Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη

Candy Candy! Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 09 Οκτ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 09, 2007 5:42 pm
Τίτλος: Candy Candy!
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Geia sas!
Kat arxin thelo na sas eyxaristiso kai na sas sygxaro gia ti doyleia poy exete kanei edo!
Psaxno edo kai poly kairo epeisodia tis Candy sta ellinika kai eimai poly xaroymeni poy ta exete s'ayto to site kai den exo logia na sas eyxaristiso!!!
m'ayti ti seira megalosa...
Omos dilono asxeti apo internet kai ypologistes kai den mporo na ta katebaso!!!
Mporei kapoios na me boithisei?
moy bgazei oti den exoyn to programma ta windows moy gia na to anoiksoyn. nomizo torrent legetai i kati tetoio.
sas eyxaristo kai pali!!
despoina
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 09, 2007 5:49 pm
Τίτλος:

Καλωσηρθες akaliakoukou και ευχαριστουμε που ικανοποιηθηκες με μας.
Για να κατεβασεις τα επεισοδια απο δω, θα πρεπει να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα bittorrent, πχ το utorrent η το bitcomet

Μιας και υπαρχει ηδη επεξηγηματικος οδηγος στα ελληνκα, ακολουθησε τον και αν εχεις καποιο προβλημα, μπορεις να το αναφερεις στο thread ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ TRACKER-TORRENTS

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=32027

http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=20064
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Ένταξη: 04 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 05, 2007 6:26 am
Τίτλος:

Εγω εχω κατεβασει 328 μβ. περιπου καντι- καντι και το ρατιο μου το uploads kai downloads ειναι 0.00κβ μπορει καποιος απο το συστημα να το κοιταξει ;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

Ένταξη: 15 Φεβ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 05, 2007 7:48 am
Τίτλος:

Hσουν log in στο site οταν κατεβαζες?Γιατι αμα δεν ησουν δεν μπαινει ουτε το download ουτε το upload

Ένταξη: 31 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 05, 2007 3:22 pm
Τίτλος:

xristoskaiti έγραψε:
Εγω εχω κατεβασει 328 μβ. περιπου καντι- καντι και το ρατιο μου το uploads kai downloads ειναι 0.00κβ μπορει καποιος απο το συστημα να το κοιταξει ;;;

Xristoskaiti: Αν ξεκινησες το torrent χωρις να εχεις κανει εγγραφη, τοτε κατεβαζεις ως guest, Οποτε ειναι λογικ να μην υπαρξει καμια κινηση στα στατιστικα σου ως xristoskaiti.
Αρα, ξανακατεβαζεις το torrent file, Και μπαινεις να κατεβασεις την σειρα με κεινο Wink
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 07, 2007 6:51 pm
Τίτλος:

Ευχαριστω παιδια!!!
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 07 Νοέ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 07, 2007 9:19 pm
Τίτλος:

καλησπερα!
ειμαι καινουρια στο site και γενικα στο θεμα downloading με torrent files και γι'αυτο εχω καποιες αποριες:
1. για να ειναι καποιος γονος πρεπει να ειναι μονιμα συνδεδεμένος στο site;
2.οσο περισσοτεροι ειναι οι γόνοι τοσο μεγαλυτερη ειναι η ταχυτητα του "κατεβασματος";

γιατι αν ισχυει το δευτερο το θα ηθελα να προτεινω κατι:
οπως εγω ειμαι ασχετη και δεν ξερω οτι οσοι περισσοτεροι γονοι τοσο καλυτερα, ετσι υπαρχουν και αλλα ατομα που δεν εχουν ιδεα. μπαινουν μεσα σαν guest κατεβαζουν και δεν ξερουν οτι θα μπορουσαν και αυτοι να βοηθησουν. γι'αυτο καλο θα ηταν να υπαρχει καπου καποιο μηνυμα σε εμφανες σημειο ή ενα νεο θεμα που να εξηγει τη φιλοσοφια των torrent ωστε ολοι να ενημερωνονται και να βοηθαν. γιατι ειναι κομματακι δυσκολο και χρονοβορο να διαβαζεις ολα τα post για να καταλαβεις τι γινεται και τελικα να μη βγαζεις και ακρη.

αν τωρα ολα οσα λεω ειναι βλακειες συγχωρεστε με γιατι οπως προανεφερα ειμαι....ασχετη.

ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 07, 2007 10:36 pm
Τίτλος:

katerina έγραψε:
καλησπερα!
ειμαι καινουρια στο site και γενικα στο θεμα downloading με torrent files και γι'αυτο εχω καποιες αποριες:
1. για να ειναι καποιος γονος πρεπει να ειναι μονιμα συνδεδεμένος στο site;
2.οσο περισσοτεροι ειναι οι γόνοι τοσο μεγαλυτερη ειναι η ταχυτητα του "κατεβασματος";

Η καινοτομία του torrent σχετικά με όλους τους άλλους τρόπους κατεβάσματος, έγγυται στο ότι η ταχύτητα δεν ανεβαίνει μόνο όταν υπάρχουν πολλοί "γόνοι" (δηλαδή άτομα που έχουν ολόκληρα τα αρχεία), αλλά και γενικότερα όταν υπάρχουν πολλοί που το κατεβάζουν. Δηλαδή τα αρχεία δεν διανέμονται μόνο από αυτούς που τα έχουν ολόκληρα, αλλά και αυτούς που τα κατεβάζουν αυτή τη στιγμή!

Η φιλοσοφία είναι η εξής. Έστω ότι υπάρχουν 2 γόνοι, και ξεκινάω να κατεβάσω το αρχείο εγώ, και παράλληλα και συ. Οι γόνοι χωρίζουν το αρχείο σε πολλά μικρά κομμάτια. Έστω ότι ονομάζουμε τα κομμάτια με τα γράμματα της αγγλικής αλφαβήτου.

Αρχικά, ο ένας γόνος μου δίνει πχ το κομμάτι B και ο άλλος το κομμάτι G. Την ίδια στιγμή εσένα ο πρώτος σου δίνει το J και o δεύτερος το C.

Στον επόμενο "γύρο", ο πρώτος δίνει σε σένα το K, o δεύτερος σου δίνει το Α, εγώ σου δίνω το G. Και παράλληλα παίρνω από σένα το J, και από τους 2 γόνους τα Η και D.

Έτσι, γενικά όσο πιο "δημοφιλές" το torrent, και όσο πιο πολλά άτομα έχει μέσα, τόσο πιο γρήγορα κατεβαίνει.

Τώρα, όσον αφορά το πως μπορεί να συνεισφέρει κάποιος: Απλά αφήνει ανοιχτό το torrent όταν ολοκληρώσει το κατέβασμα. Το πρόγραμμα κατεβάσματος δεν έχει κάτι άλλο να πάρει από κομμάτια, και μόνο μοιράζει κομμάτια. Έτσι εμφανίζεσαι ως "γόνος".

Όσο τώρα για την πρώτη ερώτησή σου. Όχι, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος συνδεδεμένος στο site. Χρειάζεται να συνδεθεί μόνο μια φορά, πριν κατεβάσει το torrent από τον tracker. Έτσι ώστε το torrent μέσα να λέει πχ "user: Left64Vegeta". Αλλά και ως guest να το κατεβάσει κάποιος το αρχείο, και πάλι μπορεί να γίνει γόνος, απλά αφήνοντας το πρόγραμμα ανοιχτό όταν τελειώσει το κατέβασμα.

Τώρα, όσον αφορά το "εμφανές μήνυμα", ένας από τους στόχους μας είναι κάποια στιγμή να φτιάξουμε ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα που ο χρήστης απλά να λέει τι θέλει να κατεβάσει, και αυτό να τα κάνει όλα αυτόματα. Έτσι ώστε να διευκολύνονται όλοι οι χρήστες, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν καμία εξοικείωση με υπολογιστές, κατέβασμα, Internet.

Παρόλ' αυτά όμως, περίπου το 90% των νέων χρηστών που εγγράφονται εδώ, είναι ήδη εξοικειωμένοι με τα torrents.

Καλώς ορίσατε και καλή διαμονή Δέσποινα, Χρήστο, Καίτη, Κατερίνα.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 07, 2007 11:06 pm
Τίτλος:

Εγω εχω ενα προβλημα.....εχω κατεβασει περιπου 1.5 γιγα καντυ καντυ αλλα απο σημερα το πρωι καθε 5 λεπτα περιπου βγαζει σφαλμα το τορρεντ και πρεπει να κανω εκκινηση η εξαναγκασμενη εκκινηση και μετα απο λιγο παλι τα ιδια... ομως οταν κατεβαζω κατεβαζω με μεγαλη ταχυτητα !!! Εχει κανεις καποια ιδεα ;;; Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 30 Μάι 2005

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 08, 2007 4:39 am
Τίτλος:

Ναι, αν κρίνω από τα στατιστικά σου, κατεβάζεις ως guest. Σβήσε το torrent αρχείο (μην σβήσεις τα αρχεία Candy Candy), κάνε Log In, ξανακατέβασε το torrent από τον tracker, βάλτο στο πρόγραμμα, και επέλεξε να αποθηκευτεί εκεί που έχεις τα αρχεία ως τώρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 08, 2007 8:25 pm
Τίτλος:

παιδια επειδη ειμαι ασχετη με τα torrent θελω βοηθεια.
εχω το azureus και χθες κατεβαζα τα επεισοδια της candy μια χαρα έκανα pause για να κλεισω τον υπολογιστη αλλα σημερα που πηγα να συνεχισω πατησα resume αλλα τπτ..δε με συνδεει, βγαζει μια κοκκινη φατσουλα.... δεν κατεβαζει τπτ ξανα κανω pause ξανα resume και το αποτελασμα παλι τιποτα. στην κατασταση λεει γινεται ληψη, η ταχυτητα ληψης ειναι 0 και στην κατασταση ιχνηλατη λεει σφαλμα συνδεσης. δεν αντεχω αλλο θα κλαψω....

τωρα τι γινεται;
σας παρακαλω βοηθηστε με.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την katerina στις Πεμ Νοέ 08, 2007 9:58 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger

Ένταξη: 09 Μάι 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 08, 2007 8:53 pm
Τίτλος:

έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το μtorrent 1.6.1 από την ώρα που επανήλθε η γραμμή μου από τη διακοπή του ΠΟΤΕ ξέρει κανείς κάτι;

EDIT : μόλις συνειδητοποίησα ότι πόσταρα σε λάθος thread sorry παιδιά.

ΟΤΕ σας συνδέει με Κάιρο Thumb Down Thumb Down Thumb Down Thumb Down

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Shiroikage στις Πεμ Νοέ 08, 2007 10:01 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 08, 2007 9:07 pm
Τίτλος:

αστα να πανε σημερα βρηκε και αυτος ο παλιο οτε να πεσει; σε μπελαδες μας βαζει..

βoηθειαααα!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την katerina στις Παρ Ιαν 25, 2008 10:17 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 14 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 17, 2007 9:01 pm
Τίτλος:

kalhspera kai apo mena!
exw to exhs thema : exw katevasei 2 torrents kata 100% opote pleon ws swsth seeder ta afhnw oso mporw na kanoun upload.to meshmeri pou episkefthka to site sas o 'metrhths' tou site edeixne oti eixa kanei upload osa GB elege kai to uTorrent mou(1.21) . epeidh omws to uTorrent upodeiknue oti to 'port' mou den leitourgei swsta(kai ara den exw thn maximum taxuthta) apofashsa (vlakeia ekana???) na valw allo 'port'.....kai enw to upload sunexizei kanonika , to vradaki pou xanamphka sto site eida oti o metrhths exei kollhsei sto 1.21 (enw egw exw kanei pleon upload panw apo 1.5GB)
Kai erwtw :mhpws ontws ekana vlakeia? mhpws o metrhths tou site ananewnetai p.x. kathe 6 h' 8 wres? mhpws kati allo??? telika egw tha mporesw kapoia stigmh to 'ratio' na to ftasw sto 1.00 h' tha kollhsw gia panta sto 0.15? Sad HaHa
Επιστροφή στην κορυφή

Ένταξη: 14 Δεκ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 17, 2007 10:01 pm
Τίτλος:

ok , akuro!!
ekei pou kathomoun kai to skeftomoun , mou hrthe xafnika h idea na dokimasw to exhs : ekleisa to uTorrent kai xanamphka sto site......
kai nai! o metrhths eixe pia ananewthei!! Yahooooo
entaxei , eimai kai egw ligo asxetoula , molis xthes empedwsa ta peri torrents-trackers-seeders-ratio k.t.l....... Whistling
paw twra na xanakanw seed ... Innocent
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Τεχνική Υποστήριξη Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας