Όχι δεν ήταν τπτ το φανταστικό. Για να μας πει 2 πράγματα θέλουμε 1 επεισόδιο...
Ας ελπίσουμε το επόμενο να είναι καλύτερο... _________________ Arvendui for President
Ένταξη: 09 Μάι 2006
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 21, 2008 6:00 pm
Τίτλος:
kgot έγραψε:
Βέβαια εγώ ανήκω και στους ανώμαλους που τους αρέσουν τα flashbacks....
Ωραία είναι τα flashback δεν λέω αλλά όταν το μισό επεισόδιο είναι flashback και το αλλό μισό είναι κοιταγμα στα μάτια και τρίξιμο δοντιών τότε κάπου χαλάει η δουλεία. _________________
Ένταξη: 22 Μάι 2007
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 23, 2008 1:16 am
Τίτλος:
devilmanson έγραψε:
blueshark έγραψε:
Οχι ομως και να σε παρει ο υπνος.υπερβαλεις λιγο εδω.Ακομα και τα fillers βλεπονταν(απο το τπτ καλα ειναι και αυτα).
lol ενταξει ελεος μετα απο αυτο εγω θα πρεπε να σε πω αν το μονο που σε ενδιαφερει σε ενα ανιμε ειναι το ξυλο!!!!!!
Απο οτι καταλαβα εισαι τρελα ναρουτοβιος κα δεν σε απασχολει η ποιοτητα αλλα η ποσοτητα οποτε no comment!!!!
Βασικά μην με πάρετε στραβά γιατί θεωρώ το Naruto ένα anime με απίστευτα τρελό σενάριο.Το μέγεθος και μόνο του manga και το γεγονός ότι έχει κάθε βδομάδα εκατομμύρια άτομα να αναμένουν το επόμενο chapter το αποδυκνείει.αλλά μην ξεχνάμε ότι το naruto είναι όπως bleach και one piece έχει το ζουμί γύρω από τις μάχες.Θεωρώ ότι όταν έχει μάχη το anime πρέπει να είναι στο 120% ποιότητας.
Το αναφέρω γιατί πολύ απλά διαβάζω αρκετά άτομα να λένε ότι το ξύλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα.Δεν λέω να γίνει βέβαια σαν το bleach με σενάριο μηδέν και (τουλάχιστον τώρα) άθλιες μάχες.Αλλά οι μάχες στο shippuunden ως τώρα ο τρόπος παρουσίασης είναι ψιλοαπογοητευτικός (σε σχέση με το manga).Όταν έχει μάχη θέλω καθαρά μόνο μάχη. _________________
Αν προσπαθήσουμε να δώσουμε ένα mini ορισμό για τα flashbacks θα λέγαμε
ότι είναι μια σύντομη (όπως λέει και η λέξη) ματιά στο παρελθόν ώστε να μας θυμίσει ο σκηνοθέτης τα γεγονότα που είχαν συμβεί παλιότερα.
Και εμένα μου αρέσουν, αλλά μόνο όταν γίνεται η χρήση τους με σωστό τρόπο
και μόνο για αυτό το σκοπό.
Όταν στο Naruto βλέπουμε ένα flashback το οποίο
διαρκεί 10 λεπτά,είναι δηλαδή ένα μεγάλο κομμάτι ενός επεισοδίου και το επεισόδιο αυτό παίχτηκε πριν ...μια βδομάδα, ε τότε η έννοια του flashback
έχει αλλάξει εντελώς και δεν μιλάμε για flashback αλλά για μια π@π@ριά.
Πάνω κάτω νομίζω συμφωνείτε όλοι και ουσιαστικά αυτός είναι ο λόγος
που συχνά εκνευριζόμαστε με το Naruto,στο οποίο αυτή η
"τεχνική" αργοπορίας/ταλαιπώριας δίνει ρεσιτάλ.
Ναι, στο σημερινό δεν έγινε τίποτα και ούτε προβλεπόταν. Εις αναμονή λοιπόν.
Κάτι άσχετο: τσεκάρετε τα επεισόδια (1-4) που έβγαλαν οι KAA! Η διαφορά φυσικά είναι τεράστια και πρώτη φορά είδα το Naruto σε τόση καλή ποιότητα! Δυστυχώς, στην anidb λέει ότι το project είναι stalled, οπότε ας ελπίσουμε ότι δεν θα το παρατήσουν. _________________
Ένταξη: 09 Μάι 2006
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 25, 2008 8:19 pm
Τίτλος:
Το σημερινό ήταν πραγματικά ένα ανούσιο επισόδιο.....είτα το είδεσ έιτα δεν το είδεσ το ίδιο κάνει
Απο την άλλη βέβαια αν δεν το εβλέπες πως θα έβλεπες τον naruto βαμένο κόκκινο,αφού έχει καταπιεστεί το kyubi.
Λες και τον έχουν περάσει με κόκκινο τσιμεντόχρωμα ήταν....σαν αυτό που χρησιμοποιούμε για ισ μάντρες... _________________
Πλάκα πλάκα ο Ναρούτο είναι σε πολύ καλό δρόμο για... την Σακούρα.
Βέβαια τώρα τον νοιάζει πως θα σώσει - φέρει πίσω τον Sasuke.
Είδες τι γυρίσματα έχει η ζωή; _________________
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας