Κρίμα που δεν έχω κάποιο λινκ για να πάρετε μια γεύση, απλά απότ ις απόλυτες ατμοσφαιρικές electro κομματάρες! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Καθώς ξύπνησα απαλά σήμερα το πρωί και ετοιμάζομαι με πάθος και όρεξη να φάω στη θεία μου (που μαγειρεύει θεϊκά ) μου ήρθε ένα τραγούδι που έχω καιρό να σας προσφέρω...αφιερωμένο στον μοναδικό μου έρωτα...
Frankie Valli - Beggin
Δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω διάθεση να ραπάρω, ορίστε κι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια πριν μερικά χρόνια που με πόρωνε αρκετά :
Υ.Γ.
Arvendui
Πρωτότυπο όπως πάντα! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Με αυτό το τραγούδι ξυπνάω κάθε φορά που έχω υπηρεσία για να μου ανεβάσρι τη διάθεση, το συνιστώ ανεπιφύλακτα! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
και μια φοβερη παρωδία που έχει σημαδεψει το "don't fear the reaper"
http://www.youtube.com/watch?v=4_IxtpcKp7M _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Ive tried to make self-portraits before
But they always turn out so contrived
Ive spent too much time
Correcting light and shade
Hiding wrinkles
Blurring scars
Ive tried to make self-portraits before
Through my eyes
Just see myself
Now I know
Im not in denial
That I need someone else
To see me
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας