στο spoiler του arvendui δεν μπόρεσα να αντισταθώ ούτε και γώ
όπως και να ΄χει αυτό που με εκνευρίζει παραπάνω απο το να διαλέξει ο ichigo την orihime είναι το γεγγονός που αναφέρει ο Left. Ότι δεν επιλέγει καμία! έλεος _________________
στο spoiler του arvendui δεν μπόρεσα να αντισταθώ ούτε και γώ
gomen nasai
ismia έγραψε:
όπως και να ΄χει αυτό που με εκνευρίζει παραπάνω απο το να διαλέξει ο ichigo την orihime είναι το γεγγονός που αναφέρει ο Left. Ότι δεν επιλέγει καμία! έλεος
Είναι σαν τις κλασικές αμερικάνικες χαρούμενες ταινίες, που μας πορώνουν και λιώνουμε να τα δούμε κατά διαστήματα. Ο κούκλος και μοναχικός, αρρενωπός και με το Sergio Leone βλέμμα αγόρι-άντρας δεν μπορεί να διαλέξει γυναίκα. Η μοίρα έχει προαποφασίσει για το μέλλον του. Ένας σιωπηλός πολεμιστής, με ένα σκληρό παρελθόν. Πέθανε η μητέρα του για να προστατέψει το μικρό της αγγελούδι. Από τότε άλλαξε η ζωή του...
Πέρασαν κάποια χρόνια αλλά η φωτιά της εκδίκησης σιγόκαιγε βαθιά μέσα στα σπλάχνα του, ώσπου μία μέρα εμφανίστικε μπροστά του μία γυναίκα, προσφέροντάς του την μοναδική ευκαιρία να αφήσει αυτήν την μικρή φλόγα να γίνει μία πύρηνη λαίλαπα, κατασπαράζοντας τον δολοφώνο της μάνας του...τον κάθε δολοφώνο της μάνας του... Και έτσι ξεκίνησε ο καταδικασμένος σε αιώνια μάχη Ichigo να προχωρά χωρίς σταματημό προς το πεπρωπένο...
Ο Ichigo δεν μπορεί να αγαπήσει γυναίκα....
Α ναι Ορίχιμε rulez αλλά μάλλον η Ρούκια ταιριάζει περισσότερα στην ταραγμένη του προσωπικότητα... _________________ Arvendui for President
Ο κούκλος και μοναχικός, αρρενωπός και με το Sergio Leone βλέμμα αγόρι-άντρας δεν μπορεί να διαλέξει γυναίκα. Η μοίρα έχει προαποφασίσει για το μέλλον του. Ένας σιωπηλός πολεμιστής, με ένα σκληρό παρελθόν.
Πέρασαν κάποια χρόνια αλλά η φωτιά της εκδίκησης σιγόκαιγε βαθιά μέσα στα σπλάχνα του, ώσπου μία μέρα εμφανίστικε μπροστά του μία γυναίκα, προσφέροντάς του την μοναδική ευκαιρία να αφήσει αυτήν την μικρή φλόγα να γίνει μία πύρηνη λαίλαπα,...
Α ναι Ορίχιμε rulez αλλά μάλλον η Ρούκια ταιριάζει περισσότερα στην ταραγμένη του προσωπικότητα...
Αχ να σαι καλα φίλε συμπολεμιστη Adventui.
Moυ θυμισες τη ...ζωή μου.
Δεν ξέρω αν ήσουν παρών σε συναντήσεις, πάντως gpower και hatebreed ήταν σίγουρα, με έχουν πέθανει με τα spoiler τους είτε σε Ναρούτο είτε σε Claymore...
Φήμες φήμες και τρελές συκοφαντίες!
Αν και πρέπει να παραδεχτείς ότι τα ζητούσες απεγνωσμένα τα εν λόγω spoiler!
Arvendui έγραψε:
Πέρασαν κάποια χρόνια αλλά η φωτιά της εκδίκησης σιγόκαιγε βαθιά μέσα στα σπλάχνα του, ώσπου μία μέρα εμφανίστικε μπροστά του μία γυναίκα, προσφέροντάς του την μοναδική ευκαιρία να αφήσει αυτήν την μικρή φλόγα να γίνει μία πύρηνη λαίλαπα, κατασπαράζοντας τον δολοφώνο της μάνας του...τον κάθε δολοφώνο της μάνας του... Και έτσι ξεκίνησε ο καταδικασμένος σε αιώνια μάχη Ichigo να προχωρά χωρίς σταματημό προς το πεπρωπένο...
Ο Ichigo δεν μπορεί να αγαπήσει γυναίκα....
Δεν ξέρω αν η πύρινη φλόγα ή λαίλαπα κατασπαράξει κάποιον δολοφόνο, εσύ πάντως τη δολοφόνησες τη λέξη!!!
Τέρμα τα off topic, ψηφίζω Rukia επειδή φαίνεται πιο γυναίκα από την παρθενοπιπίτσα (αλλά προικισμένη ) Orihime Inoue!
Ερώτηση Spoiler:
Το επίθεμα hime στο επίθετο της Inoue που σημαίνει πριγκίπισσα, μήπως έχει κάτι να κάνει με την καταγωγή της και τις δυνάμεις της; Μήπως είναι συγγενής του King; Η ερώτηση απευθύνεται φυσικά στους manga readers γιατί στο anime μείναμε πάλι πίσω...
Υ.Γ.
@ismia, Left64
Αν κάτσατε να διαβάστε το ερώτημα-spoiler μου, τότε είστε πραγματικά άξιοι/ες της μοίρας σας! _________________ Διαβάστε τουςΚανόνες του Forum!Τα greeklish απαγορεύονται! Διαβάστε το Playback FAQ Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first... And remember, fansubbing is NOT serious business...
Δεν ξέρω αν η πύρινη φλόγα ή λαίλαπα κατασπαράξει κάποιον δολοφόνο, εσύ πάντως τη δολοφόνησες τη λέξη!!!
Μμμμ κακίες
gpower2 έγραψε:
Τέρμα τα off topic, ψηφίζω Rukia επειδή φαίνεται πιο γυναίκα από την παρθενοπιπίτσα (αλλά προικισμένη ) Orihime Inoue!
Και όμως κάνεις off Topic ερώτηση...
Απάντηση Spoiler: (As much painless i can get...)
Δεν έχει ξακαθαριστεί στο manga ακόμη, πάντως η Ορίχιμε είναι special όπως είπε και ο Aizen... _________________ Arvendui for President
Υ.Γ.
@ismia, Left64
Αν κάτσατε να διαβάστε το ερώτημα-spoiler μου, τότε είστε πραγματικά άξιοι/ες της μοίρας σας!
ismia έγραψε:
αααχχχ με τρώει, με τρώει δεν μπορώ να αντισταθώ...
το διάβασα
Εγώ και να ήθελα δε μπορώ να το διαβάσω . Πιο μικρή γραμματοσειρά δεν υπήρχε ;
Α, δε σας είπα και τα νέα περί spoiler. Βρήκα Spoiler Tag Modification για το forum. Δηλαδή ό,τι είναι spoiler να μπαίνει σε [Spoiler] ... [/Spoiler] και να ανοίγει με κουμπάκι. Αλλά υποστηρίζεται μόνο σε phpBB 3 (εμείς έχουμε phpBB 2.0.22) Αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί που βλέπουν κουμπάκι με τίτλο SPOILER και δεν το πατάνε
Arvendui , μου φαίνεται πως είμαστε συνέχεια στο αντίθετο στρατόπεδο
Left , μπορείς να μαρκάρεις την περιοχή που θες ->δεξί κλικ-> «Προβολή πηγαίου κώδικα επιλογής» και θα μπορείς άνετα να διαβάζεις τα spoiler
EDIT: ή Προβολή-> Μέγεθος κειμένου -> Μεγέθυνση κειμένου (Ctrl++) _________________
Και οι 2 καποια φαση το παρατραβανε με την συμπεριφορα τους. Ο Ichigo ειναι ενας 15αρης ο οποιος σκεφτεται πως θα γινει ο κορυφαιος shinigami. το οτι δεν ειναι ο ερωτιαρης τυπος φαινεται απο τις αντιδρασεις του με τις γυμνες αποκαλυψεις της Yoruichi. Αυτην θα επελεγα εγω χεχε.... Πιστευω οτι ρομανζο δεν χρειαζεται το anime οποτε καλυτερα που δεν διαλεγει καμιαν.. _________________ Juohmaru, Set Up
ο συνδιασμός Kurosaki Rukia Πάντως θα ήταν εκρηκτικός θα έβγαζαν εναν μπόμπιρα που θα ανατίναζε το σύμπαν.
Κάτσε εδώ λέμε ότι ακόμα δεν υπάρχει η παραμικρή προσέγγιση, και εσύ τους... ζευγάρωσες κιόλας;
Boss έγραψε:
Left , μπορείς να μαρκάρεις την περιοχή που θες ->δεξί κλικ-> «Προβολή πηγαίου κώδικα επιλογής» και θα μπορείς άνετα να διαβάζεις τα spoiler
EDIT: ή Προβολή-> Μέγεθος κειμένου -> Μεγέθυνση κειμένου (Ctrl++)
inoue orihime rulezzz.
ειναι σαν να λεμε οτι ο naruto πρεπει να ειναι με την sakura ενω του αξιζει
η hinata. _________________ everything has two sides.keep the good one learn from the bad one.
http://anathemanga.forumotion.com/index.htm
1ον: Μ'αρέσουν οι μικροσκοπικές, μελαχρινές, σκεπτόμενες γυναίκες...
2ον: Η Rukia πιστεύω ότι αγαπάει τον Ichigo γι αυτό που είναι, σε αντίθεση με την Orihime που τον αγαπάει εντελώς παιδικά...
3ον: Τυχαίνει ενώ είναι αρκετά θελκτική, η Orihime να είναι και ντροπαλή, και να πληγώνεται εύκολα, όχι μόνο απέναντι στον Ichigo, αλλά γενικότερα. Είναι με δυό λόγια υπερβολικά συναισθηματική. Αυτό από μόνο του πιστεύω θα απωθούσε τον Ichigo...
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας