Καλωσορίσματα λοιπόν σε όλους τους κανιούριους και καινουριες, δροσερούς και μη, ελπίζω να απολαύσετε την παραμονή σας στο φορουμ, καθώς και τα releases μας που τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί δραματικά και καλύπτουν μεγάλη γκάμα! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένταξη: 21 Δεκ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 31, 2008 3:46 am
Τίτλος:
Γειά σας και από Πτολεμαϊδα...δεν το έχω ψάξει και πολύ αν υπάρχουνε και άλλοι
απο την πόλη αυτή....
Έχω κατεβάσει αρκετά anime απο εδώ και ειδικά του Black lagoon μου αρέσανε πάρα πολύ!!! Μπράβο στην ομάδα του και ενα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα της animeclipse και ελπίζω να μπορέσω και εγώ κάποια στιγμή να βοηθήσω σε κάποια μετάφραση.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας