και για τα δύο... wifi και qqwerty πληκτρολόγιο... γιατι με γραφίδα να μιλάς msn ή να κάνεις ποστ στην animeclipse  λίγο δύσκολο  ... πάντως το HTC S620 είναι φτηνό και καλύπτει σχεδόν τα πάντα, άσχετο αν είναι σχετικά παλιό... _________________
Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 25, 2008 8:28 pm
Τίτλος:
|
|
|
Πωπω φίλε Maniac, χτύπησες διάνα! Η expansys έχει μακράν τις καλύτερες τιμές!!! Πως το ξέχασα να το αναφέρω...
Μιλάμε έχει διαφορές τρελές ακόμα και από χονδρικές τιμές με αντιπροσωπείες!
Όσο για το HTC, έχει φανταστικό ντιζάιν, αλλά δεν έχει και τόσο καλό επεξεργαστή, αν θυμάμαι καλά τον OMAP ή κάπως έτσι. Εγώ προσωπικά έχω δουλέψει με το Pocket LOOX Fujitsu Siemens που έχει επεξεργαστή Ιντελ και φυσάει! Απείρως πιο γρήγορο από το HTC, αλλά έχει μικρότερη οθόνη, χειρότερο ντιζάιν και είναι και αρκετά πιο βαρύ. Οπότε διαλέγει και παίρνει αυτός που ενδιαφέρεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του... _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Απρ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Απρ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 24 Μάι 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 25, 2008 11:40 pm
Τίτλος:
|
|
|
Κάτι σε HTC σκεφτόμουν κι εγώ... Στην αρχή έλεγα για κανά smartphone αλλά ίσως καταλήξω σε τίποτα άλλο με μεγαλύτερη οθόνη (+wifi ίσως..) θα δείξει! Thnx ρε!
ZERO_SEQUENCE έγραψε:
|
θα πρότεινα να αποφύγεις συσκευές με ιδιότητα χρήσης και σαν κινητού...
αυξάνουν την τιμή του προϊόντος....
όσο για το qwerty υπάρχουν και προγραματάκια όπου κάνουν το 50% της οθόνης πληκτρολόγιο αφής.... αν δεν έχεις δάχτυλα σαν λουκάνικα δεν θα έχεις πρόβλημα.....
|
Έχεις να μου προτείνεις κάτι Μήτσο; Το βασικό που θα ήθελα είναι να έχει γρήγορο wap (2.0 τουλάχιστον) και μεγάλη οθόνη! _________________ My Blog | Blood Berets Athens Paintball Team @ Facebook
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Ιαν 2008

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 26, 2008 5:42 am
Τίτλος:
|
|
|
gpower2 έγραψε:
|
....Το Ν95 έχει αποδειχθεί τρελή μούφα παρεμπιπτόντως...
|
Γιατι το λες?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 14 Οκτ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 26, 2008 7:26 pm
Τίτλος:
|
|
|
Επειδή μπαίνω αρκετά ιντερνετ με το κινητό μου... αν θελεις να μπορείς να γράφεις κείμενα χωρίς qwerty πληκτρολόγιο θα σου βγει η πίστη... δεν είναι το ότι δε βολεύει η γραφίδα... είναι ότι η οθώνη είναι ούτως ή άλλως μικρή στα palmtops και τα pdas... χάνοντας τη μισή για να βγεί το πληκτρολόγιο χάνεις πολλά... Ενημερωτικά το HTC touch μετά από 3 μέρες ατελειώτων δοκιμών και πειραμάτων, ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
Nokia N95 θα μου άρεσε αλλά από τότε που απέκτησα windows σε κινητό έχω βρει τη χαρά μου... άσε που η HTC έχει ένα τρομερό πλεονέκτημα... Mini USB connectivity & power supply... όπου και να πας θα βρεις καλώδιο να το φορτίσεις... όποιος έχει ψηφιακή φωτογραφική έχει τέτοιο καλώδιο...
Και ένα last... Blackberry θα έπερνα αν έβρισκα ένα στην γ@#@!$η ελληνική αγορά με WiFi... _________________
Ωωωω... με φωνάζουνε τρελό,
γιατί πίνω μπάφους και παίζω Pro.
Γαμώ το διδακτορικό
Πίνω μπάφους και παίζω Pro.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|