Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 12 Ιαν 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 06 Οκτ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 16, 2008 4:28 pm
Τίτλος:
|
|
|
crankdim έγραψε:
|
Βασικα νομιζω οτι αμα παρει τα αλλα ματια δεν υπαρχει θεμα τυφλωσης...το σαρινγκαν μεταλλασεται σε εκεινο του μανταρα και οχι μονο βλεπει περδικα αλλα ζει και για παντα...ΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΣΑΣΟΥΚΕ ΕΙΝΑΙ Π Α Ν Ι Β Λ Α Κ Α Σ ! ! ! !
|
Δεν υπάρχει όμως πρόβλημα που τα ματάκια του Itachi είναι σχεδόν κατεστραμένα?
Σίγουρα γίνεται αθάνατος? Με αυτή τη λογική πώς θα σκοτώσουν το Madara? _________________

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 16 Απρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 16, 2008 7:12 pm
Τίτλος:
|
|
|
crankdim έγραψε:
|
Λοιπον αν θυμασαι ο μανταρα ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ απο το ΜΣ του ομως πηρε τα σαρινγκαν του αδερφου του και βρηκε το φως του,εγινε αθανατος ως προς τα ΧΡΟΝΙΑ -ηλικια και μαλλον το καινουριο του σαριγκαν εχει και καποια απιστευτη επιθεση...το θεμα ειναι το εξης ...του μανταρα ειναι ειναι συνδιασμος ΜΣ και ΜΣ ενω ενδεχομενος του σασουκε θα ειναι ΜΣ με απλα...θα ειναι ισοδυναμα?!?!?
θα δουμε...κατσε να τον κερδισει πρωτα και βλεπουμε(μαλλον θα γινει αυτο ...)
|
δεν θα είναι ΜΣ με απλα γιατί αφού σκοτώσει τον αδερφό του θα αποκτήσει ΜΣ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 16, 2008 8:21 pm
Τίτλος:
|
|
|
Νομιζω οτι τιθεται λαθος ολο το θεμα!
αν κατσουμε να το αναλυσουμε θα δουμε οτι το ΜΣ τις τυφλωσης δημιουργειται βαση καποιων δεδομενων (πχ προπονηση(θεωριτικα) κ σκοτωνοντας τον καλυτερο σου φιλο)το ΜΣ που προκαλει την αθανασια απαιτειται να κλεψεις καποιου το ΜΣ καποιου.
εδω λοιπον εχουμε την θεωρια οτι αμα σκοτωσει τον ιτατσι κ του κλεψει τα ΜΣ του πρεπει να αποκτησει το ΜΣ της αθανσιας!Επισης στηριζω οτι το ΜΣ της αθανασιας αποκτιεται αν κλεψεις τα ματια του αδερφου σ ανεξαρτητως αν εχει ΜΣ τυφλωση η οχι απο το επιχειρημα που παει να κανει ο ιτατσι ,να κλεψει δηλαδη τα ματια του σασουκε, ενω ο σασουκε δεν εχει καν ΜΣ. βαση αυτης της προτασης αν γινεται και με αυτον τον τροπο γιατι να μην γινεται και το αναποδο καποιος που εχει απλως sharingan αμα κλεψει το ΜΣ της τυφλωση να αποκτησει το ΜΣ της αθανασιας!!! 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Μάι 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 16, 2008 9:55 pm
Τίτλος:
|
|
|
Νομίζω ότι ο Itachi είπε στον sasouke οτι με το να πάρεις τα μάτια του αδερφού σου σταματά η τύφλωση από την χρήση του MS και ότι μόνο μεταξύ αδερφών μπορεί να γίνει αυτό γιατί ανάμεσα σε αδέρφια υπάρχει συμβατότητα...
Ακόμα όταν αναφέρθηκε στον Madara είπε ότι όταν πήρε τα μάτια του αδερφού του κέρδισε μια νέα ικανότητα( χάρη στην οπία έγινε αθανάτος) και ότι το να κερδίσεις την ίδια ικανότητα ή μια άλλη δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει αλλά είναι πιθανόν.
Δηλαδή αν ο sasouke πάρει τα μάτια του Itachi δεν είναι σίγουρο ότι θα απόκτήσει την αθανάσια όπως ο Madara...
Αν κάνω πουθένα λάθος διορθώστε με  _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 16, 2008 10:17 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 17, 2008 12:14 am
Τίτλος:
|
|
|
gpower2 έγραψε:
|
Alagondar έγραψε:
|
Επισης gpower2 νομιζω οτι δε βασιζοταν και παρα πολυ στο chakra του Kyuubi τοτε ο Naruto που λες στη μαχη με Hacu γιατι εχω την εντυπωση οτι τοτε ηταν η πρωτη φορα που ενα μερος απο το Chakra αυτο βγηκε εξω λογο οτι θυμωσε γιατι νομιζε οτι ο Hacu σκοτωσε τον Sasuke και ο θυμος ειναι ενας κατασταλτικος παραγωντας.
|
Το ότι βγήκε το τσάκρα το κιουμπίσιο και κέρδισε τη μάχη, για μένα είναι ότι ο Ναρούτος βασίστηκε σε αυτό για να νικήσει! Δεν είπαμε μόνο ότι το χρησιμοποίησε για τις τεχνικές του, αλλά ότι βασίστηκε σε αυτό. Όπως και στη μάχη με τον Νέτζι, αλλά και με τον Γκάρα.
|
Δε διαβασα ακομα το νεο Chapter οποτε δε μπορω να το σχολιασω.
Απλα θα πω αυτο στον gpower2
βασίζω [vasízo] -ομαι P2.1 : 1. χρησιμοποιώ κτ. ως δεδομένο για να στηρίξω λογικά, να αιτιολογήσω κτ. με επιχειρήματα· θεμελιώνω: Πού βασίζεις τους ισχυρισμούς σου / την αισιοδοξία σου; Tα συμπεράσματά του ήταν βασισμένα (πάνω) σε σοβαρά επιχειρήματα. || Xρειάζονται προγράμματα βασισμένα στην εμπειρία. 2. εμπιστεύομαι, στηρίζομαι σε κτ. που μου παρέχει ασφάλεια, εγγύηση: Mη βασίζεις το μέλλον σου στην τύχη. Bασίστηκα στα λόγια του / στις υποσχέσεις του. Πού βασίστηκαν και του εμπιστεύτηκαν μια τόσο σοβαρή υπόθεση; [λόγ. βάσ(ις) -ίζω]
Πως μπορει τωρα κατα τη γνωμη σου παντα ο Naruto να εμπιστευτηκε την εκβαση της μαχης στον Kyuubi οταν δεν ειχε δει ποτε τι μπορει να κανει γιατι ποτε δεν ειχε βγει στην επιφανεια το chakra του κτλ. δε μπορω να το καταλαβω.
Η μαλλον ηθελες κατι αλλο να πεις ή μαλλον εχω ξεχασει τα ελληνικα μου.
Μαλλον το πρωτο. Δε θα δωσω συνεχεια απλα εγω οτι λεω το βασιζω καπου.
Η μαχη με τον Neji και το Gaara ηταν αλλη υποθεση και εκει να βασιστηκε στον Kyuubi. Αλλα μιλουσαμε για την μαχη με τον Hacu.[/b] _________________ Fullstop(.) and comma(,) are your friends. Use them so everyone can understand your thinking.
Xun naut ori'gato dosst dro inbau tarthe. Morfeth dosst mumbaro
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Οκτ 2005

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 17, 2008 4:38 am
Τίτλος:
|
|
|
Μετά από 2 εξαντλητικά (για το καρβουνάκι μου) φορμάτ,επέστρεψα!!!! (όχι ότι σας έλειψα ή ότι είχατε καμιά φαγούρα,u bastards...)
2 πράγματα θέλω να πω βασικά.
1. Αν και off topic,θέλω να δείτε μία αυτό http://www.dattebayo.com/pr/63 ....οι dattebayo ΙΣΩΣ για πρώτη φορά στη ζωή τους απαντάνε σοβαρά σε ερωτήσεις... ήρθε το τέλος,ήρθε το τέλος!
2. Οn topic τώρα,σε παρακαλώ βρε Κishi,πιο αδύναμο μπορείς να τον κάνεις τον Itachi?? Δηλαδή,ήμαρτον,εγώ προσωπικά έχω ξενερώσει πάρα πολύ. Από κει που ο Itachi μπορούσε και προέβλεπε τα πάντα,τώρα τρώει μέχρι και τα shuriken! Να μην πω για το γεγονός ότι κοτζάμ Itachi,βασίζεται ΜΟΝΟ σε 2 τεχνικές (tsukuyomi & amaterasu)...taijutsu & ninjutsu τίποτα??? Τι απογοήτευση...πιο πολύ δυσκολεύτηκε με τον Deidara ο Sasuke,παρά με τον Itachi [μέχρι στιγμής,γιατί με το Amaterasu,ίσως και να αλλάξει κάτι (χλωμό)] _________________ Kenshin got owned
ORE WO,DARE DA TO OMOTTE IRU?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 17, 2008 3:33 pm
Τίτλος:
|
|
|
Πλάκα πλάκα αν εξαιρέσεις την super τεχνική genjutsu
του Ιtachi , tsuku-παρτονπούλο, o Itachi είναι ένας shinobi απλά πάνω από τον μέσο όρο (καλά μπορεί και παραπάνω...) .Και το amaterasu το πολύ πολύ
να είναι απλά, μια φωτιά που καίει τα πάντα (αν σε πετύχει).Εκτός και αν μας
κουφάνει ο Kishimoto πάλι.Από τη στιγμή που κάποιος όμως σταματάει
το genjutsu του Ιtachi ( δηλαδή την τεχνική που τον έκανε έναn από τους πιο δυνατούς στο κόσμο του Naruto), ο Itachi γίνεται πλήρως αντιμετωπίσιμος.
To θέμα είναι ότι κανένας πιστεύω δεν θέλει να ψοφίσει από τώρα (ακόμα και
οι Sasuke-fans).
Άσε που ο Κλαψούκε θα έχει φάει Orochimaru,Deidara,Itachi και θα πηγαίνει
για άλλα...
gpower2 σου προτείνω το νέο σου avatar

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάι 2007
|