Πρόστεσα στην συλλογή μου ένα ακόμα διαμάντι του PS2, το Haunting Ground.
Όποιος ξέρει το τίτλο αυτόν σίγουρα ξέρει ότι μιλάμε για ένα από τα καλύτερα Horror που έχουν βγει ποτέ . _________________
Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 17, 2008 1:35 am
Τίτλος:
Πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσα τη σειρά Prince of Persia της Ubisoft και ξεκίνησα το Gears of War αλλά θα μπει στην αναμονή μέχρι να τελειώσει η εξεταστική. _________________
HL2-Deathmatch (τώρα που το έδωσε και δωρεάν μέσω steam μαζί με το extended demo του Portal )
DOTA(δεν ξέρω γιατί παίζω ακόμα ενώ έχω συμπληρώσει 5 χρόνια)
COD 4(this is war gentlemen) _________________ You're not getting in my way.
Besides,i really don't want to leave you.-Hayami -Gunparade March
Τωρα με την εξεταστικη φανταζομαι πολυ λιγοι εχουν χρονο για τρελες,καμμενες νυχτες των PC games.Πριν κατι μερες επαιξα το Bad Mojo( lol ) και εβλεπα τον αδερφο μου τα χριστουγεννα να παιζει CoD4-μετραει? _________________
Naruto Eledia
Τερματισα το Crysis και ολα τα quests απο το expansion του Oblivion την περασμενη βδομαδα.Λεω να αρχισω το dmc 4( οταν με το καλο βγει ) _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Ήταν αρκετά καλό. Πολύ καλά γραφικά ιδιαίτερα όσον αφορά τα physics. Υστερούσε στον τομέα του σεναρίου και της AI των εχθρών. Το πιο διασκεδαστικό βέβαια ήταν η χρήση του time effect.
Στον δικό μου ΗΥ με Athlon 64 3000, 6600GT 128MB RAM, 1GB RAM έτρεχε σε 800*600 με λεπτομέρειες στο medium χωρίς κανένα πρόβλημα.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας