Αυτό που δε σχολιάσαμε διαβάζοντας τα 3 τελευταία chapter μαζί, ήταν η προειδοποίηση του Jiraya στην Tsunade για την οργάνωση Roots της Konoha. Άραγε τι να παίζει και μ' αυτούς;;;
Και εγώ το είχα προσέξει αυτό.Μάλιστα διάβασα πάλι όλο το arc με τον SAI γιατί δεν θυμόμουνα τι γινόταν με την Roots. Αλλά δεν αφήνει κανένα υπονοούμενο σε εκείνα τα chapters. Σου λέει και καλά ότι ότι και αν έκανε ο αρχηγός των Roots το έκανε από αγάπη για την Konoha. Άρα αποκλείει το γεγονός πιθανής συνεργασίας Roots με Akatsuki ή οποιονδήποτε άλλο κακό. Τώρα βέβαια μπορεί να παιχτεί τίποτα άλλο (καμιά προσπάθεια να πάρει ο στρατός την εξουσία(χούντα)) αλλά δεν νομίζω να συνδέεται με αυτά που μας καίνε(Akatsuki). Αυτά... _________________
παντως πιστευω πως εχει γινει ενα μικρο μπερδεμα.
απο τον sai Και τον yamato εχοθμε ξεφυγει σε hebi και pein και uchiha tobi-obito-madara.....
εχουμε ξεφυγει. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
ενταξει ρε παιδια και ο jiraya ,αν θυμαστε ειχε φερει σε δυσκολη θεση τον itachi ,μπορει και να τη γλυτωσει(?)η μπορει να ερθει ο naruto και να τους $#%&*$% ολους!
Και εγώ το είχα προσέξει αυτό.Μάλιστα διάβασα πάλι όλο το arc με τον SAI γιατί δεν θυμόμουνα τι γινόταν με την Roots. Αλλά δεν αφήνει κανένα υπονοούμενο σε εκείνα τα chapters. Σου λέει και καλά ότι ότι και αν έκανε ο αρχηγός των Roots το έκανε από αγάπη για την Konoha. Άρα αποκλείει το γεγονός πιθανής συνεργασίας Roots με Akatsuki ή οποιονδήποτε άλλο κακό. Τώρα βέβαια μπορεί να παιχτεί τίποτα άλλο (καμιά προσπάθεια να πάρει ο στρατός την εξουσία(χούντα)) αλλά δεν νομίζω να συνδέεται με αυτά που μας καίνε(Akatsuki). Αυτά...
Αν είχες προσέξει, ο αρχηγός των Roots έκανε συνεχώς προσβλητικά σχόλια στην Tsunade αλλά και για τον Sandaime, επομένως μια ανταρσία και αναταραχή στην Konoha δεν είναι και πολύ απίθανη, αφου με την είσοδο του Sai στην ομάδα του Naruto ουσιαστικά έγινε η πρώτη κίνηση. Επίσης σκέψου τι θα γινόταν αν στην Konoha ξεσπούσε τώρα ένας εμφύλιος πόλεμος ή ένα πραξικόπημα, η Akatsuki θα έβρισκε το χρόνο να ετοιμαστεί και να ανανεωθεί για να τη χτυπήσει, δηλαδή ότι το χειρότερο.
zombitsa έγραψε:
παντως πιστευω πως εχει γινει ενα μικρο μπερδεμα.
απο τον sai Και τον yamato εχοθμε ξεφυγει σε hebi και pein και uchiha tobi-obito-madara.....
εχουμε ξεφυγει.
Εγώ πάντως μπερδεύτηκα από το ποστ σου!
Ο Kishimoto γενικά γουστάρει να μπερδεύει ιστορίες του παρελθόντος με το παρόν, επομένως το θεωρώ πολύ λογικό και ίσως αναμενόμενο να παίξουν και οι Roots το ρόλο τους. Δεν πιστεύω να τους πέταξε τόσο τυχαία στο όλο στόρυ.
_Sophia!!!_ έγραψε:
πάντως, μάλλον ο Kishimoto έχει γράψει στο Death Note του τον συμπαθέστατο Ero-sennin. Sad
Τείνω να συμφωνήσω μαζί σου, δυστυχώς...
anim έγραψε:
ενταξει ρε παιδια και ο jiraya ,αν θυμαστε ειχε φερει σε δυσκολη θεση τον itachi ,μπορει και να τη γλυτωσει(?)η μπορει να ερθει ο naruto και να τους $#%&*$% ολους!
Ένα σενάριο που θα μου άρεσε, είναι να σώσει τον Jiraya ο Naruto και να αποδείξει επιτέλους σε όλους πόσο μεγάλωσε και πόσο δυνατός έχει γίνει, γιατί τον έχει παραμελήσει αρκετά ο Kishimoto στο δεύτερο μέρος. _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Ένα σενάριο που θα μου άρεσε, είναι να σώσει τον Jiraya ο Naruto και να αποδείξει επιτέλους σε όλους πόσο μεγάλωσε και πόσο δυνατός έχει γίνει, γιατί τον έχει παραμελήσει αρκετά ο Kishimoto στο δεύτερο μέρος.
Συμφωνω απολυτα.Επειτα θα γινει η μαχη των δυο τρελων-genious αδερφων τελειωνοντας χωρις αποτελεσμα...και επομενη μαχη Narouto και Sasuke εναντιον
Pain Itachi.Οι κολλητοι ενωνουν δυναμεις ξανα και ο Σασουκε σωζει τον Ναρουτο ενεργοποιοντας τα mangekyu sharingan με τον αντιθετο τροπο απο τον αδερφο του.
υ.γ.Ακουσα οτι ο gamabunta εχει πεθανει κατα την διαρκεια της προπονησης του Ναρουτο(σε μια προσπαθεια του Jiraya να σωθει απο επιθεση τυ Ναρουτο),αλλα αυτο δεν το θυμαμαι πουθενα,ισχυει?
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 11, 2007 2:55 pm
Τίτλος: peri tou kakashi
ειμαι καινουργιος στο site και αυτο είναι το πρώτο μου post...οπότε αν κάνω καποιο λάθος μη διστασετε να μου το πείτε...βλέπω naruto ασταμάτητα απο την στιγμή που ένας φίλος μου μου είπε για αυτό! επειδή όμως είμαι λίγο ανυπόμονος το βλέπω στο youtube...λόγω του ερωτηματικού που μου άφησε απο την πρώτη φορά που τον είδα αλλά και σε ένα απο τα τελευταία επεισόδια με τον Itachi και τώρα στο τέλος που ενεργοποίησε το Mangekio Sharingan του ο Kakashi, έκανα λίγο αναζήτηση και βρήκα το εξής! στο manga Kakashi Gaiden που αποτελείτε απο 6 τεύχη δείχνει ότι στην πρώτη τους αποστολή ο Kakashi η Rin και ο Obito πεύτουν στα χέρια δύο rock ninja οι οποίοι στην τελική φεύγουν πέρνωντας σαν όμηρο την Rin. Ο Οbito ζητάει απο τον Kakashi ο οποίος και ηγείται της αποστολής σαν Jounin να πάνε να σώσουνε την Rin γιατί χωρίς αυτήν δεν έχουν ελπίδα και ο Kakashi δεν δέχεται γιατι λόγω ενός συμβάντος που είχε γίνει παλιότερα άρχισε να πιστεύει στουσ νόμους και μόνο και ότι το πιο σημαντικό πάντα όποιο και αν είναι το κόστος είναι να τελειώνεις την αποστολή σου! έτσι ο Obito φεύγει να σώσει την Rin μόνος του..Στο τέλος την σώζουνε τελος πάντων αλλά λόγω βλακείας του Kakashi να πάει με τον Obito να πάει απο την αρχή βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και προσπαθώντας ο Obito να σώσει τον Kakashi απο μια κατολίσθηση πλακώνεται όλη η δεξιά μεριά του Obito απο έναν βράχο. Τότε είναι που ζητάει από την Rin με το medical ninjutsu της να μεταφέρει το αριστερό του μάτι στον Kakashi που το έχασε πιο πριν προσπαθώντας να σώσει τον Obito. Αυτό που έμεινε στον Kakashi μετά από όλο αυτο ήταν το Sharingan και η θλίψη ότι απο την χαζομάρα του να μη βάλει σε προτεραιότητα τους φίλους του έχασε τον έναν από αυτους! γι'αυτο και το moto του πλέον είναι ότι πιο σημαντικό απο όλα είναι οι φίλοι και το να τους προσέχεις! sory για το ιδιαίτερα μεγάλο post αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να τα πώ...Στο youtube αν γραψετε Kakashi Gaiden θα σαε βγαλει αποτελέσματα με το manga σε μορφή Slide show με μουσική επένδυση για να το δείτε!thx a lot που με ακούσατε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tsd στις Τρι Σεπ 11, 2007 3:16 pm, 1 φορά
Ένταξη: 31 Δεκ 2006
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 11, 2007 3:00 pm
Τίτλος:
Tsd αν και είσαι καινούργιος στο site διέπραξες ένα από τα μεγαλύτερα λάθη!!!
Μην αποκαλύπτεις τι γίνεται στην συνέχεια μίας σειράς που παρακολουθούν πολλοί και δεν διαβάζουν το manga!!!!!!
Γι'αυτό το λόγο υπάρχει το spoiler tag όπως έχουν βάλει τα άλλα μέλη ποιο πάνω ώστε να μην διαβάζει άθελά του κάποιος πράγματα που δεν θέλει να μάθει πριν τα δει στη σειρά!
Παρακαλώ κάποιος mod/admin ή και εσύ Tsd να βάλει spoiler tag επειγόντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 11, 2007 3:14 pm
Τίτλος:
[ spoiler]κείμενο[/spoiler]
Όπως βλέπεις παραπάνω μόνο που στην πρώτη αγκύλη δεν αφήνεις κενό όπως άφησα εγώ.Αυτό το έκανα για να σου δείξω πως μπαίνει γιατί αλλιώς θα έβλεπες αυτό
κείμενο
_________________ My AMV
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.''
Το Σιλμαρίλλιον
@Tsd: Όλα αυτά είναι ήδη γνωστά γι'αυτούς που διαβάζουν το manga. Αυτή η συζήτηση απευθύνεται για τη σειρά και εφόσον όλα αυτά δεν έχουν περάσει στην οθόνη ακόμα και όσοι δεν διαβάζουν το manga δεν τα ξέρουν, μόλις έφαγαν ένα ΜΕΓΑ SPOILER! Προς πληροφόρησή σου υπάρχει ένα σχετικό thread για το manga του Naruto στην κατηγορία Manga. _________________
Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να έχω κάνει μαλακία μόλις τώρα άλλα...πως γίνεται κάποιος που βλέπει το anime να μην την ψάχνει λίγο παραπάνω απλά για να γεμίσει τα κενά του και πώς αυτός που διαβάζει το manga να μην είναι εξτασιασμένος να δεί την μεταφορά όλων αυτών που διάβαζε animaτοποιημένα... δεν μπορώ να καταλάβω την διάκριση... sry και πάλι
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 11, 2007 3:27 pm
Τίτλος:
Tsd πριν πας να δεις μία ταινία στον κινηματογράφο που είναι μεταφορά από βιβλίο διαβάζεις πρώτα το βιβλίο;
Εγώ πάντως όχι, όπως και οι περισσότεροι πιστεύω.
Βρίσκουμε μάλλον ότι είναι πιο ωραίο να σου έρχονται με κινούμενο σχέδιο (animation) πράγματα που δεν περιμένεις να δεις σε μία σειρά παρά με στατικό σχέδιο (manga)
και όταν λες ότι πρέπει να την ψάξουμε για τα κενά που έχουμε ε τότε τι να πω;ότι θέλω να μάθω αν και πως θα γίνει ο Naruto Hokage, πως πήρε ο Kakashi το sharingan,ποιος ήταν ο τύπος που είδαμε μαζί με το naruto και την sakura στην εισαγωγή του πρώτου επεισοδίου του shippuuden όπου βρίσκουν τον Sasuke;
Ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να το μάθω από το manga αλλά από το anime! _________________ My AMV
Το Σιλμαρίλλιον
@Tsd: Αυτά που λες ισχύουν εν μέρει. Δίκιο έχει βέβαια και ο fingolfin και πολλοί άνθρωποι σκέφτονται με αυτό τον τρόπο, οπότε θα ήταν κρίμα να τους το χαλάσουμε λέγοντάς τους αποσπάσματα από τη συνέχεια της σειράς. Τελοσπάντων, στο thread για το manga του Naruto τα spoiler επιτρέπονται ελεύθερα, οπότε μπορείς εκεί να πεις ότι θες για τη συνέχεια της αγαπημένης σου σειράς. _________________
Hello, υπάρχει ξεχωριστό thread για το manga, επομένως όσοι "ψαγμένοι" γράφουν εκεί. Τα ποστ λογικά είτε θα σβηστούν είτε θα μεταφερθούν στο άλλο thread το απόγευμα.
EDIT
Όπως διαπιστώσατε, τα ποστ μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο thread. Βγάλτε τα spoiler tag και σποιλάρετε αβέρτα! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gpower2 στις Τρι Σεπ 11, 2007 5:41 pm, 1 φορά
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας