Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Πρόβλημα με το eng Claymore
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 28 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 04, 2008 12:57 am
Τίτλος: Πρόβλημα με το eng Claymore
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρά παιδιά και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που έχετε κάνει. Είμαι νέα στον χώρο των anime. Ένας φίλος μου έδωσε το death note σε αγγλικούς υπότιτλους, πραγματικά εντυποσιάστηκα και είπα να ασχοληθώ λίγο ακόμα. Στην πορεία βρήκα την σελίδα σας και κατέβασα το Claymore, από το οποίο εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ επίσης. Όμως, επειδή θέλω να το έχω και με τους αγγλικούς υπότιτλους, αρχισα νωρίτερα να το κατεβάζω και από public tracker. Επειδή ξαναβλέπω ταινείες που μου αρέσουνε και σκοπεύω να το κάνω και με το claymore αυτό, είπα την επόμενη φορά να το δω στα αγγλικά. Όμως αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Έβαλα να το κατεβάζει, όλα καλά, και έβαλα high priority το πρώτο επεισόδιο ώστε να κατέβει γρήγορα σχετικά για να πάρω μια πρώτη γεύση από τα αγγλικά. Όμως, παρ 'όλο που κατέβηκε, μόλις το έτρεξα δεν είχε αγγλικούς υπότιτλους παρά μόνο στην αρχή στα λόγια του τραγουδιού που χρησιμοποιεί για opening theme καθώς και στο ending theme του. Το έτρεξα με 2 διαφορετικούς players αλλά πάλι δεν βλέπω αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρη πως δεν φταίνε οι players γιατί οι υπότιτλοι είναι ενσωμετωμένοι. Ξέρετε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει;
Τα αρχεία είναι στην μορφή:
[Eclipse] Claymore - 01 (h264) [C1757870]
με διαφορετικό κωδικό το κάθε ένα. Σας ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 09 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 04, 2008 1:05 am
Τίτλος:

Αν οι υπότιτλοι είναι καμένοι/κολλημένοι πάνω στο video δεν παίζει να μην σου εμφανίζονται.
Αν πάλι δεν είναι και χρησιμοποιείς Media player classic δοκίμασε να πατήσεις το πλήκτρο "Σ" κατά την διάρκεια αναπαραγωγής του Video.

Edit
Σε περίπτωση που ο λόγος για τον οποίο δεν σου εμφανίζονται οι υπότιτλοι, είναι αυτός που περιγράφει ο Madarb στο επόμενο post. δηλαδή αν δεν έχεις τους απαραίτητους codecs(αποκωδικοποιητές) ήχου και εικόνας.
Κατέβασε και κάνε install το cccp(click me) γνωστό ως Combined Community Codec Pack, το οποίο είναι ένα πακετάκι με όλα τα απαραίτητα για να βλέπεις anime(και όχι μόνο).

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Shiroikage στις Παρ Ιαν 04, 2008 2:12 am, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 15 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 04, 2008 1:28 am
Τίτλος:

Αυτό συμβαίνει επειδή οι υπότιτλοι δεν είναι πατημένοι πάνω στο βίντεο και για κάποιο λόγο δε σου εμφανίζονται. Δοκίμασε αυτό που λέει ο Shiroi ή παίξε με το πράσινο βελάκι κοντά στο ρολόι που κανονικά πρέπει να σου βγαίνει [αλλιώς σου λείπει ο codec για να βλέπεις subs! big smile ]
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 04, 2008 10:20 am
Τίτλος:

Το συγκεκριμένο release (των Eclipse) είναι όντως softsub. Η λύση είναι μία: πέταξε όλους τους codec σου και εγκατέστησε το CCCP. Ακόμα και με τα default settings δε θα έχεις κανένα πρόβλημα!

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 04, 2008 6:33 pm
Τίτλος:

Η άλλη λύση είναι να διαβάσεις το playback FAQ του site!!! Razz Razz Razz

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας