Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Problem accessing the site Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 6:46 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντα μιλάμε για κόστος ανα μονάδα χρόνου. Δηλαδή μηνιαία έξοδα. Για έναν dedicated server που να σέβεται τουλάχιστον τον εαυτό του, πες είναι περίπου 200 ευρώ το μήνα. Και καθώς ασχολούμαστε με μη-κερδοσκοπική δραστηριότητα, νομίζω πως είναι ανέφικτο να συντηρήσουμε κάτι τέτοιο. Όσο για donations, η αλήθεια είναι ότι κάνουμε αυτό που κάνουμε επειδή το αγαπάμε, και θα θέλαμε να αποφύγουμε να μπούνε χρηματικά θέματα στη μέση.

Επίσης δεν τίθεται θέμα να διαλυθεί η ομάδα, επειδή ο server μας κάνει νερά... Ξεκινήσαμε από το απόλυτο μηδέν κάποτε, και περάσαμε από πολλές τρικυμίες μέχρι να φτάσουμε ως εδώ... Τα άτομα κάνουν το site, και όχι το site τα άτομα...

Τώρα, ως προς το quote που ανέφερες, είναι πριν μεταφερθούμε σε αυτό το server, και μιλούσα για τον προηγούμενό μας server. Εκείνος εμφάνιζε άλλου είδους προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι ο τωρινός μας έχει ψιλο-κρεμάσει, ενώ έπρεπε όπως αναφέρει στα διαφημιστικά του να μας παρέχει κάποια στανταρ πράγματα, δε μας παρέχει ούτε τα μισά, και συνεχώς απολογείται ότι βρίσκεται σε περίοδο αναβάθμισης. Την πρωτοχρονιά μας είπαν "Σας έχουμε έκπληξη, αναβαθμίζεστε σε τάδε τάδε και τάδε." Ακόμα αναμένουμε. Ευελπιστούμε ότι θα κάνουν τουλάχιστον ένα μέρος όσων λένε.

Αν τώρα δε μεταφερθούμε σε άλλο server (που δε θα μεταφερθούμε σε άλλο server στην τελική), δε θα αλλάξει και τίποτα ιδιαίτερο. Σχετικά καλά είμαστε και τώρα, σχετικά καλά θα είμαστε και μετά. Τα releases που έχουμε αφιερώσει χρόνο για να τα φτιάξουμε, θέλουμε πάντα να διανέμονται όσο περισσότερο γίνεται, δεν υπάρχει περίπτωση να τα πειράξουμε...

Και η αλήθεια είναι ότι ο λόγος που φύγαμε από τον παλιό server, δεν ήτανε για αναβάθμιση, αλλά επειδή μια μέρα θυμήθηκαν να μας πούνε ότι δεν τους αρέσει να κάνουν host σε torrent trackers, και μας είπαν να τον βγάλουμε. Πράγμα που σήμαινε ότι δεν είχε νόημα να μένουμε πλέον σε εκείνο το server.

Τώρα, ως προς τις μελλοντικές επεκτάσεις, θα είναι μεν ολοένα αυξανόμενη η επιβάρυνση του server, αλλά χωρίς ακόμα να είναι σίγουρο τίποτα, και χωρίς να θέλω να πω τίποτα από τώρα, διερευνούμε μερικές καινοτομίες που θα βελτιώσουν και την ευκολία πρόσβασης ενός μέσου χρήστη στα Project μας, και την εξυπηρέτησή του, και παράλληλα θα ελαφρύνουν τον server από λίγο έως αρκετά, ίσως με ένα ελάχιστο κόστος στο bandwidth των χρηστών. Πχ φαντάζομαι ότι ένα 0.2 έως 0.5KB/sec δε θα ήταν σοβαρό κόστος για ένα χρήστη που κατεβάζει τα releases μας, αν είναι το site να αυξήσει την επίδοσή του κατά 20-50%...

Ίσως κάποια μέρα στο μακρυνό μέλλον να δείτε και AnimeClipse Bittorrent Client
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 15 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 8:03 pm
Τίτλος:

Πωπω με 6 ώρες downtime ήρθε ο κατακλυσμός.
Ντάξει είπαμε σε κανέναν δεν αρέσει αλλά όχι και "θα φύγουν παλιά releases" και δεν ξέρω γω τι. Ήμαρτον.
Το μοναδικό θέμα που τίθεται είναι ότι η κατηγορία hosting για μια τέτοια ιστοσελίδα είναι περίπου στο μέτριο, και μέχρι εκεί αξίζει να φτάσουμε χρηματικά.
Πέρα από εκεί ζορίζουν τα πράγματα όπως είπε και ο Left παραπάνω, αλλά donations και τα σχετικά έχουν αποκλειστεί εδώ και καιρό.
Οπότε ή θα μπει κάνας μεγιστάνας στην παρέα ή θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ που είμαστε, με τα όσα προβλήματα ενδεχομένως προκύπτουν.
Perfect is nothing....

Ένταξη: 07 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 8:18 pm
Τίτλος:

Ηρθε η ωρα να αποκαλυφθω... ειμαι ο νοθος ξαδερφος της Παρις Χιλτον.

Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 8:32 pm
Τίτλος:

-=S=- έγραψε:

Και εγω ο αγαπημενος αδερφός της Αθηνάς Ωναση(αδερφος και οχι κατι αλλο Razz )τι λετε,να τις ζητησω να μας δανειση χρηματα??περιπου 49.000 ευρω νομιζω οτι φτανουν Razz

Ένταξη: 07 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 8:34 pm
Τίτλος:

-=S=- έγραψε:

εχει msn η εξαδερφη...??

σοβαρα τωρα δε νομιζω να θελει κανεις περισσοτερα απο την AC ...

το λιγο καιρο που συμμετεχω στο forum εχω δεθει με την ολη ιδεα και θαυμαζω τη δουλεια της ομαδας...οσα προβληματα και να εχει το site το μονο που θα κανω θα ειναι να λυπηθω...ποτε δε θα γκρινιαξω... Crying or Very sad

ευκαιρια να σας ευχαριστησω και παλι για τη δουλεια σας...

ευχαριστω...

Ένταξη: 09 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 9:44 pm
Τίτλος:

Madarb έγραψε:
Οπότε ή θα μπει κάνας μεγιστάνας στην παρέα ή θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ που είμαστε, με τα όσα προβλήματα ενδεχομένως προκύπτουν.
Perfect is nothing....

O Μεγιστάνας των Ninja σου κάνει; Razz Razz Razz
Μα την μουστάρδα λεω Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 9:49 pm
Τίτλος:

Shiroikage έγραψε:

O Μεγιστάνας των Ninja σου κάνει; Razz Razz Razz

Anyone will do αν το εννοεί από καρδίας! Laughing

Ένταξη: 12 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 19, 2008 9:01 am
Τίτλος:

Παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο πάνω στο θέμα. Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα σε ότι κι αν κάνουμε. Τίποτα δεν είναι τέλειο. Βασικά παραδέχομαι ότι το post μου ήταν λίγο υπερβολικό. Ίσως ξεπέρασα τα όρια της απορίας και πέρασα στον κόσμο της καταστροφολογίας... (οι δημοσιογράφοι το κάνουν συνέχεια, να μην το κάνω και εγώ μια φορά!!??) Razz Razz αλλά μπορώ να εξηγήσω... Είχα και εγώ το γνωστό πρόβλημα με το site και βλέπω και το topic και λέω "Ωπα, τί παίζει;;"
Μπαίνω στο topic και είδα μόνο τα τελευταία post (ώς εκείνη τη στιγμή) και λέγανε για αλλαγή server και έπαθα... Τέλος πάντων. Στη συνέχεια κατάλαβα το πραγματικό πρόβλημα... Δεν ήθελα με τίποτα να διαλυθεί η animeclipse. Γιατί, όπως είπε και ο αγαπητός seresrtum (με τον οποίο παρεπιπτόντως μπήκαμε σχεδόν μαζί στην παρέα της animeclipse Thumbs UP serestrum) η animeclipse είναι μια πρωτοφανής εμπειρία για'μένα. Είναι μια οικογένεια που με δέχτηκε και εμένα και με αγκάλιασε. Όλα τα παιδιά πάντα σπεύδουν να με βοηθήσουν και να λύσουν τις απορίες μου (όπως και κάθε άλλου χρήστη άλλωστε). Καλά για να μην μιλήσω για τα εκπληκτικά releases!!! Οπότε να αρπάξω και εγω την ευκαιρία από τα μαλλιά και να πω:

Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy

Respekt Respekt Respekt Respekt Respekt

Thank you Thank you Thank you

ANIMECLIPSE

Left64Vegeta έγραψε:

Μακάρι!!! Thumb 2 Up Thumb 2 Up

Ένταξη: 15 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 19, 2008 12:39 pm
Τίτλος:

Το προβλημα οφειλεται στην κινηση ή ο σερβερ σκαλωνει απο μονος του? Δηλαδη, εμεις σαν χρηστες μπορουμε να κανουμε κατι?!

Ένταξη: 31 Αύγ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 19, 2008 12:50 pm
Τίτλος:

Left64Vegeta έγραψε:

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 19, 2008 1:37 pm
Τίτλος:

mpakatsias έγραψε:
Το προβλημα οφειλεται στην κινηση ή ο σερβερ σκαλωνει απο μονος του? Δηλαδη, εμεις σαν χρηστες μπορουμε να κανουμε κατι?!

Νομίζω ότι από την περιγραφή του Left μπορεί κανείς να καταλάβει ότι είναι 99% το φταίξιμο της εταιρείας. Άντε και ένα 1% [και αν] στο θέμα κίνησης.
Οπότε δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να γίνει.

Ένταξη: 15 Ιαν 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 19, 2008 2:12 pm
Τίτλος:

Ok απλα ρωτησα για να ειμαι σιγουρος..

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 19, 2008 7:54 pm
Τίτλος:

Το θέμα του σέρβερ είναι πάντα ένα από τα πιο δύσκολα και δαπανηρά σε ένα site. Θα μπορούσε π.χ. κάποιος από την ομάδα να στήσει ένα μηχάνημα server, να κάνει subscribe σε μια DDNS σελίδα και να σηκώσει το site από εκεί. Αλλά αυτό απαιτεί και καλή γραμμή ιντερνετ, κάτι που στην Ελλάδα ακόμα δεν είναι ιδιαίτερα προσιτό, αλλά και 24 ώρες παρακολούθηση. Δηλαδή θεωρητικά η καλύτερη λύση είναι να αγοραστεί μηχάνημα σέρβερ, να γίνει μίσθωση γρήγορης ευρυζωνικής γραμμής και από εκεί και πέρα να αναλάβουν κάποια άτομα να συντηρούν και να προσέχουν το σέρβερ. Όλα αυτά έχουν ένα μεγάλο χρηματικό κόστος που αρχικά αγγίζει τις μερικές χιλιάδες €. Δύσκολα να μαζευτεί τέτοιο ποσό.

Επομένως συνεχίζουμε ως έχει, ψάχνοντας για καλύτερες λύσεις με το μπάτζετ που υπάρχει και με τα γνωστά προβλήματα (down time, περιορισμένες δυνατότητες ανάπτυξης του σάιτ, περιορισμός στην κίνηση του σέρβερ).

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 08 Μάρ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 04, 2008 10:16 pm
Τίτλος:

Τώρα τελευταία μου βγάζει όλο και πιο συχνά αυτό το μήνυμα:

Any ideas? except Refresh please!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την psofia στις Τρι Μάρ 04, 2008 10:31 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 19 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 04, 2008 10:24 pm
Τίτλος:

_Sophia!!!_ έγραψε:
Τώρα τελευταία μου βγάζει όλο και πιο συχνά αυτό το μήνυμα:

Any ideas?

Δοκίμασε να επαναφορτώσεις(reload current page) την σελίδα.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας