|
Προβολή προηγούμενου Θέματος
::
Προβολή επόμενου Θέματος
|
| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ένταξη: 04 Μάρ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 12, 2007 11:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
Ryo_Hazuki έγραψε:
|
| Γειά σας και από εμένα....Είμαι ο Ryo_Hazuki και θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για τη καταπληκτική δουλειά που κάνετε......έχω αρχίσει να βλεπω τώρα τελευταία Death Note και είναι απίστευτο.....Τα Anime πάντα μου άρεσαν αλλά δεν παρακολουθούσα συστηματικά, τώρα τελευταία έχω αρχίσει να βλέπω πιο πολύ και οργανωμένα και πιστεύω χάρη σε εσάς θα τα απολαύσω ακόμα περισσότερο...Keep Up The Good Work
|
Ένα θερμό καλωσόρισμα και από εμένα
Ελπίζω να περάσεις ωραία στη παραμονή στο site και να γνωρίσεις ανιμε που δεν ήξερες, ή να βρείς κάποια που αναπολούσες! _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
Feeling... nauseous already? Wait to see my anime list first...
And remember, fansubbing is NOT serious business...
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 02, 2007 10:46 pm
Τίτλος:
|
|
|
εγω σημερα γραφτηκα εδω  _________________ Η ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΑΚΤΙΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
ΕΧΩ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ LIVEPAGE
ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΙΣ ΔΥΟ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ SITE??
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 15 Ιαν 2007
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 02, 2007 11:51 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
YUGIOHFUN έγραψε:
|
| εγω σημερα γραφτηκα εδω Thumb 2 Up Thumb 2 Up
|
Καλώς μας βρήκες φίλε μου! Καλή διαμονή στο forum μας σου εύχομαι!
Απλά μια υπενθύμιση σε σένα και όλα τα καινούρια μέλη, να διαβάζετε τους κανόνες εδώ και τις οδηγίες αναπαραγωγής από εδώ!
Και πάλι καλώς όρισες!  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιούλ 2007

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 06, 2007 12:04 pm
Τίτλος:
|
|
|
Χαίρετε!!! Πολυζώης 25 από Πειραιά, ασχολούμαι με anime κάμποσα χρονάκια τώρα, αλλά μέχρι στιγμής τα έβλεπα όλα με αγγλικούς υπότιτλους (και κάνοντας μόνος μου προσπάθεια να μάθω να καταλαβαίνω και να μιλάω την Ιαπωνικήν). Το forum σας το βρήκα από 2 φιλαράκια στην Uganda και τους ευγνομονώ που μου άνοιξαν τα μάτια. Πιο πολύ με ενδιαφέρει βέβαια να προσελκύσω κόσμο στο παράλληλο σύμπαν των anime παρά να βλέπω ο ίδιος με ελληνικούς υπότιτλους.
Τεσπα, κάνετε φοβερή δουλειά κι αν ποτέ κανείς από τα project teams χρειαστεί καμιά βοήθεια στη μετάφραση, feel free to pm me... _________________ 
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 06, 2007 2:56 pm
Τίτλος:
|
|
|
|
elric_kyodai έγραψε:
|
Χαίρετε!!! Πολυζώης 25 από Πειραιά, ασχολούμαι με anime κάμποσα χρονάκια τώρα, αλλά μέχρι στιγμής τα έβλεπα όλα με αγγλικούς υπότιτλους (και κάνοντας μόνος μου προσπάθεια να μάθω να καταλαβαίνω και να μιλάω την Ιαπωνικήν). Το forum σας το βρήκα από 2 φιλαράκια στην Uganda και τους ευγνομονώ που μου άνοιξαν τα μάτια. Πιο πολύ με ενδιαφέρει βέβαια να προσελκύσω κόσμο στο παράλληλο σύμπαν των anime παρά να βλέπω ο ίδιος με ελληνικούς υπότιτλους.
Τεσπα, κάνετε φοβερή δουλειά κι αν ποτέ κανείς από τα project teams χρειαστεί καμιά βοήθεια στη μετάφραση, feel free to pm me...
|
Καλώς μας βρήκες φίλε Πολυζώη!
Για τα project που αναφέρεσαι, να πω ότι όταν ανοίξει κάποιο κανούριο που σε ενδιαφέρει, θα γίνει κάποιο σχετικό thread, όπου θα ζητούνται μέλη για να στελεχώσουν την ομάδα, οπότε να ρίχνεις ματιές για τέτοια threads!
Καλή παραμονή στο forum!  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 21 Δεκ 2006

|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 18 Δεκ 2006
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 04 Ιαν 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 11, 2007 1:53 pm
Τίτλος:
|
|
|
Καλωσορισες στο forum μας...
Αντε καλο καψιμο με τα release μας. _________________
.:: Gungrave Released By AC ::.
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 11, 2007 4:14 pm
Τίτλος:
|
|
|
@Hajate
Με τόσα post στο ενεργητικό σου δεν μου πάει η καρδιά να σου πω τώρα καλωσόρισες!
Τέσπα, καλή συνέχεια στο forum!
|
anim έγραψε:
|
| γεια σας και απο μενα !κολλημενος και γω με anime κυριως ,αλλα και κανα καλο manga και δεν ειναι λιγα)δε με χαλαει..καλως σας βρηκα
|
Καλώς μας βρήκες! Όπως είπε και ο sokolattos καλό κάψιμο!!!  _________________ Διαβάστε τους Κανόνες του Forum! Τα greeklish απαγορεύονται!
Διαβάστε το Playback FAQ
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 22 Μάι 2007
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 05 Σεπ 2006

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 16, 2007 10:19 pm
Τίτλος:
|
|
|
Γεια σας, είμαι καινούριος εδώ, θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη δουλεία που κάνετε και για τις ώρες διασκέδασης που μας προσφέρετε αφιλοκερδώς. Να είστε καλά. Σας βρήκα μέσα από τα καλά λόγια και τις παροτρύνσεις κάποιου cronogr σε άλλα φόρουμς. Να σας έχει ο θεός καλά... αυτά
Α, ναι ξεχασα να σας ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μας δίνετε να βλέπουμε άνιμε με ελληνικούς υπότιτλους.
Τέλος να πω ένα μπράβο για τον κόπο σας και την εθελοντική προσπάθειά σας.
Σας ευχαριστώ. Χίλια συγχαρητήρια και να εκφράσω και την ευγνωμοσύνη μου που κάποιοι ξοδεύουν τον ελύθερο χρόνο τους για να μας προσφέρουν releases.
Ρισπέκτ.
Καλως σας βρήκα και ευχαριστούμε. _________________ NAI ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ
H Γλυκήτητα Νικά Τη Σκληρότητα
Dancing with my Loneliness
AtsouBaloi
|
|
|
Επιστροφή στην κορυφή
|
|
Ένταξη: 08 Μάρ 2007

|
|