Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 09 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 25, 2007 2:14 am
Τίτλος:
|
|
|
OFF-TOPIC
Ax βρε vouk κάθεσαι και ακούς ότι να' νε μπατζανάκης του πατέρα του είναι, ήθελα να' ξερα ποιος σου λέει τέτοιες ανακρίβειες
ON-TOPIC
Ωραίος χαρακτήρας ο Ashido, filler ή όχι. Ελπίζω να επανεμφανιστεί.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 25, 2007 9:55 am
Τίτλος:
|
|
|
Shiroikage έγραψε:
|
Ax βρε vouk κάθεσαι και ακούς ότι να' νε μπατζανάκης του πατέρα του είναι, ήθελα να' ξερα ποιος σου λέει τέτοιες ανακρίβειες
|
τι?αφου μου το ειπε ο θειος του ξαδερφου του κουμπαρου του γαμπρου του φιλου του...τσ τσ τσ σημερα πλεον δεν ειναι τιποτα αξιοπιστο
Shiroikage έγραψε:
|
Ωραίος χαρακτήρας ο Ashido, filler ή όχι. Ελπίζω να επανεμφανιστεί.
|
απο οτι φαινεται θα εμφανιστει ξανα,αφου απο οτι βλεπω προσπαθουν να βρουν νεους χαρακτηρες που θα πολεμησουν (βλεπε πατερα ιτσιγκο κλπ) το θεμα ειναι οτι οταν αρχισει η μαχη θα ειναι καθηλωτικη  _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 25, 2007 11:47 am
Τίτλος:
|
|
|
χε χε καταλαβα τι εννοουσες  απλως ισως δεν το διατυπωσα εγω σωστα...εννοω πως το στουντιο προσπαθει να προσθεσει και αλλους χαρακτηρες οπως τον πατερα του ιτσιγκο αλλα και να βρει καινουργιους (Ashido) ουτως ωστε να προσδωσει ακομα μεγαλυτερη ενταση στις μαχες αλλα και περισσοτερα επ αφου ειναι γνωστο οτι οσο περισσοτεροι χαρακτηρες υπαρχουν τοσες περισσοτερες οι μαχες που μεταφραζεται περισσοτερα επ και φυσικα εσοδα  _________________ ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Νοέ 2007
Τοποθεσία: Στο διπλανό δωμάτιο από αυτό που είναι ο Serestrum...παίρνω μάτι xD
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 30, 2007 5:10 am
Τίτλος:
|
|
|
Παιδιά,δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει κανένας μαζί μου...αλλά μια παρατήρηση..
Στα πρώτα επεισόδια,η Ρούκια είδε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ menos grande και τα'κανε πάνω της,λέγωντας ότι μόνο σε βιβλία τα έχει δει,και δεν ήξερε ότι είναι έτσι,και δεν είναι δυνατόν να νικηθούν,κλπ κλπ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ SHIKAI,ΑΝ ΟΧΙ BANKAI???
Wtf? Τι λέμε τώρα? Σαν απλά Hollows τα έκαναν τα menos,και έπαιζαν και στην έδρα τους (περισσότερη δύναμη). Ή η Rukia έγινε ξαφνικά υπερcaptain level  ,ή δεν ήξεραν πως να τα σκοτώσουν όλα αυτά τα mg οι σεναριογράφοι,και είπαν να κάνουν ένα υπερβολικά τεράστιο (και προσωρινό) boost στις δυνάμεις της Rukia
Έτσι όπως πάμε,και o Hanataru θα έχει τον Aizen σε μάχη......  _________________ Kenshin got owned
ORE WO,DARE DA TO OMOTTE IRU?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Ιαν 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 30, 2007 6:27 am
Τίτλος:
|
|
|
+1
γενικα υπαρχει μια ανισορροπια που και που οπως και στις 2 συναντησεις του ichigo με τον αρχηγο των blacks [αναφερω αυτο γιατι το χω πιο προσφατο]
Φανταζομαι το κανουν για να κλιμακωνεται η ενταση
PS KENPACHI ΤΑ ΣΠΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάι 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 05, 2007 4:15 pm
Τίτλος:
|
|
|
Hajate έγραψε:
|
Αν δεν δω κάτι που να τα σπάει στα επόμενα 10 epps, του ρίχνω AKYPO-ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ και το διαγράφω από όλες τις
σχετικές λιστες με τα TOP-5
|
Μην αγχώνεσαι φίλε μου...the good stuff is coming. Ένα έχω να σου πω.... Μακελειό!!! _________________ Arvendui for President

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 07, 2007 8:58 am
Τίτλος:
|
|
|
Hajate έγραψε:
|
Δεν έχει bleach σήμερα?
|
Βγήκε σήμερα. Κάποιος μου είπε πως ψιλοσκοτώνονται πέρα στην db και γι αυτό άργησαν. Δεν ξέρω τι να σου πω. Πάντως σήμερα βλέπουμε και Bleach και Naruto. Μακελειό!!! _________________ Arvendui for President

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 16, 2007 2:09 am
Τίτλος:
|
|
|
Shiroikage έγραψε:
|
Βασικά ένας φίλος ο οποίος έχει διαβάσει όσα Manga έχουν βγει μέχρι τώρα, μου είπε αυτά ακριβώς τα λόγια
"Άσε ρε συ εγώ έχω ξενερώσει πια τελείως, που είναι η poserειά που σε πώρωνε, που είναι το νεύρο; Το bleach έχει κάνει τεράστια κοιλιά και για 'μένα πλέων δε λέει μια"
Δεν ξέρω παιδιά δεν έχω διαβάσει το Manga αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το παλικάρι δεν είχε μυαλό στο κεφάλι του αλλά bleach
|
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ανοιχτά με τη γνώμη του φίλου σου φίλτατε Shiroikage, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχει κάνει κοιλιά το μάνγκα. Ίσα ίσα που στα τελευταία chapters οι μάχες αναζωπυρώθηκαν! Η υπόθεση και το σενάριο δεν έχουν προχωρήσει, αλλά αυτό που έκανε το Bleach διάσημο είναι οι μάχες του, και σε αυτό το σημείο παραμένει πολύ δυνατό.
Αν και δηλωμένος Narutard, δεν μπορώ να μην υποστηρίξω και το Bleach.
Hajate έγραψε:
|
Πάντως αν δεις πρώτα το Naruto και μετά το Bleach ,
θα σε αφήσω να κερδίσεις στο τάβλι όταν παίξουμε... Neutral Neutral Neutral Twisted Evil
|
Α βρεθείτε ποτέ γιαυτή την περιβόητη παρτίδα, count me in! Θέλω να δω αν όντως είσαι τόσο καλός όσο υπόσχεσαι φίλε Hajate (τον Arvendui τον έχω δει άπειρες φορές να μου σπάει τα μούτρα!  ) _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|