Επειδή η επιλογή ενός/μίας ειναι αδύνατη ας βάλουμε ένα Top Three:
Το χάλκινο πάει στην Sheela Misty από Juohmaru
To ασημένιο στην αδικοχαμένη Teressa από Claymore
και το ΧΡΥΣΟ...
...
...
..
.
Ryoko Tsugumo από περιοχή 88!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την jimakos στις Τετ Φεβ 13, 2008 9:58 pm, 1 φορά
Απο Golden Boy (θυμάμαι το έπαιζε μετά τα μεσάνυχτα το Mtv)H η γκόμενα που είχε τρέλλα με τις αγωνιστικές μηχανές ........I love you.......... Thumbs UP Worthy
YUP!! K egw mia ap ta idia! Bori to animation na ine telios paliomoditiko ala i tipisa .
Numper 1 ομως____Lil Mayer (Ergo Proxy)
αν και.. τρελη σκυλα η γκομενα! _________________
Ολες απο Ikkitousen Dragon Destiny - Hotspring Specials .Μαζι και η κοντη.. _________________ Επισκεφτείτε το κανάλι μας πατώντας εδώ Για τα τελευταία releases επισκεφθείτε τον tracker μας Για να δείτε την πρόδο των projects πηγαίνετε στο Project Status πατώντας εδώ Ζητάτε ευγενικά χωρίς να απαιτείτε
Ακολουθοντας τα χναρια του Jiraya-sensei θα επρεπε να βαλω σχεδον ολες τις γυναικες που εχω δει σε ανιμε αλλα θα αναφερω τρεις απο τις αγαπημενες μου χωρις σειρα γιατι δε θελω να με μουρμουρανε μετα (the anime girls οχι οι συμφορουμιτες :P) και να μου λενε γιατι διαλεξες αυτη κι οχι εμενα
-Νico Robbin
-Matsumoto
-Nel (Σας βλεπω μου με κοιταζετε αποδοκιμαστικα δεν εννοω το παιδακι αλλα την grown up Nel) _________________
Steel is my body, and fire is my blood
I have created over a thousand blades
Unknown to death, nor known to life
Tear a mountain apart, the sword divides water in two
Have withstood pain to create many weapons
Yet those hands will never hold anything
So as I pray,
Unlimited Blade Works
~*~Archer: Fate/Stay Night~*~
Οταν γραφω με greeklish το κανω απο κεκτημενη ταχυτητα και βαριεμαι να κανω Edit Lolz :P
ο Gintoki απο το gintama
απλά όταν τον βλέπω θέλω απλά να τον ροτίσω
να μου πει που είναι τα παιδιά του γιατί τα θέλω...
είχα πολύ καιρό να δω τόσο γαμάτο χαρακτήρα σε anime
και πως να το κάνουμε απλά μας αρέσουν οι άνδρες με... _________________
Ολες απο Shikabane Hime(εκτος απο το τσουρουτικο),
η Balsa απο Seirei γιατι η γρια κοτα εχει το ζουμι,
η Revy απο Black Lagoon γιατι... ετσι απλα, δεν θελει παραπερα αιτιολογηση.
Ειναι κι'αλλες, μαλλον θα κανω update καποια στιγμη. _________________ Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, θα ήθελα να ήμουν εγώ. Απλά να μου έμοιαζα λίγο περισσότερο.
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας