Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 06, 2007 8:36 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 06, 2007 11:57 pm
Τίτλος:
|
|
|
Το επεισόδιο σήμερα ήταν sugeeeee!
Βασικά, επιτέλους αρχίσανε οι μάχες!
Οι μάχες της Gai team δεν ήταν fillers πάντως, τις δείχνει και στο μάνγκα!  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 07, 2007 12:23 am
Τίτλος:
|
|
|
συμφωνώ ότι είναι βλακεία που το έκαναν κάθε 15 μέρες πάλι, όπως ήταν παλιότερα...
gpower2 έγραψε:
|
Οι μάχες της Gai team δεν ήταν fillers πάντως, τις δείχνει και στο μάνγκα!
|
>>>είσαι σίγουρος?
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 03 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 07, 2007 12:30 am
Τίτλος:
|
|
|
Στο manga δείχνει απλά μερικές σκηνές από τις μάχες της Gai Team
και όχι την πλήρη μάχη.
Και έτσι νομίζω θα γίνει και στο anime.
Αλλά και να τις δείξει ολόκληρες δεν νομίζω να χαλαστεί κανένας. _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 07, 2007 12:53 am
Τίτλος:
|
|
|
Έχω αρχίσει και χαλιέμαι άσχημα. Τόσα still images δεν είχε παλιά το Naruto. Χασομεράει πολύ ο σκηνοθέτης. Μια εικόνα την τραβάει 10 και 15 δευτερόλεπτα.
Άσε που και το animation έχει πάρει την κάτω βόλτα. _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won
Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 07, 2007 12:59 am
Τίτλος:
|
|
|
Chapters 263-265, υπάρχουν σκηνές με τις μάχες της Gai team. Σαφώς δεν είναι ολόκληρες, αλλά υπάρχουν οι ατάκες του Kakashi "Ελάτε για βοήθεια", "Δυστυχώς δεν μπορούμε γιατί παγιδευτήκαμε στο jutsu του εχθρού", κτλ...
-=S=- έγραψε:
|
Έχω αρχίσει και χαλιέμαι άσχημα. Τόσα still images δεν είχε παλιά το Naruto. Χασομεράει πολύ ο σκηνοθέτης. Μια εικόνα την τραβάει 10 και 15 δευτερόλεπτα.
Άσε που και το animation έχει πάρει την κάτω βόλτα.
|
Από τις λίγες φορές που θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε -=S=-, καθώς πιστεύω ακριβώς το αντίθετο! Παλιά (ας πούμε μάχη με Zabuza) ήταν πίτα στην επενάληψη και στο flash back! Επίσης το animation μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα και καλύτερο από παλιά. _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 07 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 07, 2007 2:20 am
Τίτλος:
|
|
|
gpower2 έγραψε:
|
Από τις λίγες φορές που θα διαφωνήσω μαζί σου φίλε -=S=-, καθώς πιστεύω ακριβώς το αντίθετο! Παλιά (ας πούμε μάχη με Zabuza) ήταν πίτα στην επενάληψη και στο flash back! Επίσης το animation μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα και καλύτερο από παλιά.
|
Για το πρωτο μπορει και να φταιει οτι τα πρωτα επεισοδια τα ειχα δει μαζεμενα, οποτε δεν εκνευριζομουνα τοσο απο την καθυστέρηση.
Πάντως νομίζω οτι η ποιοτητα του animation εχει πεσει καπως. Για παράδειγμα τώρα ο σκηνοθέτης κάνει περισσότερα κόντινα πλάνα και λίγοτερα ολόσωμα σε σχέση με παλιά για να έχουν πιο εύκολη δουλειά οι animators προφανώς. Παρε παράδειγμα, τη μαχη του Neji σήμερα. Πόσα κοντινά πλάνα έχει (απο τη μέση και πάνω) και πόσα μακρινά; Τα περισσοτερα μακρινα ειναι ακινητες εικονες. Ή στη μάχη του Gai... Βλέπεις ένα πόδι να κινείται σε κοντινό πλάνο (απο το γονατο και κάτω) και μετα κάνει zoom out σε στατικη εικόνα. Μετά ξαναδες τη μαχη Gaara - Lee, και γενικα τις μαχες στο chunin exam arc.
Συγκρινε και τo τωρινό opening με καποια παλιοτερα απο αποψη animation, και πες μου. _________________ Drinkin' beer in the hot sun / I fought the law and I won
Justice and Liberty, you can buy - but you don't get free
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Σεπ 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Μάι 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 25 Μάι 2006
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 08, 2007 12:53 am
Τίτλος:
|
|
|
Arvendui έγραψε:
|
Μου φαίνεται πως πρέπει να ξεκινήσω τα one piece...
|
Έχεις αργήσει ήδη να το αρχίσεις.
Όμως καλύτερα να μην το ξεκινήσεις γιατί θα δεις τα πρώτα 300 επεισόδια σε 2 βδομάδες, θα κολήσεις όπως με το Naruto και θα πρέπει να περιμένεις
4 χρόνια (περίπου τόσο το υπολογίζω) για να δεις το τέλος. 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 20, 2007 9:15 am
Τίτλος:
|
|
|
Εκνευριστικό και βαρετό όσο δεν παίρνει.Δεν λέω να μην βάζουνε fillers και να τραβάνε τα επισόδεια αλλά όταν πρόκειται για μάχη πρέπει να ανεβάζεις λίγο τους ρυθμούς.Και με συνέχες διακοπές και ανακρίβειες.Από που και ως που ο Hiruko ήταν shinobi της Sand??Αυτά δεν είναι καν fillers.Αυτά αλλάζουν την ιστορία.Όπως στα πρώτα επισόδεια που είδαμε τον Kakashi να χρησιμοποιεί fire elements και να κάνει Omote Renge!Έλεος.Σε μια στιγμή ουσιαστικά δείχνει την Sakura και την γιαγιά να χορεύουν στον αέρα καθώς αποφεύγουν τις βελόνες.Άθλια σκηνοθεσία.Δεν ξέρω αλλά το σημερινό επισόδειο με ξενέρωσε πάρα πολύ.Μια που ήρθε το καλοκαιρί θα προσπαθήσω να μην ξανακατεβάσω άλλο επισόδειο Naruto γιατί πραγματικά δεν έχει νόημα.Θα κάνω μια επανάληψη τα 1-135 επισόδεια και ξαναρχίζω μόλις μαζευτούν μερικά επισόδεια. _________________
.:: My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 09 Ιαν 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 20, 2007 10:08 am
Τίτλος:
|
|
|
.::Rey::. έγραψε:
|
Και με συνέχες διακοπές και ανακρίβειες.Από που και ως που ο Hiruko ήταν shinobi της Sand??Αυτά δεν είναι καν fillers.Αυτά αλλάζουν την ιστορία.Όπως στα πρώτα επισόδεια που είδαμε τον Kakashi να χρησιμοποιεί fire elements και να κάνει Omote Renge!Έλεος.
|
Γιατί το anime πρέπει να είναι απόλυτα πιστό στο manga;(ρητορική ερώτηση)
Νομίζω πως αυτό δεν είναι και τόσο απαραίτητο(αν είναι σε μικρό βαθμό) και νομίζω πως δεν είναι και τεχνικά εφικτό... _________________ 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
|