gpower2 έγραψε:
|
Μετά από πολλές ώρες (δεν θα αποκαλύψω ακόμα πόσες ) πίσω από την 17αρα περήφανη CRT μου, γράφοντας την τελική αναφορά για τη διπλωματική μου, παλεύοντας με τον χρόνο που μετράει αντίστροφα εναντίον μου, είπα να γράψω αυτό το poll για να μετριάω τον καημό μου.
Για να δούμε τι αντοχές έχετε...
Υ.Γ.
Όπως καταλάβατε δεν την παλεύω και πολύ...
|
Γερά ρε, διπλωματική είναι, θα περάσει...
Cougar έγραψε:
|
digitaltracker έγραψε:
|
Mia φορα που παρεδιδα ΒΕΤΟΝ 2 εκανα 26 ωρες σερι σχεδιο στο autoCAD..... στο τελος κοντεψε να με παρει ο υπνος και να χασω την παραδοση.
|
Έργα υποδομής είσαι; Ζήτω το οπλισμένο σκυρόδεμα!!!
|
Παίζει και να είναι αρχιτέκτονας

...
xHATEBREEDx έγραψε:
|
...Δωδεκαωρο και πανω δηλαδη. Παλι καλα δεν εχω κοφτερους κυνοδοντες και ετσι δεν τραυματιστηκε κανεις τριγυρω μου εκεινη την περιοδο
|
Φαντάζομαι είχες δαγκώσει πολύ κόσμο

...
Εγώ πάλι σε Word δεν έχω κάτσει πολύ, άντε κανένα 8ωρο πριν την παράδοση καμιάς εργασίας. Εκεί που όμως πραγματικά έχω φάει τον περισσότερο χρόνο, ήταν μια φορά στο 2ο έτος στον κειμενογράφο της Visual Basic.
Είχα πάρει να κάνω μια εργασία εξαμήνου πιθανότητες/μαθηματικά, να βρώ όλες τις πληροφορίες που σχετίζονταν με προγράμματα μαθηματικών για 3 συγκεκριμένα κεφάλαια του βιβλίου. Έξι μήνες δεν είχα γράψει ούτε σειρά. Οπότε, πάω 4 μέρες πριν την παράδοση στο γραφείο του καθηγητή, και του λέω ότι έχω φτιάξει ένα super-duper πρόγραμμα που μπορεί να εκτιμήσει κατανομές, δεδομένου δείγματος. Και έτσι όπως το παρουσίασα, δεν ήταν και δύσκολο να τον πείσω.
Οπότε γυρνάω σπίτι, και λέω "Ωραία. Από όλα αυτά που του είπα, δεν έχω κάνει τίποτα". Μαζεψα βιβλία, φαγητά, νερά, καφέδες όλα πάνω στο γραφείο μου. Πήγα και μερικές φορές τουαλέτα. Έκατσα 72 ώρες στο PC να γράφω κώδικα σε Visual Basic. Τουλάχιστον περασα το μάθημα με 10, γιατί κατάφερα μέσα σε 3 μέρες συνεχόμενες χωρίς ύπνο, να φτιάξω το πρόγραμμα που είχα περιγράψει στον καθηγητή. Μου μεινε και 1 μερα ολόκληρη για ύπνο πριν την παράδοση
Υ.Γ.: Όταν τελείωσα, πριν κοιμηθώ κοιτάχτηκα στον καθρέφτη. Τα μάτια μου ήταν κατακόκκινα σαν βαμπίρ, μόνο αίμα δεν έτρεχε.