Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Death Note

Which L is smarter? Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Sun May 13, 2007 10:27 pm
Post subject:
Reply with quote

@ismia
Δεν ξέρω αν ο lexalkon είναι παθιασμένος, αλλά ο devilmanson είναι σίγουρα, αφού από το πάθος του να απαντήσει στον Αλέξη πληκτρολογεί με τέτοια ταχύτητα (και από ό,τι φαίνεται με τρεμάμενα χέρια) που του φεύγουν άρθρα, σημεία στίξης, κάνει τυπογραφικά λάθη και τα σχετικά με αποτέλεσμα να πρέπει να διαβάσω τα μακρινάρια post 2-3 φορές για να καταλάβω τι λέει, σε αντίθεση με τον lexalkon που με την πρώτη καταλαβαίνω.

Ρε devilmanson χαλάρωσε λίγο.

Last edited by gpanos on Mon May 14, 2007 3:51 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Mon May 14, 2007 12:39 am
Post subject:
Reply with quote

Ναι βλεπω μονο απο την animeclipse...

Δεν ειμαι παθιασμενος αλλα οχι να βγαλουμε τον ενα καλο και αγιο και τον αλλο εγωιστη και ψυχικα ασθενη γιατι και οι 2 εχουν τα καλα τους και τα κακα τους... λες οτι δεν διαβαζω ποστ... αυτο που σου γραψψα το διαβασες ''αλλα χαιρομαι οτι τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι και ο L ειχε κακα γιατι προς στιγμην νομιζα οτι τον ειχε ως τον τελειο''' αν το εβλεπες αυτο δεν νομιζω να μου λεγες οτι σε κατηγορω.

επιπλεον δεν γινετε πουθενα σαφες το ποτε θα σκοτωνε βαρυποινητη ο L,αυτο που κανεις ειναι υποθεση την οποια μπορω να σου αμφισβητησω και να σου ξανατονισω οτι ακομα και ο L το θεωρουσε λαθος απλως δεν μπορουσε να κανει αλλιως.

φυσικα και θα θεωρουνται 2 λαθοι καθως εδω οι περρισοτεροι ειναι με τον L δεν μιλαμε αντικειμενικα αλλα υποκειμενικα ετσι?

παντως απο αποψης ηθικης οταν και οι 2 ειναι μαζι συνεργατες ο Light ειχε μεγαλυτερη ηθικη καθως δεν συμφωνησε να κοροιδεψει τη μισα αλλα ουτε στο να αφησει την εταιρεια να σκοτωνει ανθρωπους ενω ο L για να βρει την λυση δεν θα δισταζε να το κανει. σκεφτηκες αν το παιρνε στα χερια του ο L βαση αυτον τον 2 μηπως γινοτανε χειροτερος?

επιπλεον συγνωμη αλλα ο L ειχε την απολυτη προσβαση σ ολο τον κοσμο οχι μονο στην αστυνομια ακομα και εδω υπερτερη στον κιρα.

και ξαναλεω και το εχω πει σε πολλα αλλα μου ποστ OTI O L KAI O KIRA HTAN EΞΙΣΟΥ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ big smile

το να κατεχεις μια τετοια δυναμη λυπαμαι που το λεω αλλα ναι σε κανει να λες οτι εισαι θεος!!!

οσο για τον φοβο εγω βλεπω οτι λεει το ανιμε δεν θυμαμαι στο 1 επεισοδιο η στο 26 να λεει για φοβο αλλα να λεει για υποστηρικτες αυτο ειναι δικο σου συμπερασμα το οποιο δεν εχει βαση πανω στο ανιμε ως τωρα τουλαχιστον.

τεσπα οπως ειπες αφου σταματας να ασχολουσαι σταματαω και εγω με τετοιου ειδους εκτασεις ποστ...αν τσιγκλας παντως σε τετοιου ειδους απαντησεις οπως λες εγω παλι θα εδινα επιχειρηματα αν θεωρεις οτι τα εδωσες τοτε παω πασο!!!

και σορρυ για της ασυνταξιες αλλα λυπαμαι αλλα δεν εχω και τον τοσο χρονο να καθομαι στο σιτε να κανω ενα μεγαλο ποστ και υστερα να το ελενχω...προσπαθω εκεινη την στιγμη οσο πιο γρηγορα γινεται και αποτελεσματικα...αν δεν το καταφερνω λυπαμαι πολυ...οπως ειπε κ το παιδι απο πανω εχουμε και δουλειες!! big smile
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Mon May 14, 2007 7:18 am
Post subject:
Reply with quote

Laughing Laughing Laughing Είσαι αδιόρθωτος και γίνομαι και γω μαζί σου big smile !!! Σύντομα: νόμιζα με κατηγορούσες εξαιτίας των όσων έγραφες πριν τη συγκεκριμένη φράση(η οποία ήταν σαν να χρύσωνε το χάπι). Μ' αρέσει που συγκρίνεις την ηθική του L με του KIRA, πως το κάνεις; Σε καμία περίπτωση δε θα έκανε τα ίδια και αυτά που κάνει έχει ακλόνητους λόγους τους οποίους μάλιστα κοινοποιεί, δεν είναι μυστικά σχέδια, δε φοβάται την κρίτική των άλλων ειδικά όταν έχει να αντιμετωπίσει έναν κατ' επανάληψη δολοφόνο. Τέτοια δύναμη, όχι, δε σε κάνει θεό. Η μεγάλη δύναμη απαιτεί μεγάλη ευθύνη κάτι που ο Light δεν έχει. Έτσι είναι η ψυχολογία του κόσμου, δε χρειάζεται να το πει το ξέρουμε! Τεσπά έχουμε απ' ότι φαίνεται πολύ διαφορετική αίσθηση ηθικής κι αν εξαιρέσεις το ότι είναι εξίσου έξυπνοι, σε όλα τα άλλα διαφωνώ και έχω απαντήσει και επιπλέον μου φαίνεται ότι καταλήγουμε Off Topic καθώς μιλάμε για ηθική πλέον κι όχι εξυπνάδα. Ξεκίνα αν θες κάπου αλλού το θέμα ηθική και ίσως ακονίσουμε και διασταυρώσουμε τα πληκτρολόγιά μας ξανά HaHa ROTFL

Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Mon May 14, 2007 2:18 pm
Post subject:
Reply with quote

εγω δεν συγκρινα την ηθικη του L με του Light. στο τελευταιο ποστ αλλα αν καταλαβες υπονοουσα οτι το death note σου δινει αλλο τροπο σκεψης, μια περιεργη δυναμη αυτο αναφερθηκε και στο επεισοδιο 1 αλλα επιπλεον φανηκε με το πως ειναι ο Light χωρις το death note και με το death note... big smile
και μην το παμε με τα ρητα του spiderman καταλαβες τι εννοοω πιστευω. Thumbs UP και αν δεν σε κανει θεο τοτε σε κανει shinigami και οι shinigami θεοι θεωρουνται!για την εξυπναδα δεν μπορουμε πιστευω να αναλυσουμε κατι παραπανω καθως πιστευω οτι εδω οι περρισοτεροι ξερουν οτι στην εξυπναδα ηταν ισοι...ο ενας δεν μπορουσε να φτασει τον αλλον... τεσπα Respekt Respekt Respekt
Back to top

Post Posted: Wed Jun 27, 2007 12:18 pm
Post subject:
Reply with quote

o pio eksipnos einai me diafora o light.to paidi apla einai paneksipnos kai ta sxediazei ola stin edeleia.akoma kai sta meta L episodes ta sxedia tou einai teleia xoris oute ena psegadi.
Back to top

Post Posted: Wed Jun 27, 2007 12:33 pm
Post subject:
Reply with quote

Τι συζηταμε τωρα ρεεεεεεεεεεεε

ο Light ή Righto ή Kira ειναι μακραν ο πιο εξυπνος..

Εχει φαει 2 γκομενακια σε 35 επισοδια [βλεπε Misa-Misa kai Takada < πιστευω την εφαγε κ αυτη] ενώ ο αλλος καθεται και παιζει ΜΕ PLAYMOBIL ..

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top

Post Posted: Sat Jul 28, 2007 2:03 pm
Post subject:
Reply with quote

o L ήταν αρκετά έξυπνος, αλλά νομίζω ότι έμπλεξε συναισθήματα γι'αυτό έχασε...
ο Near επίσης έξυπνος γι'αυτό και νίκησε...
Ο light καλός αν δεν είχε το dn στο χέρι απλά θα ήταν έξυπνος χωρίς καμία δυναμη...

Post Posted: Sat Aug 18, 2007 3:21 am
Post subject:
Reply with quote

και οι δυο πιστευω ειναι εξυπνοι αλλα πιστευω πως ο κιρα καταφερνει να ξεφευγει απο τον λ

Post Posted: Thu Aug 23, 2007 12:33 am
Post subject:
Reply with quote

Apopsi mou einai oti o L apodiknuei to epipedo tou me thn eurhmatikotita tou.Katafernei se pola shmeia na metatrepsei mia sigourh panole8ria se nikh( xaraktiristiko paradigma to shmeio pou h misa vlepei to onoma tou kai pali katafernei na mhn to ma8ei o light kai na tous strimoksei kiolas ). O light pali kataskeuei apsegadiasta sxedia alla sto finale h kataskeuh tous ton apasxolei gia megala xronika diastimata. O near den sigrinete me kanenan apo tous 2 , apla oloklhrose to ergo tou L xoris ton opio den 8a eixe pliasei ton light.

Post Posted: Fri Nov 16, 2007 12:52 am
Post subject:
Reply with quote

Φίλοι μου, απλά δημιούργησαν έναν L που ήταν τραγικά έξυπνος ώστε να καταντήσει το Ανιμε αυτό σε παραμυθάκι(από το πρώτο επεισόδιο μέχρι εκεί που επιτελούς πέθανε) Thumb Down

Ζήτω ο Kira Respekt
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

Post Posted: Sat Nov 24, 2007 3:30 pm
Post subject:
Reply with quote

Και οι δυο εξίσου έξυπνοι ήταν, αλλά ένα προτέρημα που είχε ο Kira ήταν πως κατάφερνε να κρύψει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του,ενώ σε αντίθεση ο L εξέφραζε τις σκέψεις του και αύτο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του (βέβαια αυτό μπορεί και να ήταν ένα όχι τόσο καλά στημένο κόλπο του L).
Επομένως θεωρώ τον Kira πιο έξυπνο απο τον L γιατί πάντα είχε κάποιον άσσο κρυμένο στο μανίκι του (ασχέτως που στο τέλος σκοτώθηκε από την υπεραισιοδοξία του επειδή δεν κατάφερε να κρύψει τα λόγια του).

Post Posted: Sat Nov 24, 2007 8:12 pm
Post subject:
Reply with quote

Τώρα θα με κάνετε να επαναλαμβάνομαι μετά από πολλούς μήνες αποχής από το παρόν νήμα και δεν το θέλω.
Εξυπνότερος ήταν με διαφορά ο L.
O Light ήταν απλά πιο αδίστακτος γι' αυτό και τελικά σκοτώθηκε ο L (έχοντας βέβαια και το πλεονέκτημα του DN).

Post Posted: Sat Nov 24, 2007 10:02 pm
Post subject:
Reply with quote

πες τα γιατρε Razz

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger

Post Posted: Sat Nov 24, 2007 10:25 pm
Post subject:
Reply with quote

Και ο L δεν ηταν και κανενας αγγελος και ειχε και το πλεονεκτημα οτι εκανε οτι ηθελε με την αστυνομια επερνα ολες τις πληροφοριες και επισης ειχε καλους συνεργατες ο Light ειχε παντα τους χαζους .Ο Light κατεφερε να κανει ενα shinigami να λειτουργησει προς οφελος του ο L δεν θα το καταφερνε αυτο

Kira Respekt

Post Posted: Sat Nov 24, 2007 11:00 pm
Post subject:
Reply with quote

Χωρις να θυμαμαι καποιο συγκεκριμενο γεγονος με ακριβεια μετα απο τοσο καιρο που εχω δει το deathnote,γενικα ειχα την εντυπωση οτι οι 2 ναι μεν παρουσιαζονταν πολυ εξυπνοι αλλα η λογικη τους ειχε πολλα κενα. Κατεληγαν σε καποιο συμπερασμα σαν να "ηξεραν" τη λυση. Εδιναν βαρος σε καποια ενδεχομενα (αντι σε καποια αλλα) χωρις σοβαρο λογο. Αυτο συνεβαινε περισσοτερο στον L καθως αναγκαστικα ακολουθουσε στην πλοκη..

Πιο εξυπνος -ξαναλεω- ηταν ο πρωτος L που ετρωγε τον αγλεουρα και δεν παχαινε Laughing
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Death Note All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 4 of 5

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum