Παιδιά εγώ πάντως με το βατραχάκι έχω βρει την υγειά μου. Είναι ναι μεν πιο βαρύ από το utorrent αλλά δεν συγκρίνεται σε θέμα παραμετροποίησης. Εγκαταστήστε το και θα με θυμηθείτε.
Παντως δεν πιστεύω πως θα γινουν διώξεις.Καμια εταιρια δεν θα στραφει σε ιδιωτες,(Θεμα δημοσίων σχέσεων μαλλον).Απλα θελουν να συγκεντρωσουν στοιχεία για να χτυπήσουν μεγαλυτερα κεντρα πειρατείας που σε πολλες περιπτώσεις αποτελουν πηγες γενικοτερα παρανομων πραξεων.Σιγουρα δεν με βρισκει συμφωνο και δεν μου αρεσει η ιδεα να τρομαζουν απλους χρηστες που κατεβαζουν μια ταινια απλα για να την δουν.Παντως επιδιωκουν να εξαπλώσουν και ενα κλίμα τρομοκρατιας μονο και μονο για αποτρεψουν καποιους που απλα θα φοβηθουν απο τα νεα που απο καπου 'διερρευσαν".Εξαλλου αν καποια απο τις μεγαλες εταιριες αντι πειρατειας θελησει να βρει τροπους εντοπισμου θα το κανει πολυ πιο αθορυβα και πιο αποτελεσματικα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας