Log in to check your private messages
Log in to check your private messages
AnimeClipse Forum Index » Off-Topic

Επικίνδυνο το μtorrent; Goto page Previous  1, 2
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Post Posted: Tue Jul 31, 2007 1:47 am
Post subject:
Reply with quote

Παιδιά δεν ξέρω, ο καθένας ξέρει την σύνδεση του και με τι ταχύτητα κατεβάζει κάθε φορά...
έτσι το καταλαβαίνω, αν συνήθως με κάποιες fix ρυθμίσεις κατεβάσω με 30 κ αρχίζει να κατεβάζει περισσότερο κάτι πάει στραβά...

anyway

αν έχεις ένα γερό pc τότε χρησιμοποιείς το azureus αν όχι χρησιμοποιείς κάποιο πιο ελαφρύ...

Post Posted: Tue Jul 31, 2007 11:27 am
Post subject:
Reply with quote

gpower2 wrote:
Εντάξει μη γινόμαστε και υπερβολικοί, ο Tavli Taichou μας έχει και λίγο παλιό μηχανηματάκι, ότι και να του έβαζε βαρύ θα του φαινόταν! Razz

Πες το ψέματα... Laughing Confused Sad Scared Crying or Very sad Crying or Very sad suicide

Post Posted: Tue Jul 31, 2007 12:07 pm
Post subject:
Reply with quote

Με τον Azureus ξεκίνησα αλλά μετά το άλλαξα με τον μTorrent διότι είναι πανάλαφρος. Ακόμη και ισχυρό σύστημα να έχεις ώστε να "σηκώνει" τον Azureus σχετικά άνετα πάλι άμα θες να παίξεις ένα απαιτητικό Pc game με τον Azureus συγχρόνως στο background να κατεβάζει κατά πάσα πιθανότητα θα δημιουργηθούν προβλήματα ενώ με τον μTorrent δεν χαμπαριάζει. Αν σκεφτούμε μάλιστα ότι οι περισσότεροι έχουνε μόνιμα τον torrent client τους στο background να κατεβάζει καταλαβαίνετε ότι δεν είναι και ότι καλύτερο ο client να χρησιμοποιεί πολλούς πόρους.

Και όσον αφορά αν είναι επικίνδυνο το μTorrent.

Αυτές τις φήμες τις είχα ακούσει παλαιότερα (και συχνά-πυκνά όλο και ξαναεμφανίζονται στο προσκήνιο) και ομολογώ ότι κόντεψα για μια στιγμή να γυρίσω πίσω στον Azureus.

Παρόλο που όντως δεν μπορώ να είμαι 100% sure αν είναι ή δεν είναι ο μTorrent επικίνδυνος αυτό που με προβληματίζει είναι το κατά πόσο αμερόληπτες είναι οι πηγές που βγάζουν αυτές τις φήμες. Μην ξεχνάμε ότι ο μTorrent όλο και κερδίζει νέους χρήστες που χρησιμοποιούσανε παλαιότερα Azureus.

Και επειδή ο Azureus είναι open-source πρόγραμμα και άρα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχει μπόλικα fan-boys που θεοποιούν το πρόγραμμα (βλέπε firefox για αντίστοιχο παράδειγμα) και συνάμα θάβουνε και ουκ ολίγες φορές πετάνε ακόμη και λάσπη στα άμεσα ανταγωνιστικά προγράμματα με βάζει σίγουρα σε προβληματισμό.

Επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι σίγουρος αν αυτές οι φήμες είναι αληθινές οι ψεύτικες αλλά απλά με βάζουνε σε σκέψεις.
Back to top
View user's profile Send private message

Post Posted: Mon Oct 08, 2007 4:47 pm
Post subject:
Reply with quote

Παιδιά εγώ έχω την τελευταία έκδοση του μtorrent και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Ίσα ίσα είναι λίγο καλύτερο από το προηγούμενο που κολλούσε.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger

Post Posted: Mon Oct 08, 2007 6:00 pm
Post subject:
Reply with quote

Δεν είπε κανείς ότι η τελευταία έκδοση του μtorrent δεν είναι καλή σαν πρόγραμμα. Αλλά ότι οι τελευταίες εκδόσεις αναπτύσσονται από την εταιρεία BitTorrent Inc. που συνεργάζεται με εταιρείες προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων, επομένως λίγο ή πολύ, παρακολουθούν τι κατεβάζει ο κάθε χρήστης!

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger

Post Posted: Mon Oct 08, 2007 6:05 pm
Post subject:
Reply with quote

Εμένα ο Azureus αν και κάνει κολληματάκια το χρησιμοποιώ. Το μtorrent τον χρησιμοποιουσα από παλιά και δεν είχα κανένα παράπονο αλλά τώρα τελευταία δε ξέρω τι έχει πάθει και όλο κολλάει, οι τρακερς μια δουλεύουν καλά μια όχι. Παρόλα αυτά τον εμπιστεύομαι.

Post Posted: Mon Oct 08, 2007 6:06 pm
Post subject:
Reply with quote

Παραθέτω απόσπασμα από το HDBits.org:

http://hdbits.org/index.php wrote:
uTorrent - 05/10/07

All uTorrent 1.7.x versions (except 1.7.2 and 1.7.5) are banned.

Τα σχόλια περιτεύουν, είχα βάλει κι εγώ κάποια από τις εκδόσεις 1.7 αλλά μόλις έμαθα τα περί εξαγοράς επέστρεψα στην παλιά καλή 1.6.1. Ένας λόγος παραπάνω που έχω static IP address και δε θέλω πολλά-πολλά...

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

t3h Master of Lolis ~ Now with MOAR kawai-ness ~ moé rulz ~ lol
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

Post Posted: Tue Oct 09, 2007 2:03 am
Post subject:
Reply with quote

Raziel666 wrote:
Παραθέτω απόσπασμα από το HDBits.org:

http://hdbits.org/index.php wrote:
uTorrent - 05/10/07

All uTorrent 1.7.x versions (except 1.7.2 and 1.7.5) are banned.

Τα σχόλια περιτεύουν, είχα βάλει κι εγώ κάποια από τις εκδόσεις 1.7 αλλά μόλις έμαθα τα περί εξαγοράς επέστρεψα στην παλιά καλή 1.6.1. Ένας λόγος παραπάνω που έχω static IP address και δε θέλω πολλά-πολλά...

Ναι, αλλά ο λόγος που είχε γίνει banned το uTorrent 1.7.x δεν ήταν η εξαγορά του από την Bittorrent, η οποία παρεπιμπτόντως είχε γίνει πριν και την κυκλοφορία του 1.6.1, αλλά το γεγονός ότι είχε κάποια bugs και "διέρρεε" το DHT από private trackers, τα οποία bugs διορθώθηκαν στις τελευταίες εκδόσεις και γι' αυτό και αναιρέθηκε το ban... Wink
Ούτως ή άλλως, το μTorrent ακόμα χρησιμοποιεί στο search engine τον mininova tracker, ο οποίος δεν ελέγχεται τόσο αυστηρά όσο αυτός του bittorent (αν καταλαβαίνετε τί εννοώ...).
Post new topic     Reply to topic     AnimeClipse Forum Index » Off-Topic All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:   
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum