Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
Συνδεθείτε, για να ελέγξετε τα προσωπικά σας μηνύματα
AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic

LCD TV
Προβολή προηγούμενου Θέματος :: Προβολή επόμενου Θέματος  
Συγγραφέας Μήνυμα

Ένταξη: 30 Νοέ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 17, 2007 11:56 am
Τίτλος: LCD TV
Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω πόσοι απο σας άσχολείστε με το θέμα, αλλά επειδή αυτή τη βδομάδα σκέφτομαι να αγοράσω μια LCD TV, θα ήθελα αν κάποιος έχει αγοράσει, δει απο κοντά ή το έχει ψάξει τελευταία, να μου δώσει τα φωτα του. Σκέφτομαι για μια 32" μέχρι 1000Ε και μέχρι στιγμής είμαι μεταξύ samsung LE32R86 kai Sony KDL 32D3000...Thanx again.

Ένταξη: 13 Αύγ 2007

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 17, 2007 4:31 pm
Τίτλος:

Εγώ θα κοιτάξω για LCD λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Αλλά 42+".

Παράθεση:
Δεν ξέρω πόσοι απο σας άσχολείστε με το θέμα, αλλά επειδή αυτή τη βδομάδα σκέφτομαι να αγοράσω μια LCD TV, θα ήθελα αν κάποιος έχει αγοράσει, δει απο κοντά ή το έχει ψάξει τελευταία, να μου δώσει τα φωτα του. Σκέφτομαι για μια 32" μέχρι 1000Ε και μέχρι στιγμής είμαι μεταξύ samsung LE32R86 kai Sony KDL 32D3000...Thanx again.

32" με €1000 είναι κλοπή... Με τόσα λεφτά βρίσκεις 42" 720p...
Ρίξε μια ματιά και στις προτάσεις των Sharp, Phillips και Toshiba. Και μακριά από τα μοντέλα της Samsung με το X-black panel.
Και φυσικά η καλύτερη μηχανή αναζήτησης: www.skroutz.gr

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Erebos στις Παρ Αύγ 17, 2007 5:05 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 17, 2007 4:46 pm
Τίτλος:

Φίλε Erebos όσο και να το έψαξα τα καλά μοντέλα παίζουν μεταξύ 900-1100. Βρήκα μια καλή περίπτωση στην pixmania την Samsung LE32R81 που δεν πολυκυκλοφορεί γιατί όλοι έχουν την R86 και στην υπόλοιπη Ευρώπη έχουν και την R87. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχουν. Εξωτερικά αλλά και σε χαρακτηριστικά φαίνονται ίδιες! Η R81 έχει 648 ενώ η R86 που κυκλοφορεί ευρεως Ελλάδα 900+. Δεν πολύ-βγάζω άκρη. Δεν είμαι και ο πιο σχετικός. Η Sony πάλι παίζει μέχρι 1080p αλλά 1100Ε+...

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 17, 2007 5:24 pm
Τίτλος:

Ο εμπειρικός κανόνας που έχω βγάλει είναι: €700 για 32", 1100 για 42".
Θεωρώ ότι όλα τα καινούρια μοντέλα είναι υπερτιμημένα λόγω εποχής, ενώ γύρω στις γιορτές των Χριστουγέννων θα πέσουν αρκετά.
Τώρα, για τις Samsung που λες, δεν ξέρω, γιατί έχω να παρακολουθήσω τί κυκλοφορεί αρκετό καιρό.
Καλό είναι, πάντως, να δεις σε λειτουργία από κοντά τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν. Πλαίσιο, Sony Centers κ.ά. έχουν αρκετά μοντέλα σε προβολή.

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 17, 2007 5:49 pm
Τίτλος:

Το πρόβλημα είναι οτι όλα τα μέγα καταστήματα δίνουν διαφορετικό στις τηλεοράσεις στις εκθέσεις τους οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω αντικειμενικά. Άλλες παίρνουν απο DVD, άλλες δείχνουν κλασσικά κανάλια τηλ. άλλες HD και όσες δείχνουν τα ίδια συνήθως είναι μέσω splitter όπότε πάλι τα ίδια χάλια...

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 18, 2007 2:19 am
Τίτλος:

Ulver έγραψε:
Το πρόβλημα είναι οτι όλα τα μέγα καταστήματα δίνουν διαφορετικό στις τηλεοράσεις στις εκθέσεις τους οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω αντικειμενικά. Άλλες παίρνουν απο DVD, άλλες δείχνουν κλασσικά κανάλια τηλ. άλλες HD και όσες δείχνουν τα ίδια συνήθως είναι μέσω splitter όπότε πάλι τα ίδια χάλια...

Το ξέρω και το θεωρώ μεγάλη βλακεία (και τσιγκουνιά) από ένα κατάστημα να χρησιμοποιεί το άθλιο αναλογικό PAL σήμα που εκπέμπουν οι (τσιγκούνηδες) ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Η Αμερική σκεφτόταν τη στροφή προς digital από το 1996 για μέσα στην επόμενη δεκαετία και από το 2005 αποφάσισε να εγκαταλείψει σταδιακά και οριστικά μέχρι το 2009 την αναλογική τηλεόραση για να επικρατήσει η επίγεια (βλ. cable, TVoIP) και η δορυφορική ψηφιακή τηλεόραση. Εδώ σε εμάς υπάρχει Οδηγία από την Ευρωπαϊκή Ένωση για λήξη της εκπομπής αναλογικού τηλεοπτικού σήματος το 2012. Θα είναι έτοιμη η Ελλάδα? Ή όπως πάντα τελευταίοι και καταϊδρωμένοι?

Γι' αυτό και σου πρότεινα τα Πλαίσιο και Sony Centers γιατί χρησιμοποιούν συνήθως ψηφιακές HD πηγές, αν και πολλές φορές μέσω των αναλογικών θυρών λόγω του ότι είναι φθηνότερα τα καλώδια (τσιγκούνηδες...).

Περισσότερο δεν μπορώ να σε βοηθήσω, καθώς είχα αναβάλει το ψάξιμο για τα Χριστούγεννα.

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 19, 2007 4:06 pm
Τίτλος:

Samsung LE32R87 review By CNET
Sony Bravia KDL-32D3000: We can't wait for this TV
Comparative TV LCD 32 inches: entries of range of the marks
Comparative: TV LCD and Plasma from 32 to 47 inches

Μερικά ενδιαφέροντα λινκ για την έρευνά σου! Πιστεύω να σε βοηθήσουν, τόσο στην επιλογή, όσο και στα χαρακτηριστικά που πρέπει να δίνεις προσοχή.

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 19, 2007 4:33 pm
Τίτλος:

Thanx a lot gpower2. Τα μελετάω τώρα...

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 12:02 pm
Τίτλος:

Λοιπόν τελικά κατέληξα στην Sony 40D3000 (καλύτερη αγορά στην κατηγορία της) και οργανώνω ομαδική αγορά ώστε να ρίξουμε την τιμή γύρω στα 200-300Ε. Υπάρχεί σχετικό thread στο avclub.gr. Είμαστε ήδη 8-9 άτομα σε ένα 24ωρο. Με πάνω απο 10 το έχουμε. Όποιος ενδιαφέρεται, ας προσέλθει.

Ένταξη: 04 Μάρ 2006

Δημοσίευση Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 10:35 pm
Τίτλος:

Τελικά 40" αποφάσισες ε; Πάντως για τις Sony παντού διαβάζω διθυράμβους, επομένως πρέπει να είναι πραγματικά καλές (ή να πληρώνουν πολύ καλά για διαφήμιση Razz)!

Όπως και βα έχει, ελπίζω να μαζευτείτε 10 για να ρίξετε την τιμή! Περιμένουμε εντυπώσεις μετά την αγορά! Thumb 2 Up

And remember, fansubbing is NOT serious business...
Επιστροφή στην κορυφή
Προβολή του προφίλ του συγγραφέα Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα Διεύθυνση AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Προβολή όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέου Θέματος     Απάντηση στο Θέμα     AnimeClipse Αρχική σελίδα » Off-Topic Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:   
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας