Γεια σας παιδιά και εγώ είμαι μεγάλος θαυμαστής της Sailor Moon, έχω πολλά παιχνίδια της και όλα τα επεισόδια σε dvd!! Όπως επίσης και το Live Action tou 2003.
Ήτανε άπαιχτο το παιδικό!!! Θα στείλω στις ζωγραφιές μερικά που έχω κάνει!! _________________ I am Eternal Sailor Jupiter
Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 09, 2007 10:04 pm
Τίτλος:
Αγαπητά μέλη
Αν θέλετε να δειτε τα βίντεό μου για την Sailor Moon και τους Power Rangers μπορειτε να μπείτε στην ιστοσελίδα μου
http://www.youtube.com/profile?user=11redranger11
Ευχαριστώ... _________________ I am trouble!!! I AM THE NEO-RED RANGER!!!
Ένταξη: 17 Μάρ 2007
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 18, 2007 8:11 pm
Τίτλος:
Ρε Γιώργο (aka neo) όταν παιζόταν η sailor moon δεν μπορούσες να κατουρήσεις ίσια και μου λες ότι κοιτούσες στριγκάκια?? Από μικρός στο κουρμπέτι τσακαλάκο μου!! (παρ'όλα αυτα πιστεύω ότι έχεις δίκιο και θα συμφωνήσω μαζί σου! ) _________________ life is flair
a brittle dress we wear
a fleeting sigh
but though pointless it may seem...
live as death were but a dream
Εγω το εβλεπα γιατι μετα ειχε καποιο αλλο anime στην τηλεοραση.Νομιζω το draggonball και δεν ηθελα να χανω την αρχη _________________ Ta ptixia copies ktontai
προς τους παραπάνω κυρίους: ε καλά ο Neo δεν σκέφτεται ποτέ τίποτα άλλο!
προς Erisabetsu: συγχώρεσέ με φιλενάδα, αλλά και έμενα μου άρεσε τότε το anime...
Ένταξη: 07 Ιούλ 2007
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 22, 2007 12:03 am
Τίτλος:
καλησπέρα...ψάχνω απεγνεσμένα εδώ κσι μήνες να βρω όλα όσα έχουν πεχτεί στην τηλεόραση στα Ελληνικά φυσικα!!!θα μπορούσες με κάποιον..οποιονδήποτε τρόπο....να νου τα φώδεις να τα αντιγράψω??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας