Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 11 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 29, 2008 4:04 pm
Τίτλος:
|
|
|
Δεν ξέρω αν υπήρχε κόντρα με τον darkphoenix και τον Μόρτη. Φαντάζομαι ότι ο darkphoenix απλά εκφράζει τη γνώμη του.
Όπως και να έχει, δεν είναι ο πρώτος που εκφράζει ενστάσεις για την ποιότητα της συγκεκριμένης δουλειάς. Φυσικά η πρώτη δικαιολογία που εμφανίζεται είναι ότι τα άτομα είναι μόνο 2.
Κατά την ταπεινή μου, δεν αποτελεί δικαιολογία για τη μη βελτίωσή τους σε ορισμένους τομείς. Ξέρω group που αποτελείται από ένα και μοναδικό άτομο και κάνει κορυφαία releases, τους Hitsuji. Απλά δείτε το release τους (του) για το Suzumiya Haruhi.
Επιγραμματικά: για κάποιον που απλά θέλει να δει το επεισόδιο με ελληνικούς υπότιτλους φαντάζομαι είναι υπεραρκετό. Αλλά γι'αυτόν που θέλει το κάτι παραπάνω, που έχει ήδη δει δουλειές άλλων group από το εξωτερικό, το αποτέλεσμα φαντάζει αρκετά φτωχό. _________________ Brighter Death Now
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Οκτ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 29, 2008 4:04 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Δεκ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Δεκ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 29, 2008 9:08 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με το ότι εξέφρασε την γνώμη του το παλικάρι! Απλά δεν αιτιολόγησε καν! Εντάξει έχουν ήδη ειπωθεί τα προβλήματα αλλά όπως είπα και πριν, είναι η καλύτερη επιλογή (ίσως επειδή είναι η μόνη) που υπάρχει στην Ελλάδα! Δεν βλέπω κάποιο άλλο fansub group να αναλαμβάνει αυτό το anime το οποίο κατατάσεται στο Ηall of Fame του είδους και όχι μόνο... Χωρίς να θέλω να πω κάτι για την animeclipse ή οποιονδήποτε άλλο μόνο και μόνο που τα παιδιά ξεκίνησαν μια τέτοια προσπάθεια αξίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξή μας. Όπως επίσης ειπώθηκε είναι μόνο δύο άτομα και το κάθε release θα τους έπερνε κάνα 3μηνο (υπερβάλλω λίγο  ) αν προσπαθούσαν να πιάσουν την ποιότητα των releases της animeclipse. Βέβαια για να βλέπουμε τα πράγματα και από τις δύο όψεις, τους θεωρώ λίγο ξεροκέφαλους σε αυτό το θέμα και τους το'χω πει και προσωπικά, διότι υπάρχουν πάρα πολύ που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν αλλά εκείνοι είναι εντελώς αντίθετοι!!! Δεν ξέρω που θα τους βγάλει αυτό αλλά ελπίζω να βελτιωθούν κι άλλο στο μέλλον γιατί είναι και κρίμα με τόσο καλά Raws να μην πέρνουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα...
Υ.Γ: Θα ήθελα να ζητήσω και μια συγνώμμη από τον darkphoenix για τον κάπως απότομο τρόπο που του απάντησα προηγουμένως... _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 29, 2008 9:15 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ο λόγος που δεν έχει ασχοληθεί κάποιος άλλος με αυτό το πρότζεκτ είναι χιλιοειπωμένος, αλλά ας τον επαναλάβουμε. Το ανιμε είναι licensed από το Αλτερ όταν το έπαιζε με τίτλο "Ντρεηκ. Το κυνήγι του θησαυρού". Επομένως μπορεί ανα πάσα στιγμή να ζητήσει να αποσυρθούν τα επεισόδια ή ακόμα και να κάνει μήνυση. Φυσικά εύχομαι να μη συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχει η πιθανότητα.
Αυτά για να μη βγαίνουν τα λάθος συμπεράσματα... _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 01 Οκτ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 12 Νοέ 2007
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούλ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 08, 2008 5:26 pm
Τίτλος:
|
|
|
Είναι αλήθεια ότι έχουν από το 353 και μετά αλλά η ποιότητα είναι επιοικώς κακή... Απλά είναι μια καλή κίνηση για να δουν όσοι δεν ξέρουν ΚΑΘΟΛΟΥ αγγλικά τα τελευταία επεισόδια. Γιατί κακά τα ψέματα ελάχιστα αγγλικά να ξέρεις, καταλαβαίνεις το νόημα. Δεν έχει δύσκολη γλώσσα το One Piece.
Anyway, καλή πρωτοβουλία απλά πιστεύω θα έπρεπε να γινόταν κάπως πιο σοβαρή δουλειά... _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 27 Ιούλ 2008
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|