1)Δεν έχουν όλοι εύκολα πρόσβαση σε μαγαζιά που να έχουν anime
2)Δεν είναι όλοι στην Αθήνα για να πεταχτούν μέχρι το Μοναστηράκι για να πάνε από το ίδιο το μαγαζί της Silver Star.
3)Κάποιων το pc δουλεύει εδώ και χρόνια όλη μέρα, πριν καν βάλει σύνδεση για να κατεβάζει.
4)Οι σημερινές συνδέσεις internet, οι οποίες είναι και πολύ φθηνές, επιτρέπουν στο μέσο χρήστη να κατεβάζει 1.1Gb, χωρίς να έχει το pc του ανοιχτό όλη τη μέρα.
5)Αν ο μέσος χρήστης δεν έχει internet στο σπίτι του, μπορεί να ξοδέψει 3-4 ωρίτσες σε net cafe, με σκοπό το ταυτόχρονο κατέβασμα και το λιώσιμο στο αγαπημένο του παιχνίδι. (ενδείκνυται για καμένους).
6)Αν ο μέσος χρήστης δε θέλει να καεί, και δεν έχει σύνδεση internet, μπορεί να ζητήσει ευγενικά από ένα φίλο ή φίλη να του το κατεβάσει.
7)Αν ο μέσος χρήστης δεν έχει φίλους, μπορεί να γραφτεί σε καμιά αλυσίδα διακίνησης, μέσα στην οποία βρίσκεται και το Tokyo Babylon. (αντεδείκνυται για ανυπόμονους)
8)Αν ο μέσος χρήστης είναι ανυπόμονος ή δεν τον δέχονται για οποιονδήποτε λόγο στην αλυσίδα, μπορεί πάντα να παραγγείλει τα original dvd από το εξωτερικό (ενδείκνυται για όσους έχουν υπομονή και δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν αγορές μέσω internet.)
9)Αν ο μέσος χρήστης δε θέλει την αγορά του original από το εξωτερικό, μπορεί πάντα να καταφύγει στην αγορά μέσω Silver Star, της πασίγνωστης εταιρίας Κλωστοϋφαντουργίας, η οποία τώρα τελευταία ασχολείται και με τα άνιμε.
Υ.Γ.: τα ανωτέρω έχουν σαρκαστικό χαρακτήρα. Σε καμιά περίπτωση δεν αναφέρονται σε αληθινές καταστάσεις και γεγονότα.
Υ.Γ.1:για να μην είμαστε και στο 100%

Δε διαφωνώ με την ιδέα του mago9 για direct download, εγώ όμως, όσες φορές το έχω προσπαθήσει για μεγάλο πακέτο δεδομένων, μου έχει τύχει να κοπεί το download στη μέση. Δυστυχώς δεν έχω εγκαταστήσει download manager για να έχω τη δυνατότητα resume. Και βασικά, με τα torrent προτιμώ να χρτησιμοποιώ αυτά, για να αποφεύγω register και τέτοια. Μπορεί πάντως να είναι πιο γρήγορο το κατέβασμα.