Ένταξη: 21 Οκτ 2007
Δημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 29, 2007 3:12 pm
Τίτλος:
Greetings to everyone. Παρακολουθώ την προσπάθεια σας παιδιά εδώ και κάποιο διάστημα αν και δεν είμουν μέλος και πρέπει να ομολογήσω οτι το έργο σας είναι πραγματικά αξιόλογο.Είμαι σίγουρος οτι θα περάσω πολύ καλα μαζί σας.Keep up the good work. _________________ ''We shall dive down through black abysses....
and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever''
Σας εύχομαι καλή παραμονή στο site και να απολαύσετε τα release μας!
Don't forget, read the rules! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Καλησπέρα δυστηχώς δεν είμαι άνθρωπος των λέξεων, λοιπόν αν και λίγο αργά άρχισα να μιλάω θα κάνω και εγώ μια δημοσίευση σε αυτόν τον τομέα.
Σας παρακολούθω από την αρχή λογικά περίπου που αρχίσατε, μένω θεσσαλονίκη, η δουλειά σας πιστεύω ότι ειναι #αμάτη και τέλεια και τα σπάει, θα προσπαθώ να βρίσκω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορώ για να μιλάω μαζί σας, και τέλος 1000 ευχαριστώ και πάλι στην ομάδα(AC) για τα πανέμορφα Anime με τους πανέμορφους και θεσπέσιους υπότιτλους τους στα ελληνικά που εχουν κοπιάσει τόση δουλειά για να μας τα δημοσιεύσουν στο Internet.
Keep up the good work.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την aiord στις Δευ Νοέ 26, 2007 5:02 am, 3 φορές συνολικά
Χαιρετούρες και από μενα παιδιά αν και έχω γραφτεί από το Μάιο.....
Ήθελα να πώ για το πόσο καλό έχει κάνει η κάντυ σε εμάς τις ελληνίδες (όπως π.χ. το dragonball στους έλληνες), που μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το ιαπωνικό άνιμε.
Ανέκαθεν μ' άρεσε το κινούμενο σχέδιο και συνέχεια θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει "θέλω να βρω κανένα κινούμενο με ιστορία πραγματική πώς ήταν η κάντυ η κάτι παρόμοιο όχι παιδικά της τηλεόρασης".
Μέχρι που άρχισα να κάνω παρέα με τον Πίμπο και την Μπούρδι (κωδικά ονόματα ) και με μυήσανε στο κόσμο των άνιμε και του μάνγκα. Και από τότε δεν ξεκολλάω...
Τους ευχαριστώ πολύ όπως και όλο το team της animeclipse για αυτόν τον ευχάριστο χώρο επικοινωνίας και για τα φοβερά προτζεκτ τους
Xereto tou pragmatikous fan ton Anime pou idronoun gia na mas dinoun tin elliniki katanoisi ton Anime. Vlepo Anime apo tin kounia (nai thimame) Fisika ksekinisa me kabamaru, Loli Candy, Getter Robo kai genika oti japan pextike to 80' se gr TV kai oti irthe sta Video Club. I love girls jetai
Χαιρετε και απο μενα.
Μπραβο για την δουλεια σας παιδια.
Εννοειται οτι οταν ημουν μικρος ειχα ξετιναξει ολα τα γνωστα και μη εξαιρετεα ανιμε που ηταν στα βιντειοκλαμπ (2 καναλια ηταν αυτα τι να κανουν ), ειμαι επιλεκτικος φαν των ανιμε και γενικοτερα ταινιων κινουμενων σχεδιων και κομικς.
καλησπερα!
εγω απλα θελω να πω ενα μπραβο και συγχαρητηρια στα παιδια που συνεργαζονται για αυτο το φοβερο site!!
κανετε φανταστικη δουλεια και σας αξιζουν συγχαρητηρια!!
Καλώς ήρθατε και καλή διαμονή [και διανομή ].
Ελπίζω να απολαύσετε τα releases και να βοηθήσετε το κατά δύναμην στο seeding _________________ www.ookami-fansubs.com for your Fullmetal Alchemist fix...
Ίσως είναι λίγο αργά να γράψω σε αυτό το topic (αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ).
Και εγώ στην ουσία είμαι ένα καινούργιο μέλος σε αυτήν την κοινότητα.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Animeclipse για τον εντελώς για μένα καινούργιο κόσμο που μου άνοιξαν, τον κόσμο τον anime. Ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, για τα εκπληκτικά anime που μου γνωρίσατε, πολλά από αυτά ούτε καν ήξερα ότι υπήρχαν (Deathnote, Bleach, Naruto, Claymore, Ergo Proxy κ.α.).
Συγνώμη για της διάφορες κοτσάνες που πετάω στα διαφορά post μου .
Και πάλι ευχαριστώ. Πάντα με σεβασμό. _________________
Καλησπερα, είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους προσπαθούν γι'αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια!!!
Τα anime τα πρωτογνώρισα από ένα φιλαράκι μου αλλά αυτός που με μύησε για τα καλά σ'αυτόν τον υπέροχο κόσμο ήταν ο xHATEBREEDx, δίνοντάς μου να δω καποια anime όπου μέσα σ'αυτά ήταν και τα αγαπημένα μου One Piece και Death Note.
THANKS xHATEBREEDx
THANKS ANIMECLIPSE _________________
Καλωσηρθες φιλε μου στο φορουμ, αν και δεν θυμαμαι ποτε στα εδωσα απο κοντα τα συγκεκριμενα anime που αναφερεις (η αληθεια ειναι οτι για καποια περιοδο τα συγκεκριμενα anime τα δινα αβερτα σε ατομα που με ρωτουσαν, μονο σταντ δεν ειχα στησει στην καμαρα ).
Οπως και να χει ομως, το σημαντικο ειναι οτι γνωρισες με τον καλυτερο τροπο τον φανταστικο κοσμο των anime, και οτι αλλο θελησεις, εδω ειμαστε _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum Διαβάστε το Playback FAQ
Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 26, 2007 6:22 pm
Τίτλος: Neo Melos & Erwthsh gia ena palio paidiko
geia se olous sas,
molis anakalupsa ayto to site kai pragmatika kanete poly kal douleia,
molis katebasa to plawres sanshiro, htan fobero paidiko,
an eixame tetoia robotakia kai sthn pragmatikothta akoma me ayta fa paizame.
hfela na rwthse an exete h an kserete ena paidiko pou epaikse gia ena diasthma sthn ellada,
nomizw legotan Geta Robot kai eixe na kanei me 4 atoma ta opoia eixane ena robot pou mporouse na allaksh se 3 diaforetikes morfes,
an fumamai kala polemousan kati deinosayrous pou emfanizontousan kafe toso,
ayta ta liga fymamai, an kserh kati kapoios as mou pei,
eyxaristw poly
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας