Manthos63 έγραψε:
|
Μολις εβαλα μια γραμμη 10MBPS απο τη forthnet κι εκανα το τεστ απο ενα σαητ που μου ειχατε πει σε ενα παλιο ποστ και μου εβγαλε αυτο
04/07/2007 23:11:40
Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (client to server) . . . . . 395.83Kb/s
running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 4.77Mb/s
Your PC is connected to a Cable/DSL modem
ειναι καλο αυτο τωρα η οχι ? :P
παντως απο το azureus με 24 γονους κατεβαζω με 8kbyte :P οποτε κατι δε παει καλα πιστευω :P
το μοντεμ που ειχα απο την 1000αρα τη συνδεση μου ειπαν οτι κατεβαζει σωστα μεχρι και 12MBPS αλλα δε ξερω τι γινετε :P
|
Τα στοιχεία που μας έδωσες δείχνουν ότι:
έχεις upload : 395.83kbps
έχεις download : 4.77Μbps
Υπόψιν ότι τα speedtest αυτά δεν είναι 100% ακριβή, καθώς μπορεί να κάνεις το τεστ ξανά και να πάρεις άλλα αποτελέσματα. Το σίγουρο είναι ότι είσαι πολύ καλύτερα από πολλούς συμφορουμίτες/ισσες (όπως και από μένα

).
Τώρα τα 10 και τα 24 Mbps που διαφημίζει η forthnet, είναι ουσιαστικά σχεδόν άπιαστα. Πρέπει να είσαι πολύ κοντά στον κόμβο, η γραμμή σου να μην έχει θόρυβο, και το ρούτερ σου να είναι ADSL2+.
Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, για να δοκιμάσεις την ταχύτητά σου, κατέβασε από κάποιο direct download site. Ας πούμε κατέβασε την τελευταία έκδοση του Firefox 2.0.0.4 από το
www.mozilla.com . Εκεί θα δείς πρακτικά πόσο πιάνεις. Τώρα για τα torrents, εξαρτάται από τις συνδέσεις των χρηστών που ανεβάζουν,δηλαδή μπορείς να συνδεθείς με 2 άτομα και να κατεβάζεις με 1MB/s, και να συνδεθείς με 20 και να κατεβάζεις με 50KB/s. Επίσης πρέπει να ρυθμίσεις καλά το ρούτερ σου για να δουλέυει καλά ο torrent client. Ρίξε μια ματιά στο
www.portforward.com . Τέλος ένα πολύ καλό site για αυτά τα ζητήματα είναι το
www.adslgr.com .
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα!
Καλά κατεβάσματα!
EDIT
Hajate έγραψε:
|
Νομίζω ότι θεωρητικά κατεβάζεις με 4,77Μb/sec (SUPER),δηλαδή 4,77/8=0,6ΜΒ/sec,δηλαδή περίπου 1 ΜegaByte κάθε 2 δευτερόλεπτα(μάλλον κάπου κάνω λάθος)
και ανεβάζεις με 395Κb/sec
|
Μαθήματα bits bytes:
4.7 Mbps=4.7 Mega Bit per Sec
4.7*1000=4,700 Kilo Bits per Sec
4,700*1000=4,700,000 Bits per Sec
4,700,000/8=587,500 Bytes per Sec
587,500/1024=573.73 Kilo Bytea per Sec
573.73/1024=0.56 Mega Bytes per Sec
Άρα κάτι παραπάνω από μισό MB το δευτερόλεπτο. Θα μου πείς με μια διαίρεση με το 8, πάλι χονδρικά στα ίδια βγαίνει, αλλά ο σωστός τρόπος είναι ο παραπάνω!
[/quote]
And remember, fansubbing is NOT serious business...