Ένταξη: 31 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 13, 2007 5:08 pm
Τίτλος:
Εγώ θέλω να δω τον Zaraki να πάει στον κόσμο των Hollows και να σπείρει τον πανικό στους Arrancar!!!!
Πάντως η σειρά πήρε τα πάνω της για τα καλά στα τελευταία επεισόδια.
Παρατηρήσατε ότι δεν έχει preview του επόμενου επεισοδίου στο τέλος;(και στο προηγούμενο επεισόδιο δεν είχε αν θυμάμαι καλά) _________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Εγώ θέλω να δω τον Zaraki να πάει στον κόσμο των Hollows και να σπείρει τον πανικό στους Arrancar!!!!
fingolfin έγραψε:
Παρατηρήσατε ότι δεν έχει preview του επόμενου επεισοδίου στο τέλος;(και στο προηγούμενο επεισόδιο δεν είχε αν θυμάμαι καλά)
Μάλλον για να κρατάει το suspence και εμείς για να κρατάμε την αναπνοή μας μέχρι το επόμενο επεισόδιο. Μακελείο στο Μπλιτς φώναζα τόσο καιρό αλλά οι Κασσάνδρες πέφταμε να με φάνε...
_________________ Arvendui for President
δεν ξερω για σας παιδια αλλα εμενα μου φαινονται πολυ συντομα τα επεισοδια θα πρεπει καποια φαση να βαλουν κανενα διπλο επεισοδιο να το ευχαριστηθουμε. Που ειναι οι μερες που εβλεπα 10 10 τα επεισοδια....
οσο για το 140, μας εδειξε για ακομη μια φορα ποσο δυνατος μπορει να γινει ο Ichigo αποκτωντας δυναμεις hollow ενω o Urahara δικαιολογει τον λογο για τον οποιο ηταν captain του 12th division _________________ Juohmaru, Set Up
Ένταξη: 31 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 20, 2007 4:04 pm
Τίτλος:
Βαρετό το 141
Ελπίζω να μην αρχίσει νέος κύκλος fillers μέχρι την επόμενη μάχη με τους Arrancar. _________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
δεν νομιζω να αρχισουν fillers οπως 132-137....απλως καποια επισοδεια θα ειναι οντως βαρετα... τωρα που θα παει η Inoue στο Hueco Mundo μαλλον οταν θα ξαναρχισουν οι μαχες θα αρχισουν για τα καλα....κατι σαν Soul Society Arc που ειχε συνεχως μαχες....αντε να δουμε.......ελπιζω να μας αποζημιωσουν _________________ Juohmaru, Set Up
Μπορεί να μην είχε μάχες, αλλά ήταν ωραίο επεισόδιο, με συγκίνησε η Inoue...
Δεν το περίμενα ότι θα ομολογούσε τον έρωτά της για τον Ichigo τόσο ξεκάθαρα. Αυτός που μου έλειψε είναι ο Ishida, θέλω να δω πόσο δυνατός έγινε!
Υ.Γ.
Όσοι έχετε διαβάσει το manga, pls, μην αρχίσετε τα spoiler! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Μπορεί να μην είχε μάχες, αλλά ήταν ωραίο επεισόδιο, με συγκίνησε η Inoue...
Δεν το περίμενα ότι θα ομολογούσε τον έρωτά της για τον Ichigo τόσο ξεκάθαρα. Αυτός που μου έλειψε είναι ο Ishida, θέλω να δω πόσο δυνατός έγινε!
Υ.Γ.
Όσοι έχετε διαβάσει το manga, pls, μην αρχίσετε τα spoiler!
ε δεν ηταν ξυπνιος ο Ichigo για να ακουσει οποτε δεν ομολογησε κατι. εμεις το ξεραμε για τον ερωτα της με τον Ichigo το αφησε σε πολλα σημεια να εννοηθει σε προηγουμενα επισοδεια.
Οσο για τον Ishida δεν μου ελλειψε προσωπικα Δεν με ενθουσιαζει τοσο. Ειδικα αν τεθει κι εναντιον του Ichigo επειδη του το ζητησε ο πατερας του _________________ Juohmaru, Set Up
εμεις το ξεραμε για τον ερωτα της με τον Ichigo το αφησε σε πολλα σημεια να εννοηθει σε προηγουμενα επισοδεια.
Είπες τη μαγική λέξη, εννοηθεί. Στο 141 το είπε ξεκάθαρα! Αυτό με εντυπωσίασε, γιατί δεν το περίμενα να το παραδεχτεί.
juohmaru έγραψε:
Ειδικα αν τεθει κι εναντιον του Ichigo επειδη του το ζητησε ο πατερας του
Πιστεύω δε θα παίξει κάτι τέτοιο, γιατί είχε δώσει μια υπόσχεση στον Ichigo τότε στο Soul Society αν δεν κάνω λάθος, αλλά πάνε πολλά επεισόδια από τότε (να 'ναι καλά οι Bountos ) και δε θυμάμαι με σιγουριά πότε το λέει.
Μου φαίνεται θαρχίσω και αυτό το μάνγκα μετά το Naruto, γιατί δεν μπορώ να περιμένω άλλο!!! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας