Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga

Naruto Shippuuden Manga 358-437 (Προσοχή SPOILERS) Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 31, 2007 7:55 pm
Τίτλος:
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xHATEBREEDx έγραψε:
Προβλεπω πολλα τευχη να αφορουν την μαχη των αδερφων.
Aπο ninjutsu σε taijutsu, και απο genjutsu σε kekkei genkai.
Ασε που αποκλειεται ο kishimoto να διαλεξει να πεθανει ο sasuke, μιας και ειναι κεντρικος πρωταγωνιστης, και επισης, μιας και πεθανε ο jiraya, ο naruto δεν θα εχει καποιο αλλο κινητρο για να πολεμησει.

Ακόμα δεν έχω σιγουρευτει οτι ο jiraiya πέθανε.. Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 31, 2007 9:13 pm
Τίτλος:

.::Rey::. έγραψε:
Ναρουτο αγόρι μου που πας ξυπόλητος στα αγκάθια?Και 9 ουρές να βγάλεις θα σε βάλει ο Sasuke σε genjutsu να κυνηγάς κότες.

Σίγουρα αυτή τη στιγμή όπως έχουν τα πράματα, μόνο για A grade missions έχει καταντήσει ο Naruto μας, αλλά θυμήσου τα λεγόμενα του Jiraya, όπου έλεγε ότι δεν είναι τα jutsu που κάνουν τον καλό shinobi, αλλά η επιμονή να μην τα παρατάει! Τώρα θα μου πεις και κανά Jutsu παραπάνω δεν έβλαψε ποτέ κανέναν... Whistling

Kenshin-dono έγραψε:
Άμα βγάλει 9 ουρίτσες,παίζει και να ψοφήσουν όλοι από το chakra και μόνο xD

Εδώ σε 4 ουρές πήγε ανάποδα τον Jiraya και τον Orochimaru,με 9,στον Sasuke θα κολώσει??

Άμα βγάλει 9 ουρίτσες, δε θα είναι πια ο Ναρούτος, αλλά ο Κιούμπης! Οπότε ΔΕ θέλουμε να τις βγάλει και τις 9...

Arvendui έγραψε:
Στο anime πάμε στοίχημα ότι θα φάμε τουλάχιστον ένα επεισόδιο? big smile

Προβοκάτσια των Bleachάδων... RazzRazzRazz

Nina έγραψε:
Aμα ο Naruto βγαλει 9 ουρες θα καταστραφει ολη η Konoha...Και μετα αντε να ξαναεπιστρεψει στην ανθρωπινη μορφη του.Και αυτο το πραγμα με τον Kabuto-Orochimaru(2 σε 1)πολυ ακυρο μου φαινεται,επρεπε o Orochimaru να μην ξαναεμφανιστει με καμια μορφη στο story. Thumb Down

Θα διαφωνήσω κι εγώ όσον αφορά τον Οροτσιμάρου, μιλάμε για έναν από τους πιο αρρωστημένους κακούς σε στόρυ ever, δε νομίζω ότι του άξιζε τόσο άδοξος θάνατος, αν και ομολογώ πως η μίξη με τον Kabuto μου φάνηκε ολίγον τι άκυρη, αλλά μέχρι να τον ξαναδείξει... θα δείξει!

zombitsa έγραψε:
Τι ακριβως σου αρεσε στον Kabuto?
Ενας ρουφ και μισος ειναι.Προδοτης χειροτερος
απο τον Sasuke.

Δίπλα στον απόλυτο κακό, ταιριάζει και το απόλυτο sidekick. Και ο Kabuto ήταν ακριβώς αυτό, το απόλυτο sidekick! Ρουφιάνευε, κατασκόπευε, έδερνε, τι άλλο θες;;; Για το ρόλο του πιστεύω ότι είναι ιδανικός!

συνέντευξη του Kishi έγραψε:
1. Is Jiraiya dead?
Kishi : He lives..............................in your heart.

Laughing Laughing Laughing Laughing

2. What's gonna happen next year?
Kishi : Started with Sasuke vs Itachi battle.
I'm gonna write about mainly Sasuke next year. And Kakashi and Sakura, after that. Especially Kakashi. I can't tell yet but a huge event will happen to him.

Όχι άλλο Sasuke... Thumb Down

3. What kind of way of ending do you do with Sasuke vs Itachi battle?
Kishi : I can't tell. But I have kept this waiting to manga readers for a long time. So I'll have to make everyone gets content with it.

Ναι, ναι, ευχαρίστησέ μας Kishi, βάλε τον Itachi να σαπακιάσει τον παλιό-Σάσουκε!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

6. You said you're gonna write about Sasuke, Kakashi and Sakura. What about Naruto?
Kishi : Naruto has to wait.

Έλεος...

7. Are you gonna write the battle of each member of Hebi?
Kishi : Actually I didn't want to. But Shueisha ordered me to do with something about them.

Και καλά σ'έκανε! Razz

xHATEBREEDx έγραψε:
μιας και πεθανε ο jiraya, ο naruto δεν θα εχει καποιο αλλο κινητρο για να πολεμησει.

Ακριβώς το αντίθετο, τώρα θα αποκτήσει άλλο ένα μεγάλο κίνητρο, να εκδικηθεί το θάνατο του sensei του...

Itachi έγραψε:
Ακόμα δεν έχω σιγουρευτει οτι ο jiraiya πέθανε.. Razz

Μπα... ήδη έχω αρχίσει και βράζω τα κόλυβα...

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 16 Απρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 01, 2008 4:29 pm
Τίτλος:

Ο μεγάλος τις έφαγε από τον μικρό???/ Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 01, 2008 4:33 pm
Τίτλος:

Εννοω οτι αν πεθανει τωρα και ο σασουκης απο τον Big bro, και το μαθει ο naruto προτου φυγει για painkilling, θα καταρρακωθει (ξες, οι δυο απο τους σημαντικοτερους χαρακτηρες της ζωης του) οποτε χαλαρα βγαινει το kuybi εντελως απο μεσα του και πηγαινει παρεειτσα με τον Tobi-Madara, και ο απογοητευμενος naruto, πηγαινει πισω στην Konoha για να φαει κολυβα και σφαλιαρες απο την sakura Laughing Laughing
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 10 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 01, 2008 4:59 pm
Τίτλος:

παιδιά επειδή δεν ξέρω και έχω δει τα επεισόδια του naruto αυτά που υπάρχουν στο tracker το naruto Shippuuden manga είναι η συνεχεια του naruto από τις seasons που έχει βγάλει? big smile
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 01, 2008 5:29 pm
Τίτλος:

Ναι φιλε μου, το Naruto λεγεται ετσι μεχρι το 220 επεισοδιο.
Απο κει και περα, μετονομαζεται σε Naruto Shippūden.
Μπορεις να βρεις περισσοτερες πληροφοριες στο narutofan.com Wink

Ένταξη: 04 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 01, 2008 6:52 pm
Τίτλος:

xHATEBREEDx έγραψε:
...και ο απογοητευμενος naruto, πηγαινει πισω στην Konoha για να φαει κολυβα και σφαλιαρες απο την sakura

Μπα,θα κανουμε καιρο να δουμε σφαλιαρα τωρα ετσι οπως εχουν τα πραγματα-το στορυ εχει αναγκαστικα σοβαρεψει πολυ.Ακομα και εκλεκτος παρουσιαστηκε... Cool

Naruto Eledia
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger

Ένταξη: 22 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 02, 2008 2:29 am
Τίτλος:

αυτος ο zetsu πρεπει να εχει επηρεασει με καποιο τροπο τη διαμορφωση madara οπως εκανε και με τον pain
το manga δε το βλεπω να τελειωνει,εκτος και αν κανει διαλειμα,μαλλον σα το dragonball θα το κανει σε βαθος χρονου
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 18 Δεκ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 02, 2008 4:01 pm
Τίτλος:

Νομίζω ότι αν διαβάσει κανείς τη mini συνέντευξη του Kishi θα καταλάβει ότι
και το manga θα αργήσει πολύ να τελειώσει.

συνέντευξη έγραψε:

1. Is Jiraiya dead?
Kishi : He lives..............................in your heart.
Naruto has to be grown up. Shikamaru also needed to be grown up. And Sakura will have to be grown up, too. Lee? Lee doesn't need to be grown up anymore.

Από αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ωριμάσει και η Sakura?¨Εχει ωριμάσει ήδη και γενικά είναι για μένα από τους καλύτερους χαρακτήρες στη σειρά.Εκτός και αν θέλει ο Kishimoto να σκοτώσει και την Tsunade.Δεν βρίσκω άλλο γεγονός που μπορεί να αλλάξει τη ζωή της Sakura.

συνέντευξη έγραψε:

2. What's gonna happen next year?
Kishi : Started with Sasuke vs Itachi battle.
I'm gonna write about mainly Sasuke next year. And Kakashi and Sakura, after that. Especially Kakashi. I can't tell yet but a huge event will happen to him.

Η προσωπική άποψη είναι η εξής από παλιά:Ο Kishimoto βλέπει ότι ο Sasuke
είναι πολύ δημοφιλής, οπότε πιστεύει ότι η σειρά "πουλάει" όσο ασχολούμαστε με το Sasuke.O Ναρουτο θα "πάρει τα ηνία" στο τελευταίο του τελευταίου arc
έτσι για να τελειώσουμε και με happy end.
Με τον Kαkashi αυτό που σκέφτομαι είναι αν όντως ετοιμάζει καμιά αποκάλυψη του στυλ, ο Tobi/Μαndara είναι ο Obito.Πάντως δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος ξεκίνησε αυτή τη φήμη και ποια είναι τα στοιχεία που οδηγούν εκεί.Όλοι απλά περιμένουμε την αποκάλυψη λες και είναι σίγουρο.

συνέντευξη έγραψε:

6.You said you're gonna write about Sasuke, Kakashi and Sakura. What about Naruto?

Έλεος ρε άνθρωπε. Thumb Down

συνέντευξη έγραψε:

Kishi : Actually I didn't want to. But Shueisha ordered me to do with something about them.

Εδώ έφαγα τη μεγαλύτερη απογοήτευση.Νόμιζα ότι ο Kishi έχει ήδη στο μυαλό του τη συνέχεια της ιστορίας αλλά από ότι φαίνεται επηρεάζεται για το τι θα σχεδιάσει μετά ωστε να συνεχιστεί και το άρμεγμα της αγελάδας.Ποιος είναι ο/η Shueisha? 'Η μήπως δεν κατάλαβα καλά και έγραψα πάλι μπαρούφα?
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 04 Σεπ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 02, 2008 4:35 pm
Τίτλος:

Hajate έγραψε:
Νομίζω ότι αν διαβάσει κανείς τη mini συνέντευξη του Kishi θα καταλάβει ότι
και το manga θα αργήσει πολύ να τελειώσει.

συνέντευξη έγραψε:

Naruto has to be grown up. Shikamaru also needed to be grown up. And Sakura will have to be grown up, too. Lee? Lee doesn't need to be grown up anymore.

Από αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ωριμάσει και η Sakura?¨Εχει ωριμάσει ήδη και γενικά είναι για μένα από τους καλύτερους χαρακτήρες στη σειρά.Εκτός και αν θέλει ο Kishimoto να σκοτώσει και την Tsunade.Δεν βρίσκω άλλο γεγονός που μπορεί να αλλάξει τη ζωή της Sakura.

Πιστευω οτι εννοει στον αισθηματικο τομεα-μια ζωη η Sakura ειναι ερωτευμενη με τον Sasuke.Ισως πρεπει να προχωρησει?Και στη συμπεριφορα της προς τους αλλους μαλλον,αν και εγω την προτιμω ετσι οπως εχει.
Ο Shikamaru αναποφευκτα θα ωριμασει,εδωσε εξαλλου και μια υποσχεση στην Kurenai.Ειναι απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες και ο πιο original χαρακτηρας που εχω δει γενικοτερα.Θελω να μαθω κι αλλα γι αυτον.
Thumbs UP

Naruto Eledia
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 02, 2008 6:50 pm
Τίτλος:

Shueisha ειναι ενας απο τους πιο διασημους εκδοτικους ομιλους, ο οποιος βγαζει καθε εβδομαδα το weekly shonen jump, στο οποιο εμπεριεχεται και το naruto Wink

Ένταξη: 21 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 02, 2008 7:09 pm
Τίτλος:

Hajate έγραψε:

Συμφωνώ με σένα φίλε μου Hajate Thumbs UP
Hajate έγραψε:

Ο Kishimoto βλέπει ότι ο Sasuke
είναι πολύ δημοφιλής, οπότε πιστεύει ότι η σειρά "πουλάει" όσο ασχολούμαστε με το Sasuke.O Ναρουτο θα "πάρει τα ηνία" στο τελευταίο του τελευταίου arc
έτσι για να τελειώσουμε και με happy end.

Eγώ δεν νομίζω ότι πουλάει ο Sasuke περισσότερο από τον Naruto. Ή να το θέσω αλλιώς, σ αυτό φταίει και ο ίδιος ο Kishimoto από τη στιγμή που τον έκανε ειδικά στο Shippuuden τόσο σπουδαίο. Βέβαια καλά έκανε που τον έκανε σχεδόν Shinigami Razz το πρόβλημα είναι ότι δεν εξέληξε (όσο θα έπρεπε μάλλον) τον Naruto ή και άλλους χαρακτήρες...πχ Orochimaru...Sad πέθανες σαν φλόμπας...προς το παρόν τουλάχιστον... Neutral
συνέντευξη έγραψε:

6.You said you're gonna write about Sasuke, Kakashi and Sakura. What about Naruto?

Jesus....Evil or Very Mad

συνέντευξη έγραψε:

Για να μαι ειλικρινής ούτε και εγώ θα ήθελα να τους δω όλους....

Nina έγραψε:

Πιστευω οτι εννοει στον αισθηματικο τομεα-μια ζωη η Sakura ειναι ερωτευμενη με τον Sasuke.Ισως πρεπει να προχωρησει?Και στη συμπεριφορα της προς τους αλλους μαλλον,αν και εγω την προτιμω ετσι οπως εχει.

Πχ υπάρχει ακόμη ένα μέλος στο Team-Kakashi κάτσε πως τον λένε...α..Uzumaki Naruto. Τζίζους Sakura-chan! Το παιδί ίσως είναι ο μόνος που στέκεται πάντοτε δίπλα σου όταν τον χρειάζεσαι...πρέπει να καταλάβεις πως αυτός είναι ο κατάλληλος για σένα (...ο μόνος που ίσως μπορεί να επιβιώσει τις επιθέσεις σου...HaHa )...αλλά τι να κάνουμε..έτσι είναι οι γυναίκες.... Crying or Very sad ...κυνηγάνε τον ψωνισμένο θεό και δεν κοιτάνε γύρω τους για τα πραγματικά αστέρια που τις στηρίζουν και αγαπάνε με πάθος και όρεξη... Razz

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 02, 2008 9:38 pm
Τίτλος:

Arvendui έγραψε:

Nina έγραψε:

Πχ υπάρχει ακόμη ένα μέλος στο Team-Kakashi κάτσε πως τον λένε...α..Uzumaki Naruto. Τζίζους Sakura-chan! Το παιδί ίσως είναι ο μόνος που στέκεται πάντοτε δίπλα σου όταν τον χρειάζεσαι...πρέπει να καταλάβεις πως αυτός είναι ο κατάλληλος για σένα (...ο μόνος που ίσως μπορεί να επιβιώσει τις επιθέσεις σου...HaHa )...αλλά τι να κάνουμε..έτσι είναι οι γυναίκες.... Crying or Very sad ...κυνηγάνε τον ψωνισμένο θεό και δεν κοιτάνε γύρω τους για τα πραγματικά αστέρια που τις στηρίζουν και αγαπάνε με πάθος και όρεξη... Razz

*1000 Laughing

Νομίζω είναι ώρα να δημιουργηθεί νέο Poll : Sakura VS Hinata

Sakura for the win Thumbs UP
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 07 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 02, 2008 9:42 pm
Τίτλος:

Σιγα το γαμπρο! Razz

Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 02, 2008 9:56 pm
Τίτλος:

-=S=- έγραψε:
Σιγα το γαμπρο! Razz

Naruto VS Sasuke 42 - 17 Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Αυτό το Θέμα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε κάποια δημοσίευση σ' αυτό     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Manga Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 140, 141, 142  Επόμενη
Σελίδα 37 από 142

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας