|
|
Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 26 Μάι 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 20 Σεπ 2005
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 13 Απρ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2007 4:34 pm
Τίτλος:
|
|
|
Narita-L-Saru έγραψε:
|
Η δική μου άποψη είναι ότι τέτοια άτομα είναι ψυχιατρικώς ενδιαφέροντα για μένα
|
και σίγουρα ψυχιατρικά ασθενείς κατά κάποιο τρόπο.[/quote]
Άσχετο αλλά σπουδάζεις τπτ σχετικό με ψυχολογία;
Σοβαρά τώρα, όσον αφορά αυτό
Narita-L-Saru έγραψε:
|
Τέλος
Θεωρώ πολύ τραβηγμένη και εγώ την δίωξη του όπως αναφέρεται.
Οσον αφορά μια αναφορά στην πρεσβεία και τα μμε, δε θα την απέκλεια σαν λύση έστω ξεσπάσματος από μέρους μας και αποκατάστασης της αλήθειας που και καλά προσμένουμε από τα μέσα που μας ενημερώνουν, να πρεσβέυουν.
|
Μα γιαυτό και προηγουμένως όταν έκανα λόγω για παρέμβαση της πρεσβείας, δεν εννοούσα για το εν λόγω άτομο (το οποίο ούτε το ξέρω και ούτε ενδιαφέρομαι να το γνωρίσω), αλλά για την στάση των 2 εντύπων, με το 1 να μην δίνει σημασία στις "καταγγελίες" που του γίνονται - και μην μιλήσει κάποιος περί αδειών του δημοσιογράφου, γιατί πολύ απλά δεν ισχύει. Όταν γίνεται μια γκάφα, συγνώμη ζητά το μέσον και όχι ο ρεπόρτερ (εδώ κοτζαμ bbc ζήτησε συγνώμη για κάποιες πλαστές φωτογραφίες και όχι ο υπεύθυνος ρεπόρτερ) - και ειδικά με το 2ο που και καλά "μας την λένε" και banaρουν (πλάκα πλάκα μια βουτίτσα την ήθελα τώρα) ip με το παραμικρό και εξακολουθούν να έχουν την ίδια στάση, αντί να μαζευτούν λιγάκι.
Όσο για το επιχείρημα: " Άλλο η εφημερίδα και άλλο το φορουμ της " θα ίσχυε μόνο στην περίπτωση, που αυτά τα ποστ γραφόντουσαν από απλούς χρήστες και όχι από τους υπεύθυνους του φόρουμ (ε που όλο και κάποια σχέση έχουν με το έντυπο).
Πάντως αν σε τόσο απλά πράματα γράφουν ότι τους κατέβει και πρωμοτάρουν "τα δικά τους παιδιά", τότε ούτε που θα ήθελα να φανταστώ τι παίζει σε σοβαρότερες καταστάσεις....
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 11 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 31 Δεκ 2006

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 29 Ιούλ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Νοέ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2007 9:33 pm
Τίτλος:
|
|
|
Παίδες επειδή δεν έχω εγγραφεί στο anime.gr όποιος έχει account ας πει στα παλικάρια που κάνουν τα blogs κτλ για τον Αυγερινό στο topic "περίεργη δημοσίευση" να προσέχουν την ορθογραφία τους γιατί δεν πρόκειται να μας πάρει κανείς στα σοβαρά....
******"Το Blog πυγή για τους αποριμένους"?? Για όνομα...δεν μου κάνει καρδιά να διαβάσω τα υπόλοιπα... _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2007 10:02 pm
Τίτλος:
|
|
|
Χαχαχα το είδα τώρα, ναι το απίστευτο είναι ότι και καλά το προλογίζει σαν επίσημο blog που αναφέρεται στην υπόθεση.!! με όρους όπως π υγή και μ υνήματα.
Θέλει πράγματι κάποια επισήμανση για διόρθωση, βέβαια όχι με ειρωνικό ύφος.. θα κάνω μια απόπειρα. (με όλη την καλή διάθεση βέβαια, γιατί με αφορμή διορθώσεις επί ορθογραφίας, έχω μαλώσει με συνφορουμίτη. Είμαι κατά του επιδεικτικού ύφους άψογου γνώστη της ελληνικής.) _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 1:12 pm
Τίτλος:
|
|
|
Raziel666 έγραψε:
|
My two cents. Τι κάθεστε και αναλώνεστε σχετικά με τα έργα και τις ημέρες του ατόμου ρε παιδιά. Στο κάτω κάτω της γραφής, είναι γνωστό σε όλους ότι ο ελληνικός τύπος ελέγχεται για την εγκυρότητα των γραφομένων του. Μπορεί το παλικάρι να ήθελε έναν τρόπο διαφήμισης, να είχε κάποιον γνωστό στο Έθνος (ή στο συγκρότημα Μπόμπολα γενικότερα) και να του ετοιμάσανε ένα αρθράκι.
Δεδομένου ότι τα anime δεν είναι και πολύ διαδεδομένα στην Ελλάδα (τουλάχιστον πέρα από όσα δείχνει η ελληνική τηλεόραση), δεν θα ήταν δύσκολο να περάσει μια τέτοια είδηση στον κόσμο.
Καλό επίσης θα ήταν να θυμόμαστε ότι στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Το παλικάρι δήλωσε αυτά, επομένως αυτά είναι. Anyway...
|
σωστος. πιστευω οτι και μονο που ασχολουμαστε με τον τυπο αυτον ουσιαστικα πετυχαινει τον σκοπο του. πιστευω ομως οτι το παληκαρι αυτο ηξερε απο πριν οτι θα γινει περιγελος, γιατι δεν ειναι δυνατον να ισχυουν τα οσα γραφει.το θεμα ειναι γιατι να το κανει. την στιγμη ομως που γινεται δημοσιευση θεματος σε εφημεριδες με αρκετους αναγνωστες που δεν ειναι ολοι σχετικοι με τα ανιμε, τιθεται θεμα παραπληροφορησης οποτε δικαιολογημενη η αγανακτηση ολων. επισης αν το θεμα παει αρκετες διαστασεις, μπορει να δημιουργηθει διπλωματικο επεισοδιο. και τοτε πεφτουν κεφαλια. ηδη το παληκαρι αυτο, συμφωνα με τα στοιχεια που παρουσιαζονται εχει διαπραξει πλαστογραφια, ποινη αξιοποινη. να δω πως θα ξεπλεξει. και μονο το γεγονος οτι αυτες τις μερες εχει στηθει στον τοιχο και δεν εχει απαντησει, (μπορει και να εχει και να μην το εχω δει) σημαινει οτι ειναι ενοχος.
αν οι ιαπωνες δουν αυτα που εχουν γραφτει θα γινουμε για αλλη μια φορα διεθνως ρεζιλι, και μπορει να το φτασουν και πιο μακρυα ακομα. αυτα.
καλησπερα σε ολους..
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 30 Νοέ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 2:35 pm
Τίτλος:
|
|
|
Ulver έγραψε:
|
Φίλε Volvo καταρχήν καλώς ήρθες (δεν έχουμε ξαναμιλήσει τουλάχιστον μαζί). Εγώ δεν πιστέυω οτι έχει διαπράξει πλαστογραφία. Πλαστογραφία είναι όταν έχω δημιουργήσει αντίγραφο του πρωτότυπου με παραποιημένα στοιχεία. Το να φτιάξω ένα βραβείο στο photoshop ενός ανύπαρκτου θεσμού και να βραβεύσω με αυτό τον εαυτό μου δεν αποτελεί νομίζω πλαστογραφία. Νομίζω οτι έχει κινηθεί τόσο προσεκτικά το παλικάρι που νομικά δεν μπορείς να τον διώξεις για κάτι. Τα πάντα είναι ανύπαρκτα. Δεν έχει καταπατήσει πνευματικά δικαιώματα. Δεν έχει οικειοποιηθεί δουλειές άλλων...και επειδή ακριβώς έχει κινηθεί τόσο προσεκτικά, κάτι άλλο κρύβεται απο πίσω παρα η ηλιθιότητα και η ματαιοδοξία κάποιου. Και αυτό με τρελαινει περισσότερο...Τώρα όσον αφορά το ρεζιλίκι της Ελλάδας και κάποια άλλα πράγματα ισχύουν αλλα θελουν πιο πολύπλοκες διώξεις μάλλον...Αυτό που μπορεί να γίνει πιο άμεσα είναι ο εξευτελισμός αυτών των φυλλάδων....
|
φιλε ulver καλως σας βρηκα, αν και δεν γραφω τοσο συχνα στο φορουμ εδω, παρολα αυτα εχω υποψιν μου τα παιδια εδω περα και τους αξιζουν συγχαρητηρια για την πολλη καλη δουλεια που κανουν. αυτο ομως ειναι αλλο θεμα. οσον αφορα το θεμα της πλαστογραφιας, ειναι σωστο αυτο που λες, αλλα τα πλαστα χαρτια δεν παυουν να ειναι πλαστα, και για να μοιαζουν αληθοφανη σημαινει οτι απο καπου τα αντεγραψε. ενταξει μπορει να μην τα αντεγραψε απο καπου και να τα εφτιαξε με photoshop, την στιγμη ομως που δεν ειναι αληθινα, θεωρουνται πλαστα, ψευτικα. και τα ψευτικα χαρτια διωκονται εφοσον βεβαια υπαρξει περιπτωση διωξης. ποσο μαλλον οταν πανω σε αυτα, αν προσεξεις αναγραφεται το λογοτυπο της εταιριας tv tokyo. και μονο για αυτο υπαρχει περιπτωση παραποιησης πνευματικων δικαιωματων. απλα η εταιρια σε κυνηγαει ανελεητα, αν επισης διαπιστωθει απο την νομικη υπηρεσια της εταιριας που θιγεται οτι υπαρχει κερδος απο ολο αυτο το πραγμα. δεν φανταζεσαι τι μπλεξιμο εχεις με τις νομικες υπηρεσειες των εταιριων.
τωρα οσον αφορα τον εξευτελισμο των φυλλαδων που λες, μικρο το κακο. κατα καιρους με γκαφες των δημοσιογραφων εχουν γραφτει και αλλα χειροτερα. αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα συνεχισουμε να περνουμε το εθνος η το ποντικι. ο καθενας κρινει αυτα που διαβαζει και αποφασιζει. αν ομως ισχυουν αυτα περι βυσματος στο εθνος και παρει διαστασεις η απατη τοτε επαναλαμβανω θα πεσουν κεφαλια. ιδομεν
edit: για να μην παρεξηγηθω αυτο που θελω να πω περι πλαστογραφιας και νομικων υπηρεσιων, ειναι οταν μια εταιρια θιχτει, η θεωρησει οτι θιχτει, σε κυνηγαει, αν θελει να το κανει θα το κανει. μετα ειναι καθαρα νομικο το θεμα. πιστευω οτι την στιγμη που βαζεις το ονομα μιας εταιριας αναγνωρισμενης σε ενα εγγραφο ψευτικο τοτε παιρνεις το ρισκο.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Απρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 3:40 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καλημέρα σας
είναι η πρώτη φορά που γράφω στα forums και θεωρώ τον εαυτό μου κάτω του μέσου μέλος τόσο σε seeding όσο και σε ενασχόληση με τα anime γενικώς.Θα ήθελα όμως να εμπλακώ και εγώ σε αυτό το θέμα.
Λίγο πολύ όλοι εδώ μέσα θεωρούμε πως τέτοια περιστατικά είναι ικανά να προκαλέσουν από την αγανάκτηση μέχρι το μένος μας. Διαφορετικοί παράγοντες όπως προσωπική γνωριμία με τον κύριο που είναι υπό συζήτηση οι πράξεις του , η ευαισθητοποίηση του καθενός μας σε ότι θεωρούμε πέραν του δικαίου, η αγάπη μας για τα anime, καθώς και παρόμοια περιστατικά σε άλλους τομείς της ζωής μας , μπορούν να τρέψουν την αντίδραση του καθενός μας στα προαναφερθέντα συναισθήματα. ( Θεωρώ πως δεν είναι ανάγκη να ορίσω ως κάτω άκρο την αδιαφορία μιας και το λιγότερο που μπορεί να προκαλέσει ένα τέτοιο συμβάν είναι η αγανάκτηση σε κάποιον που ασχολείται με τα anime - και η ειδίκευση του site μου το επιτρέπει-).
Μέχρι στιγμής τα posts κινούνται ανάμεσα σε flaming , ειρωνεία , στοχασμό και αντίδραση στο συμβάν. Θεωρώ τα τρία πρώτα λογικά, αναμενόμενα, όμως σιγά σιγά θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην αντίδραση. Το να έχεις δίκαιο δεν σου επιτρέπει να κερδίσεις και την μάχη συνάμα.
Μάλλον ένα τέτοιο γεγονός είναι πρωτοφανές στην ελληνική anime κοινότητα. Οπότε καλούμαστε να αποφασίσουμε άμα θα πρέπει να αντιδράσουμε ή όχι καταρχάς.Μετά η κοινή γνώμη είμαι σίγουρος πως αδιαφορεί πλήρως για το θέμα και δεν νοιάζεται και ιδιαίτερα για την ύπαρξη και την επίλυση του, κάτι το οποίο είναι σχετικά αναμενόμενο.
Ο κύριος έχει κάνει πολύ προσεχτικό damage control και ειλικρινά να είμαστε πεντακόσια άτομα που ξέρουμε την αλήθεια - ή για να μην τον καταδικάσω από τώρα να υποπτευόμαστε την απάτη του- ?. Πεντακόσια άτομα χωρίς καλό σχέδιο και χωρίς καλούς συμμάχους δεν κάνουν τίποτα ούτε στο Έθνος ούτε στο Ποντίκι , μα και στην τελική ούτε στον ίδιο τον κ. Μπρουσαλη.
Δεν είναι ανάγκη για βιαστικές κινήσεις. Μπορούμε να τελειώνουμε θετικά με αυτό το θέμα.Συγχωρέστε μου το μεγάλο post.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Ιαν 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 28 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 4:41 pm
Τίτλος:
|
|
|
candicted έγραψε:
|
εννοείς να ρίξουμε την κυβέρνηση???
εδώ δε γίνονται φασαρίες και δεν αλλάζει ο κόσμος με σπουδαιότερες αφορμές, στο όνομα του Αυγερινού (και τί όνομα!) θα πετύχει η επανάσταση?!!
|
Δίκιο έχει η candicted!  _________________ ''Achtung, fertig, los und lauf''
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Απρ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 5:08 pm
Τίτλος:
|
|
|
candicted έγραψε:
|
εννοείς να ρίξουμε την κυβέρνηση???
εδώ δε γίνονται φασαρίες και δεν αλλάζει ο κόσμος με σπουδαιότερες αφορμές, στο όνομα του Αυγερινού (και τί όνομα!) θα πετύχει η επανάσταση?!!
|
hihi καλό σχόλιο candicted
δεν θέλω να αλλάξει η κυβέρνηση, ούτε διαλυθεί ο όμιλος Μπόμπολα. Επίσης το να ενισχυθεί η δημοσιογραφική δεοντολογία μετά από ένα τέτοιο συμβάν πάλι είναι ουτοπικό.
Το να μην κάνουμε τίποτα όμως δεν μου αρέσει επίσης.Δεν έχω προτείνει καμία ιδέα στο post μου, γιατί έχουν ήδη γραφτεί αρκετές ωραίες ιδεές.
Ίσως πιστεύεις πως δεν αξίζει να ασχολούμαστε με το θέμα περισσότερο από κανά καλαμπούρι και πάλι με αυτό, να του δίνουμε πολύ αξία. Μπορεί να έχεις και δίκαιο και αύριο να ξυπνήσω λιγότερο στραβομένος και να πω ότι ήμουν υπερβολικός σήμερα.
Όμως ρε συ , δεν μου βγαίνει να αφήνω τον καθένα να κοκορεύεται με θράσος με αυτόν τον τρόπο, μπροστά στα μούτρα μου. Ο τύπος προσβάλει την νοημοσύνη μου.
Με αυτή την απάτη δεν πιστεύω πως κερδίζει και πολλά ( ούτε λεφτά ούτε αναγνωρισιμότητα σε βάθος χρόνου ) και δεν έχω πρόβλημα να αφήνω τον κάθε τρελό στην τρέλα του. Όμως ο συγκεκριμένος με θίγει.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Ενότητας Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτήν την Ενότητα Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Ενότητας
|
|
|
|
|