Γεια σας παιδιά και εγώ είμαι μεγάλος θαυμαστής της Sailor Moon, έχω πολλά παιχνίδια της και όλα τα επεισόδια σε dvd!! Όπως επίσης και το Live Action tou 2003.
Ήτανε άπαιχτο το παιδικό!!! Θα στείλω στις ζωγραφιές μερικά που έχω κάνει!! _________________ I am Eternal Sailor Jupiter
Posted: Thu Aug 09, 2007 10:04 pm
Post subject:
Αγαπητά μέλη
Αν θέλετε να δειτε τα βίντεό μου για την Sailor Moon και τους Power Rangers μπορειτε να μπείτε στην ιστοσελίδα μου
http://www.youtube.com/profile?user=11redranger11
Ευχαριστώ... _________________ I am trouble!!! I AM THE NEO-RED RANGER!!!
Posted: Sun Nov 18, 2007 8:11 pm
Post subject:
Ρε Γιώργο (aka neo) όταν παιζόταν η sailor moon δεν μπορούσες να κατουρήσεις ίσια και μου λες ότι κοιτούσες στριγκάκια?? Από μικρός στο κουρμπέτι τσακαλάκο μου!! (παρ'όλα αυτα πιστεύω ότι έχεις δίκιο και θα συμφωνήσω μαζί σου! ) _________________ life is flair
a brittle dress we wear
a fleeting sigh
but though pointless it may seem...
live as death were but a dream
Εγω το εβλεπα γιατι μετα ειχε καποιο αλλο anime στην τηλεοραση.Νομιζω το draggonball και δεν ηθελα να χανω την αρχη _________________ Ta ptixia copies ktontai
προς τους παραπάνω κυρίους: ε καλά ο Neo δεν σκέφτεται ποτέ τίποτα άλλο!
προς Erisabetsu: συγχώρεσέ με φιλενάδα, αλλά και έμενα μου άρεσε τότε το anime...
καλησπέρα...ψάχνω απεγνεσμένα εδώ κσι μήνες να βρω όλα όσα έχουν πεχτεί στην τηλεόραση στα Ελληνικά φυσικα!!!θα μπορούσες με κάποιον..οποιονδήποτε τρόπο....να νου τα φώδεις να τα αντιγράψω??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
All times are GMT + 2 Hours Goto page Previous1, 2, 3Next
Page 2 of 3
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum